mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. beaucoup de femme?? spoustu žen nechtěl jsem to napsat tak okatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. beaucoup de femme?? spoustu žen nechtěl jsem to napsat tak okatě Jo tak!!! femme je jasny, jen to beaucoup bylo nezname... No, ale nevim jestli se na ten bus nejaky femme chyti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. beaucoup de femme?? spoustu žen nechtěl jsem to napsat tak okatě Jo tak!!! femme je jasny, jen to beaucoup bylo nezname... No, ale nevim jestli se na ten bus nejaky femme chyti!! ženský jsou na to praštěný dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. beaucoup de femme?? spoustu žen nechtěl jsem to napsat tak okatě Jo tak!!! femme je jasny, jen to beaucoup bylo nezname... No, ale nevim jestli se na ten bus nejaky femme chyti!! ženský jsou na to praštěný dost Nektery fakt jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. beaucoup de femme?? spoustu žen nechtěl jsem to napsat tak okatě Jo tak!!! femme je jasny, jen to beaucoup bylo nezname... No, ale nevim jestli se na ten bus nejaky femme chyti!! ženský jsou na to praštěný dost Nektery fakt jo... Když jim k tomu pustím Láďa jede autobusem Ne, myslel jsem to tak, že očíhneš celý centrum ČB a vidíš kde se shlukují a pak už si tam dojdeš pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No, ja jsem zase v Plzni!! Jo treba pristi tyden by to asi slo!! Zajdem nekam na zahradku at mame peknej vyhled po okoli... Příští týden by to šlo A zahrádku beru, z bsuu vidím beaucoup de femme, ale nesmím se jim věnovat.. beaucoup de femme?? spoustu žen nechtěl jsem to napsat tak okatě Jo tak!!! femme je jasny, jen to beaucoup bylo nezname... No, ale nevim jestli se na ten bus nejaky femme chyti!! ženský jsou na to praštěný dost Nektery fakt jo... Když jim k tomu pustím Láďa jede autobusem Ne, myslel jsem to tak, že očíhneš celý centrum ČB a vidíš kde se shlukují a pak už si tam dojdeš pěšky A uz to vis?? Poradne to zjisti dokud mas hezkej vyhled z busu!!! Pak teda nebude problem to najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A uz to vis?? Poradne to zjisti dokud mas hezkej vyhled z busu!!! Pak teda nebude problem to najit... Mám pár tipů, ještě udělám nějaký průzkum bojem nebo zteč a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A uz to vis?? Poradne to zjisti dokud mas hezkej vyhled z busu!!! Pak teda nebude problem to najit... Mám pár tipů, ještě udělám nějaký průzkum bojem nebo zteč a bude to Aby si si to nemusel za chvili zapisovat a znackovat, kde jsou ty mista!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A uz to vis?? Poradne to zjisti dokud mas hezkej vyhled z busu!!! Pak teda nebude problem to najit... Mám pár tipů, ještě udělám nějaký průzkum bojem nebo zteč a bude to Aby si si to nemusel za chvili zapisovat a znackovat, kde jsou ty mista!! Tak místa kde se holky zdržujou přes den zmapovaný nemám vůbec. A to sem Budějčák. Ale večerní místa mám zmapovaný dokonale, můžu poskytnou průvodce s podrobným popisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 A uz to vis?? Poradne to zjisti dokud mas hezkej vyhled z busu!!! Pak teda nebude problem to najit... Mám pár tipů, ještě udělám nějaký průzkum bojem nebo zteč a bude to Aby si si to nemusel za chvili zapisovat a znackovat, kde jsou ty mista!! Tak místa kde se holky zdržujou přes den zmapovaný nemám vůbec. A to sem Budějčák. Ale večerní místa mám zmapovaný dokonale, můžu poskytnou průvodce s podrobným popisem Tak to muzem hned nekdy overit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tak to muzem hned nekdy overit!! no problemo. akorát teď si musim dát min. 14 dní oraz aby na mě v těch dotyčných místech zapoměli. I když nevim jestli to bude dostatečně dlouhá doba na to co sem prováděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tak to muzem hned nekdy overit!! no problemo. akorát teď si musim dát min. 14 dní oraz aby na mě v těch dotyčných místech zapoměli. I když nevim jestli to bude dostatečně dlouhá doba na to co sem prováděl Stačí když nás tam dovedeš, vlézt dovnitř už zvládneme sami A cos teda vyváděl? nějaký tanec u tyče bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tak to muzem hned nekdy overit!! no problemo. akorát teď si musim dát min. 14 dní oraz aby na mě v těch dotyčných místech zapoměli. I když nevim jestli to bude dostatečně dlouhá doba na to co sem prováděl Stačí když nás tam dovedeš, vlézt dovnitř už zvládneme sami A cos teda vyváděl? nějaký tanec u tyče bo co? Asi bylo z hospody hodne schodu!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Asi bylo z hospody hodne schodu!! :smich: I to je možnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Asi bylo z hospody hodne schodu!! :smich: I to je možnost... A dole cekal nasranej vyhazovac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Oggy a neboj nikde to na tebe neřeknem cos dělal, jen sem nesmí chodit manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 ta sem nechodí, to je dobrý. No zkrátka kombinace většího množství alkoholu, zejména redbull s vodkou a přítomnost tří slečen vedle mě zbůsobila nenadálou chybu v matrixu Prostě se vůbec nebudu divit když se někde objeví moje fotky do půl těla s těma slečinkama v tom samém stejnokroji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 ta sem nechodí, to je dobrý. No zkrátka kombinace většího množství alkoholu, zejména redbull s vodkou a přítomnost tří slečen vedle mě zbůsobila nenadálou chybu v matrixu Prostě se vůbec nebudu divit když se někde objeví moje fotky do půl těla s těma slečinkama v tom samém stejnokroji manželka sem sice nechodí ale ty fleky - konkretně na té fotce musela identifikovat ne?hloupá není což?nebo dělá že nic nepoznala?hlavně jestli nemáš na "něm" kroužek podobného odstínu,to snad ani nevytahuj! Oggy,si prostě borec!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Oggy ty fakt umíš zabodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 ta sem nechodí, to je dobrý. No zkrátka kombinace většího množství alkoholu, zejména redbull s vodkou a přítomnost tří slečen vedle mě zbůsobila nenadálou chybu v matrixu Prostě se vůbec nebudu divit když se někde objeví moje fotky do půl těla s těma slečinkama v tom samém stejnokroji manželka sem sice nechodí ale ty fleky - konkretně na té fotce musela identifikovat ne?hloupá není což?nebo dělá že nic nepoznala?hlavně jestli nemáš na "něm" kroužek podobného odstínu,to snad ani nevytahuj! Oggy,si prostě borec!!!!!!!!!! no tak to tedy prrr. kousanců na rukách si samo sebou všimla, ale já to profesionálně vysvětlil jako zranění z posilovny A spodní část těla je bez následků, páč tu jsem zásadně používal pouze na WC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 a už je to tady. sem si říkal kdo a kdy to na mě vytáhne. tohle mi dneska přišlo od kámoše co tam byl s náma. víc opravdu publikovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 a už je to tady. sem si říkal kdo a kdy to na mě vytáhne. tohle mi dneska přišlo od kámoše co tam byl s náma. víc opravdu publikovat nebudu ZVĚŘINEC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Kde jsou ty časy, kdy jsem takhle zvěřil.....teď mě K. pořád hlídá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Právě se to musí využít než začne něco čuchat A to si myslim že bude co nevidět. Jináč koukám že tohle je jubilejní 1000 příspěvěk v téhle diskuzi. Takže se s Váma loučím a jdu to řádně oslavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.