Jojo24 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 ahojte mam rovnaky problem .. sem tam z casu na cas mi to cvaka ako krepe.. viete mi prosim dat nejaky foto navod? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl Bouky Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Podobný problém akorát když zapnu blinkr tak mi po chvilce neblika vůbec zkusím pojistku a pak cyklovac packa blinkrů je nová cca 3 měsíce dodělávany tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 ... a pak zase po novém zapnutí blikají? Pojistkou to nebude. Řekl bych, že samotný přerušovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djoseph Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Dobrý den, nedávno jsem si koupil O1 r.v.2002 od původního majitele jsem si nechal namontovat Tempomat ale pak jsem zjistil, že při dávání směru jízdy mi přerušovač rychle cvaká jako když je prasklá žárovka ale žádná není :-( tak jsem vyzkoušel výstražní a ty funguji v pohodě. Nemá někdo radu co s tím ??? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 problem je v pacce, bud vymenit nebo rozebrat, vycistit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 dnes som riešil to isté po výmene prerušovača, bol 4 dni kľud. Potom to začalo. Smerovky vypnuté, neblikajú, kontrolka takisto nebliká, ale prerušovač tyká. takže dnes výmena páčky, rovno za tempomatovú, aktivácia tempomatu a so smerovkami už je kľud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djoseph Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Tak konečně jsem se k tomu dostal u mě stačilo vyčistit přerušovat ale toho prachu co tam bylo divím se že vůbec fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 (editace) Tak mi blinkry taka začaly blikat podle svojeho uvážení. Někdy normálně, někdy rychle, někdy svítí. Dneska zkusím rozebrat přerušovač a vystříkat páčku a uvidím jak to dopadne. Vyčištění pomohlo, ale bude to jenom na chvilku. Asi stojně budu muset koupit nový, protože jeden kontekt je docela do modra, takže už asi nebude tolik pružit, jak by měl. Editováno: 11. Srpen 2012, autor: Ivo Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamajko Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Zdravím všetkých Chcem sa spýtať aký je rozdiel medzi prerušovačmi smeroviek na Octaviu číslo 1U0 953 235E a 1U0 953 235H. Oba typy prerušovačov sú určené pre ťažné zariadenie. Po namontovaní prerušovača, zapojenia prívesu a zapnutí smerovky pravej, ľavej to je jedno mi preblikuje podsvietenie pristrojovky. Očakával som po výmene prerušovača z číslom 1U0 953 235B za 1U0 953 235E že mi po pripojení prívesu bude signalizovať aj kontrolka zapojenia prívesu ale nestalo sa. Jediné čo sa zmenilo je, že predchádzajúci vypinač svietil až po rozsvietení svetiel a ten z určením pre ťažné svieti stále. Vie stým niekto seriózne pomôcť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Když děláš takové úpravy, je dobré o tom něco vědět. Bodejť by to neblikalo. Na obyč přerušovači je na stejném pinu co na přerušovači pro přívěs přivedené podsvícení tlačítka. V případě přerušovače pro přívěs musíš ten drát odpojit a přivest na něj drát do přístrojovky ke kontrolce přívěsu. Přívěsový přerušovač pak svítí hned po zapnutí zapalování. Stáhní si DP a postuduj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamajko Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 dík za radu ale ja nie som auto elektrikár a je pravda že sa tomu nerozumiem ale bolo mi povedané že vymením prerušovač a bude to fungovať. Nestalo sa. Chcel by som ťa poprosiť o podrobnejšiu radu napr. na kolkátke pinu treba vypojiť a problem bude asi aj zo zapojením na prístrojovku lebo na prístrojovke mám všetky piny na konektoroch obsadené a ani neviem ktorí ten drát ide k danej kontrolke. Čo sa týka stiahnutia Dielenskej príručky ani neviem kde to stiahnuť lebo na nete je toho poprdel. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Ach jo. Kdybys koukal o svátcích na pohádky věděl bys, že na odbornou práci mají být odborníci Ale neboj, já taky nejsem autoelektrikář. Ikdyž jen elektrikář/elektronik ano. K DP se proklikej tady: http://forum.skodaho...ost__p__1343162 Jestli na to dobře koukám, tak a přerušovači je to pin č. 4 a na přístrojovce zas taky pin č. 4 modré svorkovnice. Editováno: 3. leden 2013, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamajko Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Dík za schému konečne niekto čo sa tomu rozumie! Je pravda že veľa ľudí tu písalo že to treba prepojiť ale asi nikto nevie ako. Ešte raz dík zapojím to a dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Sám jsem si tím prošel, takže nevařím z vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamajko Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Dík zapojil som to podla schémy a funguje! chcem sa spýtať či tá kontrolka prívesu má blikať aj vtedy keď dám výstražné? mne bliká len keď zapnem pravú alebo ľavú smerovku dík samozrejme ked je pripojený príves. a ešte jedna otázka čo stým drátom ktorý som vypojil zo svorkovnice od prerušovača? dal som ho bokom a zaizoloval ho dúfam že som urobil správne Editováno: 4. leden 2013, autor: kamajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Popravdě nevím. Musel bych to sám vyzkoušet. Myslím, že jsem ještě nikdy neblikal výstražnými při připojeném přívěsu co mám taky ten spínač po výměně. Drát - ano. Zaizoloval a dát někam bokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamajko Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 ked vyskúšaš dáš vedieť? zaujimalo by ma to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Tak jsem dnes měl připojený přívěs. Při blikání výstražnými, kontrolka přívěsu nebliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamajko Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Ďakujem za pomoc a prajem veľa úspechov v novom roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martttin14 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Ahojte, mam taky problem. prerusovac smeroviek mi stale tuka ale smerovky neblikaju, ked dam pravu, lavu ci vystrazne smerovky ide normalne no ako nahle ich vypnem tak zacne neustale tukat v prerusovaci, ten bol menený uz tri krat, najprv kupeny cinak za lacne peniaze potom original a stale to robi, kde moze byt chyba, prosim poradte, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Problem je v pacce, bud vycistit nebo vymenit. Nekde tu mas tema jak provest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martttin14 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 dobre skusim to, tak dakujem ti za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 A příště napřed trochu hledej, než založíš duplicitní vlákno! Bylo jich tady několik, co jsem našel. Vlákna jsem spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathes88 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Ahoj, já mám zase trochu jiný problém, po nastartování a zkoušce směrovek (do leva) v první chvíli bliká normálně a po chvilce začne blikat rychle. Poté už to bliká furt rychle. Na pravou stranu žádný problém neni. Mám novou páčku s tempomatem a zkoušel jsem si pujčit přerušovač od kamarada, jesli to nebude jím a nic. Stále stejné. Je možné, že to bude někde v kabelech??? Nesetkal se s tím někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 žiarovky si kontroloval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.