Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A každý něco musel udělat, jen Oggy to přeháněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jo a pro Michala, jsem žádnej pupík neulovil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 To močení nic moc, ale houpačka přežila, takže pohodka nazdárek málem nepřežila,měli jsme s Olou takovou debatu o houpání,no a já že to prubnem no a ......... naštěstí to vydržela! jo a močení bylo good,ted je tam pěkná louže! :D Zvěřinec Ale prdlačka, jen oqqy řval že mu močíme na fialky, jinak opravdová balada. Přespání v houpačce se dalo přežík, vždyť jsem spal jen cca 75 min a trošku mě probudily raní zvony z nedalekého kostelíku. Oggy fakt SUPER a ten kdo obědnal to počásko tak má veliký Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jo a pro Michala, jsem žádnej pupík neulovil ba ani já,a to co jsemměl jsem musel na žádost Kačenky vymazat,jinak by byla bitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 popojedeme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 oggy,už to viděla manželka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 tak,nebudu sem dávat vše,ted,jdu mrknout na to videjko,jinak kdo chcetemi pošlete fotky meilem v původní velikosti at mám na to budoucí dvd co dát jinak to Kačence jako vždy moooc slušelo koukněte: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 oggy,už to viděla manželka? jj, už něco viděla. byla ráda že to tam hlavně nelehlo popelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 oggy,už to viděla manželka? jj, už něco viděla. byla ráda že to tam hlavně nelehlo popelem nemusela mít obavy,jsme lidi ne????? přiznej se,že si se taky bál?! ještě jednou ti moooooooooc DĚKUJEME!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 no jenom sem trošku s obavou čučel na ty plameny z komínu. když sem tady dřív psal že sem krb připravil na sezónu a vykouřil z něj pavouk, tak se mi asi nevěřilo. museli jste to pro jistotu vzít rovnou ohněm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 no jenom sem trošku s obavou čučel na ty plameny z komínu. když sem tady dřív psal že sem krb připravil na sezónu a vykouřil z něj pavouk, tak se mi asi nevěřilo. museli jste to pro jistotu vzít rovnou ohněm Důvěřuj, ale prověřuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 no jenom sem trošku s obavou čučel na ty plameny z komínu. když sem tady dřív psal že sem krb připravil na sezónu a vykouřil z něj pavouk, tak se mi asi nevěřilo. museli jste to pro jistotu vzít rovnou ohněm Důvěřuj, ale prověřuj. no jo,prostě jsem drobet přiložil no,Kačence byla určitě na houpačce zima tak aby se to dostalo i k ní,nakonec máš jistotu že tam ty pavouci nejsou jinak si myslím že jsi nás prověřil dost,nebylo to tak hrozné ne?chalupa stojí i po našem nájezdu,přiznám se že i já měl obavy ale dopadlo to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 tak tady je muj nasup ... vic toho nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jo a pro Michala, jsem žádnej pupík neulovil ba ani já,a to co jsemměl jsem musel na žádost Kačenky vymazat,jinak by byla bitka No kluci to jste se moc nepředvedli Kdepak, jak tam nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A kdo je ta slečnopaní v tom červeném tričku, neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tady taky musím udělat nějakou agitaci, co se přidat k nám co jedem na Rallye Deutschland? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tady taky musím udělat nějakou agitaci, co se přidat k nám co jedem na Rallye Deutschland? Tak ta slečnopaní, skoro mladá pani je Marcelovo přítelkyně skoro choť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jo a pro Michala, jsem žádnej pupík neulovil ba ani já,a to co jsemměl jsem musel na žádost Kačenky vymazat,jinak by byla bitka No kluci to jste se moc nepředvedli Kdepak, jak tam nejsem No ty aby sis nerejpnul co, neměl jsi dělat kůžičky a přijet. Víc foťáků víc pochytí. My jsme se nasmály až ouvej, ještě ted mě bolí huba když jsi vzpomenu na nějaký seky co Oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 tak,nebudu sem dávat vše,ted,jdu mrknout na to videjko,jinak kdo chcetemi pošlete fotky meilem v původní velikosti at mám na to budoucí dvd co dát jinak to Kačence jako vždy moooc slušelo koukněte: Kačko, fakt to pod tím rtem vydět nebylo, ale teď to vidí všichni. Peťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Tak vážíní přátelé chalupáři. Váš "Květinový" oggy hlásí první škody po sobotní akci. Nějakým nedopatřením uschnul můj oblíbený Clematis Jackmanii Vypadá to že mu neudělalo dobře to topeniště jak pod vysokýma pecema V neděli ráno už sem stříhal uschlé květy, ale nepřikládal jsem tomu žádnou váhu. Ale denska jsem přijel a čučeli na mě jenom holý klacky Jelikož to byl vzrostlý exemplář tak si ho cením na dejme tomu na 600 Káčé. Budu to muset rozpočítat a vypsat fakturky. Dohoda na splátkovém kalendáři je možná Ale je s podivem že konvalinky, které mi Miha a Olo tak pěkně zalévali, jsou v pohodě Editováno: 11. Červen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Marceli: pěkný záběry z dílny hotový mechanici jak z depa F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jo a pro Michala, jsem žádnej pupík neulovil ba ani já,a to co jsemměl jsem musel na žádost Kačenky vymazat,jinak by byla bitka No kluci to jste se moc nepředvedli Kdepak, jak tam nejsem těžkej omyl kamaráde,já se zmínil,ale Kačenka řekla že pupík bude jen při startu,ale to chlastání nikdo neodstartoval víš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak vážíní přátelé chalupáři. Váš "Květinový" oggy hlásí první škody po sobotní akci. Nějakým nedopatřením uschnul můj oblíbený Clematis Jackmanii Vypadá to že mu neudělalo dobře to topeniště jak pod vysokýma pecema V neděli ráno už sem stříhal uschlé květy, ale nepřikládal jsem tomu žádnou váhu. Ale denska jsem přijel a čučeli na mě jenom holý klacky Jelikož to byl vzrostlý exemplář tak si ho cením na dejme tomu na 600 Káčé. Budu to muset rozpočítat a vypsat fakturky. Dohoda na splátkovém kalendáři je možná Ale je s podivem že konvalinky, které mi Miha a Olo tak pěkně zalévali, jsou v pohodě ajajaj,to jemi moc líto,nu což,psaljsem již že přikládal sem já tak tedy já zaplatím tak pošli účet a pokud možno s předáním dalšího dvd (snad již brzy)ti zaplatím,no co se dá dělat,ale věř že úmysl to v žádnémpřípadě nebyl,to ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Jináč doma se k počítači dostávám až pozdě večer. Protože přes den tam mám jinýho nájemníka, a když se ho pokusím odstranit tak je vždycky hroznej řev Editováno: 11. Červen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 ajajaj,to jemi moc líto,nu což,psaljsem již že přikládal sem já tak tedy já zaplatím tak pošli účet a pokud možno s předáním dalšího dvd (snad již brzy)ti zaplatím,no co se dá dělat,ale věř že úmysl to v žádnémpřípadě nebyl,to ne! nehažme flintu do žita. sem ho pořádně ostříhal a snad se chytne zmetek jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.