Červen 10, 200718 r Sme si to užily, heč To doufám! Kde jsou nějaké kompromitující materiály a jaktože jsi tak brzo doma ?
Červen 10, 200718 r no materiálu bude až ouvej a jakýho, a doma jsem pozdějc nez Marcel. No jsem zvědavý Jinak to zní jak kdyby jste s Marcelem bydleli spolu
Červen 10, 200718 r To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka nazdárek málem nepřežila,měli jsme s Olou takovou debatu o houpání,no a já že to prubnem no a ......... naštěstí to vydržela! jo a močení bylo good,ted je tam pěkná louže! :D Upraveno Červen 10, 200718 r od octaviaman
Červen 10, 200718 r setkání uspořádal náš "KVĚTINOVÝ"Oggy na své chatě,za což mu patří veliký DÍÍÍÍÍK! sešli jsme se 9.6.07 v 15:30 u výstaviště v Českých Budějovicích odkud byl odjezd na chatu,po cestě jsme přibrali další 2 účastníky.tentokrát přibila nová jihočeška Saša.po příjezdu proběhlo nastěhování do chaty,seznámení s objektem a odchod do blízké hospůdky na "1" chlazené kde nás obsloužila usměvavá hospodská.přesun zpět na chatu,kde se zatopilo v krbu a začalo se volně pít a hlasitě hovořit,někdo si sjel i na koloběžce ,na skejtu,střílelo se ze vzduchovky atd.někteří nás dříve opustily z jiných důvodů,někteří odešli později.celá akce proběhla myslím v klidu,bez hádek,bez násilý,bez těžké opilosti atd.počasí bylo O.K.,děkujeme tedy tomu kdojej objednal,v noci bylo též příjemné teplo,spaní bylo v celku dobré,tedy aspon pro mne,neboli jak si kdo ustlal tak si lehl ,já jsem ráno našelnazemi ožralý spací pytel :D Upraveno Červen 10, 200718 r od octaviaman
Červen 11, 200718 r To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka nazdárek málem nepřežila,měli jsme s Olou takovou debatu o houpání,no a já že to prubnem no a ......... naštěstí to vydržela! jo a močení bylo good,ted je tam pěkná louže! :D Zvěřinec
Červen 11, 200718 r To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka nazdárek málem nepřežila,měli jsme s Olou takovou debatu o houpání,no a já že to prubnem no a ......... naštěstí to vydržela! jo a močení bylo good,ted je tam pěkná louže! :D Zvěřinec Ale prdlačka, jen oqqy řval že mu močíme na fialky, jinak opravdová balada. Přespání v houpačce se dalo přežík, vždyť jsem spal jen cca 75 min a trošku mě probudily raní zvony z nedalekého kostelíku. Oggy fakt SUPER a ten kdo obědnal to počásko tak má veliký Dík. Upraveno Červen 11, 200718 r od Miha77
Červen 11, 200718 r Pic, to byl ale hic Takze moje fotky budou az odpoledne nebo si qeceru, vcera jsem byl nejakej KO a prospal jsem skoro celej den. Jinak velka paradicka. Jezdilo se na Strilelo se Bumbalo se A nekdo i Vsichni odesli po svych .... proste nadhera Upraveno Červen 11, 200718 r od MAr(c)el
Červen 11, 200718 r no povedlo se to akorát už nebudu jezdit na skejtu. celou dobu byla ta ruka v pohodě, ale dneska ráno se nějak nechtěla ohybat
Červen 11, 200718 r no povedlo se to akorát už nebudu jezdit na skejtu. celou dobu byla ta ruka v pohodě, ale dneska ráno se nějak nechtěla ohybat
Červen 11, 200718 r A už jen zábava. Na třetím snímku je vidět, že nás Oggy měl trošku dost a nevěděl na koho má jít dřív. Upraveno Červen 11, 200718 r od Miha77
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.