Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Si na to kápnul Já mám nějakej fofr, Octaviaman má dovču, potkat tady mihu a marcela je skoro zázrak a olo na to prdí dokonale. Připravuju další grilovačku na chalupě a příští tejden jdu na tetování. Takže buď makam, nebo se psychicky připravuju Grilovačku Jihočechů? To mě zajímá, tentokrát už bych nevynechal A ja bych se mozna pridal?! Byl bych rád, mě ukamenujou, že jsem minule nebyl A ten nas sraz tomu jeste prida.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Si na to kápnul Já mám nějakej fofr, Octaviaman má dovču, potkat tady mihu a marcela je skoro zázrak a olo na to prdí dokonale. Připravuju další grilovačku na chalupě a příští tejden jdu na tetování. Takže buď makam, nebo se psychicky připravuju Grilovačku Jihočechů? To mě zajímá, tentokrát už bych nevynechal A ja bych se mozna pridal?! Byl bych rád, mě ukamenujou, že jsem minule nebyl A ten nas sraz tomu jeste prida.... Psst, to už bych tu nerozmazával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Si na to kápnul Já mám nějakej fofr, Octaviaman má dovču, potkat tady mihu a marcela je skoro zázrak a olo na to prdí dokonale. Připravuju další grilovačku na chalupě a příští tejden jdu na tetování. Takže buď makam, nebo se psychicky připravuju Grilovačku Jihočechů? To mě zajímá, tentokrát už bych nevynechal A ja bych se mozna pridal?! Byl bych rád, mě ukamenujou, že jsem minule nebyl A ten nas sraz tomu jeste prida.... Psst, to už bych tu nerozmazával To je pravda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mischicka má velkej vroubek ten by sebou musel přivést aspoň selátko na gril aby si to vyžehlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jsem po té dovče no,tak jsem to v rychlosti pročetl,no je to dobré,RSáci se tu sešli,dokonce i Luda,ale sám veliký Olo ne,ted má ale myslím tu dovču v té Italii,myslím že jel i miha,se někdo má tedy. Jinak,o dovolené jsem ustavičně pracoval,konečně jsem naštukoval garáž,konečně jsem vyměnil pylový filtr v autě,nasadil chromované kolíčky do dveří,posekal louku,již mám traktůrek na sekání,koupil jsem nové turbo do své okiny(21000 kč),byl jsem na rock festu v Třinci (2 denní - noc plná hvězd,vyřval a vychlastal jsem si hlasivky,leč jsem se neopil ale bylo to špica),včíl chodím do rachoty což mně se..re ale ještě jen 2 dny,no a to je asi vše ve zkratce.jo a zítra tam jdu dát to turbo,tak už snad pojede miláček jako dřív. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak jsem po té dovče no,tak jsem to v rychlosti pročetl,no je to dobré,RSáci se tu sešli,dokonce i Luda,ale sám veliký Olo ne,ted má ale myslím tu dovču v té Italii,myslím že jel i miha,se někdo má tedy. Jinak,o dovolené jsem ustavičně pracoval,konečně jsem naštukoval garáž,konečně jsem vyměnil pylový filtr v autě,nasadil chromované kolíčky do dveří,posekal louku,již mám traktůrek na sekání,koupil jsem nové turbo do své okiny(21000 kč),byl jsem na rock festu v Třinci (2 denní - noc plná hvězd,vyřval a vychlastal jsem si hlasivky,leč jsem se neopil ale bylo to špica),včíl chodím do rachoty což mně se..re ale ještě jen 2 dny,no a to je asi vše ve zkratce.jo a zítra tam jdu dát to turbo,tak už snad pojede miláček jako dřív. Ahoj Zdravíme pocestné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mischicka má velkej vroubek ten by sebou musel přivést aspoň selátko na gril aby si to vyžehlil Nejlépe na tom seleti přijet a odpichovat se kačenama, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak jsem po té dovče no,tak jsem to v rychlosti pročetl,no je to dobré,RSáci se tu sešli,dokonce i Luda,ale sám veliký Olo ne,ted má ale myslím tu dovču v té Italii,myslím že jel i miha,se někdo má tedy. Jinak,o dovolené jsem ustavičně pracoval,konečně jsem naštukoval garáž,konečně jsem vyměnil pylový filtr v autě,nasadil chromované kolíčky do dveří,posekal louku,již mám traktůrek na sekání,koupil jsem nové turbo do své okiny(21000 kč),byl jsem na rock festu v Třinci (2 denní - noc plná hvězd,vyřval a vychlastal jsem si hlasivky,leč jsem se neopil ale bylo to špica),včíl chodím do rachoty což mně se..re ale ještě jen 2 dny,no a to je asi vše ve zkratce.jo a zítra tam jdu dát to turbo,tak už snad pojede miláček jako dřív. Ahoj Zdravíme pocestné děkuji, pozdravuj doma že přinesu buchty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mischicka má velkej vroubek ten by sebou musel přivést aspoň selátko na gril aby si to vyžehlil Nejlépe na tom seleti přijet a odpichovat se kačenama, ne čeče kačeny ani néé, ale takový nadívaní bažanti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak jsem po té dovče no,tak jsem to v rychlosti pročetl,no je to dobré,RSáci se tu sešli,dokonce i Luda,ale sám veliký Olo ne,ted má ale myslím tu dovču v té Italii,myslím že jel i miha,se někdo má tedy. Jinak,o dovolené jsem ustavičně pracoval,konečně jsem naštukoval garáž,konečně jsem vyměnil pylový filtr v autě,nasadil chromované kolíčky do dveří,posekal louku,již mám traktůrek na sekání,koupil jsem nové turbo do své okiny(21000 kč),byl jsem na rock festu v Třinci (2 denní - noc plná hvězd,vyřval a vychlastal jsem si hlasivky,leč jsem se neopil ale bylo to špica),včíl chodím do rachoty což mně se..re ale ještě jen 2 dny,no a to je asi vše ve zkratce.jo a zítra tam jdu dát to turbo,tak už snad pojede miláček jako dřív. Ahoj Zdravíme pocestné děkuji, pozdravuj doma že přinesu buchty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mischicka má velkej vroubek ten by sebou musel přivést aspoň selátko na gril aby si to vyžehlil Nejlépe na tom seleti přijet a odpichovat se kačenama, ne čeče kačeny ani néé, ale takový nadívaní bažanti Nemáme, co tlačenky nebo salámy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mischicka má velkej vroubek ten by sebou musel přivést aspoň selátko na gril aby si to vyžehlil Nejlépe na tom seleti přijet a odpichovat se kačenama, ne čeče kačeny ani néé, ale takový nadívaní bažanti Nemáme, co tlačenky nebo salámy? ty vole, senzibil tlačenku sem do sebe zrovna teď natlačil, teda lépe řečeno tři malé plátečky s cibulkou, octíčkem a čerstvím chlebíkem. A teď z toho drobátko krkám havrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mischicka má velkej vroubek ten by sebou musel přivést aspoň selátko na gril aby si to vyžehlil Nejlépe na tom seleti přijet a odpichovat se kačenama, ne čeče kačeny ani néé, ale takový nadívaní bažanti Nemáme, co tlačenky nebo salámy? ty vole, senzibil tlačenku sem do sebe zrovna teď natlačil, teda lépe řečeno tři malé plátečky s cibulkou, octíčkem a čerstvím chlebíkem. A teď z toho drobátko krkám havrany Já jí taky večeřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Náhodou jsem potkal další RS, tentokrát modrou combi a v Jihlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 I bruder potkává samá dvojčátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Dneska jsem videl Kuciho RSo u skoly v Plzni!! Kazdej ma cervenou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Zdravicko, byl jsem ted sluzebne v Kladne a uz doma vrcholi pripravy na dovolenou a na prodlouzenej vykend. Je toho moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Dneska jsem videl Kuciho RSo u skoly v Plzni!! Kazdej ma cervenou!! už se těším až bude mít tu růžovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Mas u me male plus za tu cernou barvu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Mas u me male plus za tu cernou barvu!! No asi takhle: žlutá, bílá, červená, černá, modrá, stříbrná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Mas u me male plus za tu cernou barvu!! No asi takhle: žlutá, bílá, červená, černá, modrá, stříbrná To je poradi jakou by si volil barvu? Bila je hezka-ale celkem neprakticka a zlutou bych moc nemusel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Mas u me male plus za tu cernou barvu!! No asi takhle: žlutá, bílá, červená, černá, modrá, stříbrná To je poradi jakou by si volil barvu? Bila je hezka-ale celkem neprakticka a zlutou bych moc nemusel... Asi tak bych volil, někdy se mi líbí víc bílá, někdy žlutá, ale nejhezčí je stejně červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.