mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Jinak včera jsme s brudrem hned napoprvé jezdili s busem po Budějkách, od 14 h odpo, no maximální nářez...nejlepší byly čičinky na zastávkch, když čekaly, že už jim to jede a ono nic, ale zase je z busu pěkně vidět když člověk zrovna neřídí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Asi mi to po ránu hlava nebere, ale je to 3x odkaz na stejné auto No sakra co je to tady za bordel Teď na to taky čučim jak blázen. Moderátore, někde se stala chyba. Ale u mě to mezi židlí a klávesnicí nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Zrovna jsem v práci a s Radkem se smějeme vašim reakcím na 3x stejný odkaz. Radek ho tam dal schválně,,, Oggy máš mi zavolat, jsem furt v práci tak to moc nečtu a když nemakám tak chlastám. S autem ti poradím rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Asi mi to po ránu hlava nebere, ale je to 3x odkaz na stejné auto No sakra co je to tady za bordel Teď na to taky čučim jak blázen. Moderátore, někde se stala chyba. Ale u mě to mezi židlí a klávesnicí nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně Tenhle týden tam nejsem, ale příští ano, můžem na pivko, do Cameňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně No vida, další kousek do sbírky jihočechů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně No vida, další kousek do sbírky jihočechů Taky bych se pridal do sbirky jihocechu!! Jinak v Kamenaku uz jsem taky parkrat byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně No vida, další kousek do sbírky jihočechů Taky bych se pridal do sbirky jihocechu!! Jinak v Kamenaku uz jsem taky parkrat byl... No jsem si říkal, že bysme se mohli někdy zčuchnout a pořešit navi Býváš někdy v ČB? Já tam teď budu poměrně dost kvůli té fofrškole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně No vida, další kousek do sbírky jihočechů Taky bych se pridal do sbirky jihocechu!! Jinak v Kamenaku uz jsem taky parkrat byl... Btw: Nezměnil sis nick ze Zdeňka Doležela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně No vida, další kousek do sbírky jihočechů Taky bych se pridal do sbirky jihocechu!! Jinak v Kamenaku uz jsem taky parkrat byl... Btw: Nezměnil sis nick ze Zdeňka Doležela? Zmenil!!! V CB jsem skoro kazdy den...takze sraz bych klidne uvital!! A navi bych taky rad poresil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 a!nové tváře rádi uvidíme! a jak jinak chlapci,nějak to tu nejde!hola hola pojdte všichni na pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Se tu nějak nic neděje, ještě že nejezdím sockou, asi bych se taky nasral vidět bus a ono jen zkušební Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Dyk sem už psal že je to tady mrtví. Jináč grilovačka super a myslel jsem že už mě nic bláznivějšího nečeká. Ale minulej pátek to všechno změnil. Taková ostuda, teď nesmim aspoň půl roku do dvou hospod a do krajinský. Mám i fotky z mobilu, ale to je opravdu nepublikovatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Si se ožral jako to prase co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Si se ožral jako to prase co. Kdybych se jenom vožral tak je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně No vida, další kousek do sbírky jihočechů Taky bych se pridal do sbirky jihocechu!! Jinak v Kamenaku uz jsem taky parkrat byl... Btw: Nezměnil sis nick ze Zdeňka Doležela? Zmenil!!! V CB jsem skoro kazdy den...takze sraz bych klidne uvital!! A navi bych taky rad poresil!! OK, teď jsem týden ve Vyškově, ale pak bysme se mohli dohodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Se tu nějak nic neděje, ještě že nejezdím sockou, asi bych se taky nasral vidět bus a ono jen zkušební Pár slečnopaní běželo k silnici, že už jim to jede...a ono jim to ujelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Si se ožral jako to prase co. Kdybych se jenom vožral tak je to v poho Ty ses i choval jako zvíře, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Si se ožral jako to prase co. Kdybych se jenom vožral tak je to v poho Ty ses i choval jako zvíře, co ? zvíře se možná chová líp ale naštěstí sem se nepo tady je jedna fotečka co se mi stalo. A takových míst mám po těle víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Si se ožral jako to prase co. Kdybych se jenom vožral tak je to v poho Ty ses i choval jako zvíře, co ? zvíře se možná chová líp ale naštěstí sem se nepo tady je jedna fotečka co se mi stalo. A takových míst mám po těle víc Že Ty ses Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Si se ožral jako to prase co. Kdybych se jenom vožral tak je to v poho Ty ses i choval jako zvíře, co ? zvíře se možná chová líp ale naštěstí sem se nepo tady je jedna fotečka co se mi stalo. A takových míst mám po těle víc Že Ty ses nééé, já se nervu, sem mírumilovnej člověk. ale určitý tělesný kontakt tam byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 já bych se taky možná ukázal. Jsem z Bechyně No vida, další kousek do sbírky jihočechů Taky bych se pridal do sbirky jihocechu!! Jinak v Kamenaku uz jsem taky parkrat byl... Btw: Nezměnil sis nick ze Zdeňka Doležela? Zmenil!!! V CB jsem skoro kazdy den...takze sraz bych klidne uvital!! A navi bych taky rad poresil!! OK, teď jsem týden ve Vyškově, ale pak bysme se mohli dohodnout No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. beaucoup de femme?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.