Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jináč doma se k počítači dostávám až pozdě večer. Protože přes den tam mám jinýho nájemníka, a když se ho pokusím odstranit tak je vždycky hroznej řev :)

mám tentýž problém,když jsem ráno dával fotky v domění že to s ním přežiju tak mne záhy vyvedl z omylu:

post-4463-1181596395_thumb.jpg

post-4463-1181596525_thumb.jpg

jinak je ti malý oggy hodně podobný.

a takhle to dopadá když ho k počítači nechci pustit: :smich:

post-4463-1181596634_thumb.jpg

Oggy, aspoň víš že příště ke krbu nikoho nepoštět.

To je fakt smůla s tim vzroslim něčim.

Kde je vůbec Olo :huh: nedostal zákaz se s náma stýkat :smich:

Kde je vůbec Olo :huh: nedostal zákaz se s náma stýkat :smich:

Olo má zaracha a kdytky jsou KO, no to to dopadá :p

kurňa, tady to nějak umřelo :mellow:

ahojky,taky si říkám!

co děláš?že nic neděláš?

já za chvíli fachčím do rachoty a synekspí tak tu bloudím po netu :D

a co vy ostatní????????????

octaviaman : Ahoj, koukam na to DVD z prvniho srazu a nejak tam nemam video ... je tam jedno a to je jen slozene z fotek a ma cca 10minut pak je tam jeste jedno, to ma asi 8MB a je to zacatek sprintu, ale tak 3s :( Kde se stala chyba???

octaviaman : Ahoj, koukam na to DVD z prvniho srazu a nejak tam nemam video ... je tam jedno a to je jen slozene z fotek a ma cca 10minut pak je tam jeste jedno, to ma asi 8MB a je to zacatek sprintu, ale tak 3s :( Kde se stala chyba???

dole vlevo se ti ukáže takovej obrázek to je jako přehrát,jen máčkni na ovladači OK

dole vlevo se ti ukáže takovej obrázek to je jako přehrát,jen máčkni na ovladači OK

UUUUUUUUUUUUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ?????????????????????????????

ahojky,taky si říkám!

co děláš?že nic neděláš?

já za chvíli fachčím do rachoty a synekspí tak tu bloudím po netu :D

a co vy ostatní????????????

sem v práci a makám, teda dělám že makám, páč už mám hotovo :)

UUUUUUUUUUUUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ?????????????????????????????

Ja to teda vozkousim, na stolnim DVD jsem to jeste nemel, jen v PC a tam vic nez jsem popsal nebylo .... zkusim hned az dorazim domu ;)

Tak na příští sraz už s náma jede i muj malej. Dneska jsem mu pořídil nový vůz :)

post-599-1181744967_thumb.jpg

post-599-1181744980_thumb.jpg

octaviaman : tak na stolnim to jde, ale na PC nic ... ja na to prijdu :)

Ale neumřelo, jen není čas

marcel :nevím mně to jde automaticky,prostě to tam prdnu,a jede to,na stolním to musím pustit tím OK.

oggy : a co vlastně děláš?mi to nějak uniklo,ale vím že si to říkal.jinak to autí je super,jistě nám to synek všem natře :D

miha : koukej si čas najít jo?

a co ty fotky na další dvd,to už jsou tu všechny?já jen že nikdo nic neposlal tak at nečekám nějak dlouho

octaviaman@seznam.cz

schránka je vyprázdněna!

zachvíli jdu do rachoty tak se mějte.

marcel :nevím mně to jde automaticky,prostě to tam prdnu,a jede to,na stolním to musím pustit tím OK.

oggy : a co vlastně děláš?mi to nějak uniklo,ale vím že si to říkal.jinak to autí je super,jistě nám to synek všem natře :D

miha : koukej si čas najít jo?

a co ty fotky na další dvd,to už jsou tu všechny?já jen že nikdo nic neposlal tak at nečekám nějak dlouho

octaviaman@seznam.cz

schránka je vyprázdněna!

zachvíli jdu do rachoty tak se mějte.

Tak tam máš 4 emaily :palec2:

Jojo, jak tady nejsou kluci z Vysočiny:p Hele chlapáci, od zítřka začínáme s Luďou dělat v ČB autoškolu na bus, tak nakupte lístky na socku, Vás povozíme :-D

octaviaman: já víc fotek než sem dával sem nemám. takže si to můžeš postahovat, je to v plný velikosti. čus draku.

miha děkuju

oggy dobrá stahnu

mischicka od doby co mám 4 kola k dispozici sockou nejezdím,naposledy jsem jel z vojny z Jihlavy a tot vše,jinak bud kámoš a vem nás zadara,my ti za

odměnu pustíme video z akce u oggyho :D (jinak se nebojíš takovouhle sebranku svézt?myslím by to instruktor neunesl :D )

octaviaman : pic, dneska vecer ti ty fotky poslu, nebude to veliky ...

klucká, chci měnit to svoje prdítko. Ne že bych nebyl spokojenej, ale je to malý. tak sem brouzdal po netu a čučim na tohle. Sice dovoz, a cena nějak nízko, ale moooc se mi to líbí.

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=103257

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.