mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No, a teď je tu ticho :/ To Mischicka: Jsem psal Kucimu jestli nema nekdy cestu do Budejc, rikal ze ted ma nejaky zkousky, ale pak by to slo. Muzes skouknout dvojcatko!!! Tak bysme mohli udelat nejakej vetsi sraz. RS - neni podminkou!!! Sraz ano, ale kuči at zůstane tam kde je, klon jeden Okinka chce být unikát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Pokud byla teda hezka, tak by se s tema nohama dalo urcite neco udelat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Pokud byla teda hezka, tak by se s tema nohama dalo urcite neco udelat!! Myslíš roztáhnout? Miss nebyla, ale byla hubená a pokud má někdo fetiš na uniformy...já třeba ještě policajtku neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No, a teď je tu ticho :/ To Mischicka: Jsem psal Kucimu jestli nema nekdy cestu do Budejc, rikal ze ted ma nejaky zkousky, ale pak by to slo. Muzes skouknout dvojcatko!!! Tak bysme mohli udelat nejakej vetsi sraz. RS - neni podminkou!!! Sraz ano, ale kuči at zůstane tam kde je, klon jeden Okinka chce být unikát Tak mu napisem at si to necha prestrikat cely, kdyz uz bude opravovat zadni naraznik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Pokud byla teda hezka, tak by se s tema nohama dalo urcite neco udelat!! Myslíš roztáhnout? Miss nebyla, ale byla hubená a pokud má někdo fetiš na uniformy...já třeba ještě policajtku neměl Treba!! Urcite by to melo nejake vyhody!! (Pokuty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No, a teď je tu ticho :/ To Mischicka: Jsem psal Kucimu jestli nema nekdy cestu do Budejc, rikal ze ted ma nejaky zkousky, ale pak by to slo. Muzes skouknout dvojcatko!!! Tak bysme mohli udelat nejakej vetsi sraz. RS - neni podminkou!!! Sraz ano, ale kuči at zůstane tam kde je, klon jeden Okinka chce být unikát Tak mu napisem at si to necha prestrikat cely, kdyz uz bude opravovat zadni naraznik!! Třeba na růžovou Přidám mu pár stovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Pokud byla teda hezka, tak by se s tema nohama dalo urcite neco udelat!! Myslíš roztáhnout? Miss nebyla, ale byla hubená a pokud má někdo fetiš na uniformy...já třeba ještě policajtku neměl Treba!! Urcite by to melo nejake vyhody!! (Pokuty) Jdu to radši zaspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No, a teď je tu ticho :/ To Mischicka: Jsem psal Kucimu jestli nema nekdy cestu do Budejc, rikal ze ted ma nejaky zkousky, ale pak by to slo. Muzes skouknout dvojcatko!!! Tak bysme mohli udelat nejakej vetsi sraz. RS - neni podminkou!!! Sraz ano, ale kuči at zůstane tam kde je, klon jeden Okinka chce být unikát Tak mu napisem at si to necha prestrikat cely, kdyz uz bude opravovat zadni naraznik!! Třeba na růžovou Přidám mu pár stovek To by bylo asi nejunikatnejsi!!! Ozvi se az pojedes do Budejc, kvuli tem klicenkam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No, a teď je tu ticho :/ To Mischicka: Jsem psal Kucimu jestli nema nekdy cestu do Budejc, rikal ze ted ma nejaky zkousky, ale pak by to slo. Muzes skouknout dvojcatko!!! Tak bysme mohli udelat nejakej vetsi sraz. RS - neni podminkou!!! Sraz ano, ale kuči at zůstane tam kde je, klon jeden Okinka chce být unikát Tak mu napisem at si to necha prestrikat cely, kdyz uz bude opravovat zadni naraznik!! Třeba na růžovou Přidám mu pár stovek To by bylo asi nejunikatnejsi!!! Ozvi se az pojedes do Budejc, kvuli tem klicenkam... Jafan:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Kdyby jste někdo v Budějkách potkal tohle, tak bacha Nebo vlastně ne, už budu jezdit jen busem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Kdyby jste někdo v Budějkách potkal tohle, tak bacha Nebo vlastně ne, už budu jezdit jen busem Jo tak tohle výdám, no už se začínám obávat se s tím potkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Kdyby jste někdo v Budějkách potkal tohle, tak bacha Nebo vlastně ne, už budu jezdit jen busem Jo tak tohle výdám, no už se začínám obávat se s tím potkat. Nono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Taky si říkám, se to tu za chvíli rozpadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Taky si říkám, se to tu za chvíli rozpadne No jo zacly dovoleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Taky si říkám, se to tu za chvíli rozpadne No jo zacly dovoleny... Nebo nás tu za ten náš soukromý "sraz" nechali samotné a založili si někde jiné, skryté téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Taky si říkám, se to tu za chvíli rozpadne No jo zacly dovoleny... Nebo nás tu za ten náš soukromý "sraz" nechali samotné a založili si někde jiné, skryté téma Jo asi jo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Taky si říkám, se to tu za chvíli rozpadne No jo zacly dovoleny... Nebo nás tu za ten náš soukromý "sraz" nechali samotné a založili si někde jiné, skryté téma Jo asi jo!! Nebo se přes sz domluvili na srazu a nám nic neřekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Taky si říkám, se to tu za chvíli rozpadne No jo zacly dovoleny... Nebo nás tu za ten náš soukromý "sraz" nechali samotné a založili si někde jiné, skryté téma Jo asi jo!! Nebo se přes sz domluvili na srazu a nám nic neřekli To by nam snad neudelali, urcite pro to budou mit dobrou omluvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nejak mrtvo... Taky si říkám, se to tu za chvíli rozpadne No jo zacly dovoleny... Nebo nás tu za ten náš soukromý "sraz" nechali samotné a založili si někde jiné, skryté téma Jo asi jo!! Nebo se přes sz domluvili na srazu a nám nic neřekli Si na to kápnul Já mám nějakej fofr, Octaviaman má dovču, potkat tady mihu a marcela je skoro zázrak a olo na to prdí dokonale. Připravuju další grilovačku na chalupě a příští tejden jdu na tetování. Takže buď makam, nebo se psychicky připravuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Si na to kápnul Já mám nějakej fofr, Octaviaman má dovču, potkat tady mihu a marcela je skoro zázrak a olo na to prdí dokonale. Připravuju další grilovačku na chalupě a příští tejden jdu na tetování. Takže buď makam, nebo se psychicky připravuju Grilovačku Jihočechů? To mě zajímá, tentokrát už bych nevynechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Si na to kápnul Já mám nějakej fofr, Octaviaman má dovču, potkat tady mihu a marcela je skoro zázrak a olo na to prdí dokonale. Připravuju další grilovačku na chalupě a příští tejden jdu na tetování. Takže buď makam, nebo se psychicky připravuju Grilovačku Jihočechů? To mě zajímá, tentokrát už bych nevynechal A ja bych se mozna pridal?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Si na to kápnul Já mám nějakej fofr, Octaviaman má dovču, potkat tady mihu a marcela je skoro zázrak a olo na to prdí dokonale. Připravuju další grilovačku na chalupě a příští tejden jdu na tetování. Takže buď makam, nebo se psychicky připravuju Grilovačku Jihočechů? To mě zajímá, tentokrát už bych nevynechal A ja bych se mozna pridal?! Byl bych rád, mě ukamenujou, že jsem minule nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Kucí neplašte se. Grilovačka jihočechů by se musela teprve domluvit, ale něco by to chtělo Tohle bude akce pro chlapy z práce a moje kamarádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 áááá, koukám že se tady objevil nějakej dovolenkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.