Červen 21, 200718 r Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor?
Červen 22, 200718 r Kde jsou ty časy, kdy jsem takhle zvěřil.....teď mě K. pořád hlídá... Aspoň je z tebe spořádanej přítel
Červen 22, 200718 r Kde jsou ty časy, kdy jsem takhle zvěřil.....teď mě K. pořád hlídá... Aspoň je z tebe spořádanej přítel A tim si chtěl říct co Ze mě je zase vzornej manžel, chválí mě kudy chodí
Červen 22, 200718 r co dodat?tohle je prostě klasa. oggy jsi fakt borec,takovýho cucfleka zahrát do autu ..... jinakgratulace k pokoření první 1000 příspěvků a k načnutí další 1000ky,doufámže se podaří udržet toto téma i nadále velmi úsměvné,dále tak hojně navštěvované i když tomu svou měrou pomáháme. malý hošíci,pozor na cyklisty přeci jen se mezi nimi pohybuji zejména na okružní a nádražní tak mně prosím nechte na kole ano?!
Červen 23, 200718 r Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor? Kecy, Tys nás viděl? A ty dvě prsatý dlouhonohý blondýny co jsme cestou přiložili taky?
Červen 23, 200718 r Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor? Kecy, Tys nás viděl? A ty dvě prsatý dlouhonohý blondýny co jsme cestou přiložili taky? Videl jsem vas jak si to frcite po rudolfovskej az na okruzni a tam jsem ten blbej malej cervnej autobus mohl predjet
Červen 23, 200718 r Tak a ja nacnu dalsi tisicovku ... Oggy je zvire a to mi jeste kouka zezadu po Sase Jinak dneska si to odpoledne sinu po rudolfovskej a co to nevidim nejaka autoskola s autobusem brzdi provoz ... kdo v ni asi sedel, nejaci dva dlouhani a instruktor? Kecy, Tys nás viděl? A ty dvě prsatý dlouhonohý blondýny co jsme cestou přiložili taky? Videl jsem vas jak si to frcite po rudolfovskej az na okruzni a tam jsem ten blbej malej cervnej autobus mohl predjet A kdo řídil? Já nebo bruder? Jinak bych jel rychleji, ale on ten instruktor z nějakého mě neznámého důvodu až moc lpí na 50 km/h
Červen 25, 200718 r vždyt je to fuk kdo řídil,podstatné je že překáželi a to se nedělá. jedu na dovču tak čus za týden.
Červen 25, 200718 r vždyt je to fuk kdo řídil,podstatné je že překáželi a to se nedělá. jedu na dovču tak čus za týden. Kurňa tady se někdo má U mě to vypadá že letos opět v létě žádná dovča nebude. Já mám čas akorát na ty páteční akce, takže tenhle tejden jdu zase. Doufám že už to bude drobátko klidnější
Červen 26, 200718 r vždyt je to fuk kdo řídil,podstatné je že překáželi a to se nedělá. jedu na dovču tak čus za týden. Za týden mám týden dovči já Ale čus a užij si to!
Červen 26, 200718 r Tak to ten instruktor asi neví že ve městě se jezdí min 50 Jsem mu to zkoušel vysvětlit, ale znáš autoškoláky To včera s lízou a vlekem byl klid, ta víc nejede, a když, tak lítá zleva doprava, takže to radši ani nezkouším
Červen 26, 200718 r Hezky... Jen jsem nezamazal RZ, je to OK? V pohode, nikde jsem to nazamazaval... Oká
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.