octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jináč doma se k počítači dostávám až pozdě večer. Protože přes den tam mám jinýho nájemníka, a když se ho pokusím odstranit tak je vždycky hroznej řev mám tentýž problém,když jsem ráno dával fotky v domění že to s ním přežiju tak mne záhy vyvedl z omylu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 jinak je ti malý oggy hodně podobný. a takhle to dopadá když ho k počítači nechci pustit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Oggy, aspoň víš že příště ke krbu nikoho nepoštět. To je fakt smůla s tim vzroslim něčim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Kde je vůbec Olo nedostal zákaz se s náma stýkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Kde je vůbec Olo nedostal zákaz se s náma stýkat Olo má zaracha a kdytky jsou KO, no to to dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 kurňa, tady to nějak umřelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 kurňa, tady to nějak umřelo ahojky,taky si říkám! co děláš?že nic neděláš? já za chvíli fachčím do rachoty a synekspí tak tu bloudím po netu a co vy ostatní???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 octaviaman : Ahoj, koukam na to DVD z prvniho srazu a nejak tam nemam video ... je tam jedno a to je jen slozene z fotek a ma cca 10minut pak je tam jeste jedno, to ma asi 8MB a je to zacatek sprintu, ale tak 3s Kde se stala chyba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 octaviaman : Ahoj, koukam na to DVD z prvniho srazu a nejak tam nemam video ... je tam jedno a to je jen slozene z fotek a ma cca 10minut pak je tam jeste jedno, to ma asi 8MB a je to zacatek sprintu, ale tak 3s Kde se stala chyba??? dole vlevo se ti ukáže takovej obrázek to je jako přehrát,jen máčkni na ovladači OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 octaviaman : Ahoj, koukam na to DVD z prvniho srazu a nejak tam nemam video ... je tam jedno a to je jen slozene z fotek a ma cca 10minut pak je tam jeste jedno, to ma asi 8MB a je to zacatek sprintu, ale tak 3s Kde se stala chyba??? dole vlevo se ti ukáže takovej obrázek to je jako přehrát,jen máčkni na ovladači OK UUUUUUUUUUUUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 ahojky,taky si říkám!co děláš?že nic neděláš? já za chvíli fachčím do rachoty a synekspí tak tu bloudím po netu a co vy ostatní???????????? sem v práci a makám, teda dělám že makám, páč už mám hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 octaviaman : Ahoj, koukam na to DVD z prvniho srazu a nejak tam nemam video ... je tam jedno a to je jen slozene z fotek a ma cca 10minut pak je tam jeste jedno, to ma asi 8MB a je to zacatek sprintu, ale tak 3s Kde se stala chyba??? dole vlevo se ti ukáže takovej obrázek to je jako přehrát,jen máčkni na ovladači OK UUUUUUUUUUUUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ????????????????????????????? Ja to teda vozkousim, na stolnim DVD jsem to jeste nemel, jen v PC a tam vic nez jsem popsal nebylo .... zkusim hned az dorazim domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak na příští sraz už s náma jede i muj malej. Dneska jsem mu pořídil nový vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 octaviaman : tak na stolnim to jde, ale na PC nic ... ja na to prijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Ale neumřelo, jen není čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 marcel :nevím mně to jde automaticky,prostě to tam prdnu,a jede to,na stolním to musím pustit tím OK. oggy : a co vlastně děláš?mi to nějak uniklo,ale vím že si to říkal.jinak to autí je super,jistě nám to synek všem natře miha : koukej si čas najít jo? a co ty fotky na další dvd,to už jsou tu všechny?já jen že nikdo nic neposlal tak at nečekám nějak dlouho octaviaman@seznam.cz schránka je vyprázdněna! zachvíli jdu do rachoty tak se mějte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 marcel :nevím mně to jde automaticky,prostě to tam prdnu,a jede to,na stolním to musím pustit tím OK.oggy : a co vlastně děláš?mi to nějak uniklo,ale vím že si to říkal.jinak to autí je super,jistě nám to synek všem natře miha : koukej si čas najít jo? a co ty fotky na další dvd,to už jsou tu všechny?já jen že nikdo nic neposlal tak at nečekám nějak dlouho octaviaman@seznam.cz schránka je vyprázdněna! zachvíli jdu do rachoty tak se mějte. Tak tam máš 4 emaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 kurňa, tady to nějak umřelo Jojo, jak tady nejsou kluci z Vysočiny:p Hele chlapáci, od zítřka začínáme s Luďou dělat v ČB autoškolu na bus, tak nakupte lístky na socku, Vás povozíme :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 octaviaman: já víc fotek než sem dával sem nemám. takže si to můžeš postahovat, je to v plný velikosti. čus draku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 miha děkuju oggy dobrá stahnu mischicka od doby co mám 4 kola k dispozici sockou nejezdím,naposledy jsem jel z vojny z Jihlavy a tot vše,jinak bud kámoš a vem nás zadara,my ti za odměnu pustíme video z akce u oggyho (jinak se nebojíš takovouhle sebranku svézt?myslím by to instruktor neunesl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 octaviaman : pic, dneska vecer ti ty fotky poslu, nebude to veliky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 klucká, chci měnit to svoje prdítko. Ne že bych nebyl spokojenej, ale je to malý. tak sem brouzdal po netu a čučim na tohle. Sice dovoz, a cena nějak nízko, ale moooc se mi to líbí. http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=103257 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 a nebo tůhlencto http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=103257 a Olo je zrovna v prdeli, místo aby mi poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 a nebo tůhlencto http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=103257 a Olo je zrovna v prdeli, místo aby mi poradil já myslím že to by šlo!jen má nějak málo najeto ne? nebo zkus tohle: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=103257 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 a nebo tůhlencto http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=103257 a Olo je zrovna v prdeli, místo aby mi poradil já myslím že to by šlo!jen má nějak málo najeto ne? nebo zkus tohle: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=103257 Asi mi to po ránu hlava nebere, ale je to 3x odkaz na stejné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.