Miha77 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Sme si to užily, heč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Sme si to užily, heč To doufám! Kde jsou nějaké kompromitující materiály a jaktože jsi tak brzo doma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 no materiálu bude až ouvej a jakýho, a doma jsem pozdějc nez Marcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 no materiálu bude až ouvej a jakýho, a doma jsem pozdějc nez Marcel. No jsem zvědavý Jinak to zní jak kdyby jste s Marcelem bydleli spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 ss, hu tu som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 tak začneme z lehka, moje fotky jsou docela normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 tak sem zvědavej na ostatní fotky. to asi bude jiný kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka nazdárek málem nepřežila,měli jsme s Olou takovou debatu o houpání,no a já že to prubnem no a ......... naštěstí to vydržela! jo a močení bylo good,ted je tam pěkná louže! :D Editováno: 10. Červen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 tak: představím vám posádku "3"srazu jihočechů a jihočešek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) setkání uspořádal náš "KVĚTINOVÝ"Oggy na své chatě,za což mu patří veliký DÍÍÍÍÍK! sešli jsme se 9.6.07 v 15:30 u výstaviště v Českých Budějovicích odkud byl odjezd na chatu,po cestě jsme přibrali další 2 účastníky.tentokrát přibila nová jihočeška Saša.po příjezdu proběhlo nastěhování do chaty,seznámení s objektem a odchod do blízké hospůdky na "1" chlazené kde nás obsloužila usměvavá hospodská.přesun zpět na chatu,kde se zatopilo v krbu a začalo se volně pít a hlasitě hovořit,někdo si sjel i na koloběžce ,na skejtu,střílelo se ze vzduchovky atd.někteří nás dříve opustily z jiných důvodů,někteří odešli později.celá akce proběhla myslím v klidu,bez hádek,bez násilý,bez těžké opilosti atd.počasí bylo O.K.,děkujeme tedy tomu kdojej objednal,v noci bylo též příjemné teplo,spaní bylo v celku dobré,tedy aspon pro mne,neboli jak si kdo ustlal tak si lehl ,já jsem ráno našelnazemi ožralý spací pytel :D Editováno: 10. Červen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka nazdárek málem nepřežila,měli jsme s Olou takovou debatu o houpání,no a já že to prubnem no a ......... naštěstí to vydržela! jo a močení bylo good,ted je tam pěkná louže! :D Zvěřinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka nazdárek málem nepřežila,měli jsme s Olou takovou debatu o houpání,no a já že to prubnem no a ......... naštěstí to vydržela! jo a močení bylo good,ted je tam pěkná louže! :D Zvěřinec Ale prdlačka, jen oqqy řval že mu močíme na fialky, jinak opravdová balada. Přespání v houpačce se dalo přežík, vždyť jsem spal jen cca 75 min a trošku mě probudily raní zvony z nedalekého kostelíku. Oggy fakt SUPER a ten kdo obědnal to počásko tak má veliký Dík. Editováno: 11. Červen 2007, autor: Miha77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Pic, to byl ale hic Takze moje fotky budou az odpoledne nebo si qeceru, vcera jsem byl nejakej KO a prospal jsem skoro celej den. Jinak velka paradicka. Jezdilo se na Strilelo se Bumbalo se A nekdo i Vsichni odesli po svych .... proste nadhera Editováno: 11. Červen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 no povedlo se to akorát už nebudu jezdit na skejtu. celou dobu byla ta ruka v pohodě, ale dneska ráno se nějak nechtěla ohybat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 no povedlo se to akorát už nebudu jezdit na skejtu. celou dobu byla ta ruka v pohodě, ale dneska ráno se nějak nechtěla ohybat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 tak taky nějaké to foto. Neskutečná pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Troška sportu Editováno: 11. Červen 2007, autor: Miha77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) A už jen zábava. Na třetím snímku je vidět, že nás Oggy měl trošku dost a nevěděl na koho má jít dřív. Editováno: 11. Červen 2007, autor: Miha77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.