Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Mas u me male plus za tu cernou barvu!! No asi takhle: žlutá, bílá, červená, černá, modrá, stříbrná To je poradi jakou by si volil barvu? Bila je hezka-ale celkem neprakticka a zlutou bych moc nemusel... Asi tak bych volil, někdy se mi líbí víc bílá, někdy žlutá, ale nejhezčí je stejně červená Zase cervena!! Kuci ma taky jednu... Posledni dobou vidim jenom cerveny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 nejlepsi barva je stribrna tak mi zacala pekna preddovolena, jen je tu slabej signal a internet pres GPRS taky nic moc jinak ideal, dokonce mam i ustajene cele me TDI stado v pekne garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Mas u me male plus za tu cernou barvu!! No asi takhle: žlutá, bílá, červená, černá, modrá, stříbrná To je poradi jakou by si volil barvu? Bila je hezka-ale celkem neprakticka a zlutou bych moc nemusel... Asi tak bych volil, někdy se mi líbí víc bílá, někdy žlutá, ale nejhezčí je stejně červená Zase cervena!! Kuci ma taky jednu... Posledni dobou vidim jenom cerveny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 nejlepsi barva je stribrna tak mi zacala pekna preddovolena, jen je tu slabej signal a internet pres GPRS taky nic moc jinak ideal, dokonce mam i ustajene cele me TDI stado v pekne garazi A kde že to jsi ustájený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jo a jinak jednu RSovou oktavku combi v modre barve ma taky jeden doktor u na na ZZS Modrýho RS kombajna sem viděl stát dneska večer na Vltavě. Mooc fajnový. Mě by se combajn RS líbil žlutý nebo černý Modrá RS mě nějak nebere.. Mas u me male plus za tu cernou barvu!! No asi takhle: žlutá, bílá, červená, černá, modrá, stříbrná To je poradi jakou by si volil barvu? Bila je hezka-ale celkem neprakticka a zlutou bych moc nemusel... Asi tak bych volil, někdy se mi líbí víc bílá, někdy žlutá, ale nejhezčí je stejně červená Zase cervena!! Kuci ma taky jednu... Posledni dobou vidim jenom cerveny!! Za chvili bude jezdit vic cervenych nez modrych!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Za chvili bude jezdit vic cervenych nez modrych!! blbá legrace Ne vážně, toho bych se nebál, spousta lidí tu modrou miluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Za chvili bude jezdit vic cervenych nez modrych!! blbá legrace Ne vážně, toho bych se nebál, spousta lidí tu modrou miluje Ja vim!! Pro spoustu lidi je modra NEJ!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Za chvili bude jezdit vic cervenych nez modrych!! blbá legrace Ne vážně, toho bych se nebál, spousta lidí tu modrou miluje Ja vim!! Pro spoustu lidi je modra NEJ!! Tak si shlédl fotky? Seriál dokončen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Za chvili bude jezdit vic cervenych nez modrych!! blbá legrace Ne vážně, toho bych se nebál, spousta lidí tu modrou miluje Ja vim!! Pro spoustu lidi je modra NEJ!! Tak si shlédl fotky? Seriál dokončen Jo, musela to byt goood chlastacka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Za chvili bude jezdit vic cervenych nez modrych!! blbá legrace Ne vážně, toho bych se nebál, spousta lidí tu modrou miluje Ja vim!! Pro spoustu lidi je modra NEJ!! Tak si shlédl fotky? Seriál dokončen Jo, musela to byt goood chlastacka!!! No právě že piva se moc nevypilo, ale bylo to good! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Za chvili bude jezdit vic cervenych nez modrych!! blbá legrace Ne vážně, toho bych se nebál, spousta lidí tu modrou miluje Ja vim!! Pro spoustu lidi je modra NEJ!! Tak si shlédl fotky? Seriál dokončen Jo, musela to byt goood chlastacka!!! No právě že piva se moc nevypilo, ale bylo to good! Jo, nejvic me zaujala na Fiatkovi ta maska!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Jo, nejvic me zaujala na Fiatkovi ta maska!!! Dobrá že jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Jo, nejvic me zaujala na Fiatkovi ta maska!!! Dobrá že jo ? Slusi mu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Slusi mu!!! Překvapivě ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Tady vymreli uz i duchove!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Tady vymreli uz i duchove!!! Vyzerá to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Tady vymreli uz i duchove!!! Vyzerá to tak Prepsal bych to na: "OPUSTENE TEMA!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 nazdárek chlapíci žádné opuštěné téma,byl dlouhý víkend to se dalo očekávat ne? mj. turbíko jsem dal nové a kombárko furt ne a ne jezdit se na to vyseru fakt že jo! no a co jináč?dnes bylo konečně hezky po dlouhé době až mě to unavilo natolik že jsem si musel na 2 hodky chrápnout a co vy ostatní?žijete? Olo,Miha,Luda,Oggy ... Marcel má dovču,chjo,to se někdo má no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 zadna dovca jeste neni, jen 2dny sluzebka a pak dlouuuuhej vikend Dovca bude pristi tejden a hned na 2 tejdny ... uz aby to bylo. Vcera jsem 3hodinky pobyhal kolem auta, umejval, lestil, luxoval, drhnul a vono bude tejden "chcat" Jinak mam prosbu, nezkousel jste nekdo narvat do auta kola? bych potreboval jeste nejakou inspiraci jak to tam narvat ... FOTO Ceka me tejden zarizovani a nakupovani na dovcu takze se tu ukazu asi az v srpnu Páčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Kucí nic nestíhám. Manželka je po operaci očí, takže doma dělam všechno sám. Přebalování mrňouse neni žádnej problem, ale když mám uvařit a pak ještě lítat venku se psem tak je to katastrofa. Nikdy bych neřek že se budu těšit do práce No a večer sem tak stahanej že na interfernet neni ani chuť a když jo tak to tady jenom v rychlosti prolítnu a makam na kutě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 zadna dovca jeste neni, jen 2dny sluzebka a pak dlouuuuhej vikend Dovca bude pristi tejden a hned na 2 tejdny ... uz aby to bylo. Vcera jsem 3hodinky pobyhal kolem auta, umejval, lestil, luxoval, drhnul a vono bude tejden "chcat" Jinak mam prosbu, nezkousel jste nekdo narvat do auta kola? bych potreboval jeste nejakou inspiraci jak to tam narvat ... FOTO Ceka me tejden zarizovani a nakupovani na dovcu takze se tu ukazu asi az v srpnu Páčko Tak to se nekdo ma!! Kola? Kolik? Max. dve,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Kucí nic nestíhám. Manželka je po operaci očí, takže doma dělam všechno sám. Přebalování mrňouse neni žádnej problem, ale když mám uvařit a pak ještě lítat venku se psem tak je to katastrofa. Nikdy bych neřek že se budu těšit do práce No a večer sem tak stahanej že na interfernet neni ani chuť a když jo tak to tady jenom v rychlosti prolítnu a makam na kutě. Muz pro celou domacnost, nic lepsiho si clovek prat nemuze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 zadna dovca jeste neni, jen 2dny sluzebka a pak dlouuuuhej vikend Dovca bude pristi tejden a hned na 2 tejdny ... uz aby to bylo. Vcera jsem 3hodinky pobyhal kolem auta, umejval, lestil, luxoval, drhnul a vono bude tejden "chcat" Jinak mam prosbu, nezkousel jste nekdo narvat do auta kola? bych potreboval jeste nejakou inspiraci jak to tam narvat ... FOTO Ceka me tejden zarizovani a nakupovani na dovcu takze se tu ukazu asi az v srpnu Páčko jako do auta dovnitř??????????já bez problému jsem dal 2 nasebe ale dámské což je určo menší.aledo fabky nevim nevim to tak leda dětské to by šlo i na výšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Kucí nic nestíhám. Manželka je po operaci očí, takže doma dělam všechno sám. Přebalování mrňouse neni žádnej problem, ale když mám uvařit a pak ještě lítat venku se psem tak je to katastrofa. Nikdy bych neřek že se budu těšit do práce No a večer sem tak stahanej že na interfernet neni ani chuť a když jo tak to tady jenom v rychlosti prolítnu a makam na kutě. sám si vařím,sám si peru ...... to znám,mamina byla na operaci se žlučníkem v únoru,tak jsem si to taky řádně užil,jinak psa nevedem tak o tuto zkušenost jsem chudší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Kucí nic nestíhám. Manželka je po operaci očí, takže doma dělam všechno sám. Přebalování mrňouse neni žádnej problem, ale když mám uvařit a pak ještě lítat venku se psem tak je to katastrofa. Nikdy bych neřek že se budu těšit do práce No a večer sem tak stahanej že na interfernet neni ani chuť a když jo tak to tady jenom v rychlosti prolítnu a makam na kutě. sám si vařím,sám si peru ...... to znám,mamina byla na operaci se žlučníkem v únoru,tak jsem si to taky řádně užil,jinak psa nevedem tak o tuto zkušenost jsem chudší Stejne zkusenosti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.