Tomica Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) zdary zajimalo by me kolik klicu se dostava k novy popr. ke stary octavii chtel bych si jednu z nich koupit tak aby se mi dyztak nestalo abych prisel na parkoviste a auto nikde Editováno: 9. Únor 2007, autor: Tomica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 No řekl bych že dva + štítek s kódem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomica Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) no to sem si myslel taky pak sem videl tenhle obr... tam jich je trochu vic Editováno: 9. Únor 2007, autor: Tomica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ty zelene jsou od zámku zpátečky. Já mám k autu dva klíče + štítek. Otec na GTI mí taky 2 klíče + štítek + ten plast.klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomica Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ty zeleny sem taky poznal akorat nevim k cemu je ten cernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ty zelene jsou od zámku zpátečky. Já mám k autu dva klíče + štítek.Otec na GTI mí taky 2 klíče + štítek + ten plast.klíč jo ten plastovej máme k Pašíkovi taky ... myslím, že se s ním dostaneš do auta, ale nemá v sobě immo, takže neodjedeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomica Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ty zelene jsou od zámku zpátečky. Já mám k autu dva klíče + štítek.Otec na GTI mí taky 2 klíče + štítek + ten plast.klíč jo ten plastovej máme k Pašíkovi taky ... myslím, že se s ním dostaneš do auta, ale nemá v sobě immo, takže neodjedeš... takze je temer k h*vnu jo a ty mas taky 2 klice k autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 My jsme dostali k Octě 2 vystřelováky+kód.Kupovali jsme ji jako funglovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomica Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 My jsme dostali k Octě 2 vystřelováky+kód.Kupovali jsme ji jako funglovku tak asi jenom k superbu se dostavaj 3 klice kazodpadne diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ty zelene jsou od zámku zpátečky. Já mám k autu dva klíče + štítek.Otec na GTI mí taky 2 klíče + štítek + ten plast.klíč jo ten plastovej máme k Pašíkovi taky ... myslím, že se s ním dostaneš do auta, ale nemá v sobě immo, takže neodjedeš... takze je temer k h*vnu jo a ty mas taky 2 klice k autu? No já měl k autu 3... ale byly obyč a když jsem předělával na 3G a vystřelováky, tak už mám jenom 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Tak ja dostal nove Octe 2klicky co se zamku a zapalovani tyce. Jeden se svetylkem a druhy bez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomica Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak ja dostal nove Octe 2klicky co se zamku a zapalovani tyce. Jeden se svetylkem a druhy bez... njn... voni asi aby ukazali ze superb je neco extra tak k nemu daj 3klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak ja dostal nove Octe 2klicky co se zamku a zapalovani tyce. Jeden se svetylkem a druhy bez... njn... voni asi aby ukazali ze superb je neco extra tak k nemu daj 3klice Protoze 2 plnohodnotne jsou tvoje a treti s logem servisniho klicku (ten bez dalky) pouzijes kdyz das auto do servisu. Svyma plnohodnotnyma klickama si zamknes prihradku u spolujezdce, sklapeni zadnich sedadel a kufr, no a kdyz auto odevzdas do servisu a das jim k tomu ten neplnohodnotny klic, tak muzou jen jezdit a otvirat dvere, ale do prihradky nebo do kufru, kde muzes mit svoje osobni veci se s tim klickem nemaji sanci dostat a prohrabovat se ti v tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak ja dostal nove Octe 2klicky co se zamku a zapalovani tyce. Jeden se svetylkem a druhy bez... njn... voni asi aby ukazali ze superb je neco extra tak k nemu daj 3klice Protoze 2 plnohodnotne jsou tvoje a treti s logem servisniho klicku (ten bez dalky) pouzijes kdyz das auto do servisu. Svyma plnohodnotnyma klickama si zamknes prihradku u spolujezdce, sklapeni zadnich sedadel a kufr, no a kdyz auto odevzdas do servisu a das jim k tomu ten neplnohodnotny klic, tak muzou jen jezdit a otvirat dvere, ale do prihradky nebo do kufru, kde muzes mit svoje osobni veci se s tim klickem nemaji sanci dostat a prohrabovat se ti v tom. Díky za vysvětlení, že je to takhle vychytaný - to jsem netušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomica Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Tak ja dostal nove Octe 2klicky co se zamku a zapalovani tyce. Jeden se svetylkem a druhy bez... njn... voni asi aby ukazali ze superb je neco extra tak k nemu daj 3klice Protoze 2 plnohodnotne jsou tvoje a treti s logem servisniho klicku (ten bez dalky) pouzijes kdyz das auto do servisu. Svyma plnohodnotnyma klickama si zamknes prihradku u spolujezdce, sklapeni zadnich sedadel a kufr, no a kdyz auto odevzdas do servisu a das jim k tomu ten neplnohodnotny klic, tak muzou jen jezdit a otvirat dvere, ale do prihradky nebo do kufru, kde muzes mit svoje osobni veci se s tim klickem nemaji sanci dostat a prohrabovat se ti v tom. Díky za vysvětlení, že je to takhle vychytaný - to jsem netušil. jj to je ale stejne bych si tam nenechaval svy veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 cau k cemu je dobrej ten kod u tech klicu ja mam auto starsi a dostal jsem jen dva klice jinak nic diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 cau k cemu je dobrej ten kod u tech klicu ja mam auto starsi a dostal jsem jen dva klice jinak nic diky Ten kod je dost podstatnej, ten predkladas kdyz dodelavas dalsi klice treba pri strate atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zdarek! Povedlo se někomu předělat obyč. klíč na vystřelovák??? Za každou info a radu budu happy jak blecha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zdarek! Povedlo se někomu předělat obyč. klíč na vystřelovák??? Za každou info a radu budu happy jak blecha! No myslím že se to někomu povedlo.. hledej předělání komfortu na 3.generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Ja mam taky 2 klice+stitek, Otec na ORSII taky a na Fabuli jsem to mel zrovna tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Stitek obsahuje PIN kod immobilizeru normalne davaj klice dva plus stitek pro pozdejsi prizpusobeni klicu treba vagem.Kolega ma jeste navic u golfa plastovy klic a to je myslim pro vybrouseni novehoklice, takova maketa.Jinak k autu je mozno mit vice klicu a presny pocet prizpusobenych klicu zjistite vagem.Ja osobne pri koupi auta ihned prizpusobim klice znovu a mam jistotu ze prave me dva klice jsou od imma a pokud si nekdo dal tu praci a ma nekde jeste dalsi klic aby mi treba nedejboze ukradl pozdeji vuz tak ma smulu.Protoze, tim ze jsem prizpusobil znova klice tak to immo pozna ze tam neni klic se spravnym nakodovanim.I kdyz se zamky pasuje, docela dobra vychytavka.A pak se nemuze stat ze si treba v bazaru daj tajne klice do zrcatka, ze s tim i odjedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.