MAr(c)el Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Kde jsou ty časy, kdy jsem takhle zvěřil.....teď mě K. pořád hlídá... Aspoň je z tebe spořádanej přítel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Kde jsou ty časy, kdy jsem takhle zvěřil.....teď mě K. pořád hlídá... Aspoň je z tebe spořádanej přítel A tim si chtěl říct co Ze mě je zase vzornej manžel, chválí mě kudy chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 co dodat?tohle je prostě klasa. oggy jsi fakt borec,takovýho cucfleka zahrát do autu ..... jinakgratulace k pokoření první 1000 příspěvků a k načnutí další 1000ky,doufámže se podaří udržet toto téma i nadále velmi úsměvné,dále tak hojně navštěvované i když tomu svou měrou pomáháme. malý hošíci,pozor na cyklisty přeci jen se mezi nimi pohybuji zejména na okružní a nádražní tak mně prosím nechte na kole ano?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor? Kecy, Tys nás viděl? A ty dvě prsatý dlouhonohý blondýny co jsme cestou přiložili taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor? Kecy, Tys nás viděl? A ty dvě prsatý dlouhonohý blondýny co jsme cestou přiložili taky? Videl jsem vas jak si to frcite po rudolfovskej az na okruzni a tam jsem ten blbej malej cervnej autobus mohl predjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor? Kecy, Tys nás viděl? A ty dvě prsatý dlouhonohý blondýny co jsme cestou přiložili taky? Videl jsem vas jak si to frcite po rudolfovskej az na okruzni a tam jsem ten blbej malej cervnej autobus mohl predjet A kdo řídil? Já nebo bruder? Jinak bych jel rychleji, ale on ten instruktor z nějakého mě neznámého důvodu až moc lpí na 50 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Tak to ten instruktor asi neví že ve městě se jezdí min 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 joooo tak to ja nevim kdo ridil na to jsem byl moc daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 vždyt je to fuk kdo řídil,podstatné je že překáželi a to se nedělá. jedu na dovču tak čus za týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 vždyt je to fuk kdo řídil,podstatné je že překáželi a to se nedělá. jedu na dovču tak čus za týden. Kurňa tady se někdo má U mě to vypadá že letos opět v létě žádná dovča nebude. Já mám čas akorát na ty páteční akce, takže tenhle tejden jdu zase. Doufám že už to bude drobátko klidnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 vždyt je to fuk kdo řídil,podstatné je že překáželi a to se nedělá. jedu na dovču tak čus za týden. Za týden mám týden dovči já Ale čus a užij si to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Tak to ten instruktor asi neví že ve městě se jezdí min 50 Jsem mu to zkoušel vysvětlit, ale znáš autoškoláky To včera s lízou a vlekem byl klid, ta víc nejede, a když, tak lítá zleva doprava, takže to radši ani nezkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jinak včera jsme se v ČB potkali s Dolim, tak večer hodím fotos dvou OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Pár fotek ze včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Malé srovnání-zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Malé srovnání-zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Malé srovnání-zase zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Hezky... Jen jsem nezamazal RZ, je to OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Malé srovnání-z boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Hezky... Jen jsem nezamazal RZ, je to OK? V pohode, nikde jsem to nazamazaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Hezky... Jen jsem nezamazal RZ, je to OK? V pohode, nikde jsem to nazamazaval... Oká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 ...pohodka na náměstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.