ReWegar Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 ja mam auto kradce ale parkuju venku tak zatim kazdoun noc doufam ze to snad odola... PS: existuje nejaky kryt na Syphony CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Já jsem jednou šel do tátovo 110L si půjčit nářadí a baterku. Přišel jsem k autu a bylo otevřený.Nic ale nechybělo, tak jsem si to vzal a odešel. Když jsem to tam přišel za cca 5hodin vrátit, auto bylo pryč i bez baterky a nikdo ho už nikdy nenašel... No a nedávno jsem šel k Fabce a akorát tam odcházel směrem od ní takovej chlápek slušně oblečenej a měl telefon u ucha. Přijdu k autu a dveře otevřený, ale nic nechybělo, otočim se a chlápek už nikde...A to je tam všude dost vidět, takže se musel vypařit sakra rychle... Jediná úhona byla trošku prohlý kryt vložky zámku a asi i trochu pochroumaná vložka, protože od tý doby to začalo zlobit...Ale stejně nechápu, čím to kdo otevřel...Možná univerzálem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Na rušném parkovišti v centru Prostějova mezi 12:30 až 14:00. Octavia vyrvaná vložka zámku zničený celý zámek, klika, asi nějakým šroubovákem vypáčené rádio Sony, doničená přístrojovka. Panel rádia, který byl ve schránce před spolujezdcem fuč. Celková škoda asi 17 000,- Nevím jak se dá dojebané rádio, vypáčené z přístrojovky nějak zpeněžit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josh Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 1ks puklica comfort 1x antena klucom vypaceny zadny znak skoda (ryha v laku jak svina) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Na rušném parkovišti v centru Prostějova mezi 12:30 až 14:00. Octavia vyrvaná vložka zámku zničený celý zámek, klika, asi nějakým šroubovákem vypáčené rádio Sony, doničená přístrojovka. Panel rádia, který byl ve schránce před spolujezdcem fuč.Celková škoda asi 17 000,- Nevím jak se dá dojebané rádio, vypáčené z přístrojovky nějak zpeněžit. To dělaj nějaký fetky kamarádovi takhle ulomily obrazovku od rádia DVD taková ta co nezajíždí a je tam na stálo... rádio tam samo nechali jen udělaly škodu za desítky tisíc a tu obrazovku si tak mohly pověsit na zeď... Občas nechápeš no bratr má bazar v Nuslích a co tam chodí za póvl to by člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 1) vsetky styri puklice Duron 2) prava predna lista na narazniku ... a kazdy den trpnem co dalsie bude na rade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Ukradli mi asi 2x originální kryty kol, a pak asi 3x všechny čtyři chromový čepičky ventýlků na tronech...pak už jsem se na to vyswal a dal jenom černý plastový. Naštěstí rádio a jiný závážnější věci nikdy, ale to bude asi tím že na ulici parkuju přes noc (někdy i den) málo, spíš je to zamčený na dvoře díkybohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miras RS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zdarec dnes v sedum ranno jsem dorazil k mé Fabii RS a odvrtanej zámek, airbag řidiče a radio fuč...... Poškrabaná střecha a narazník.... Zloději se vyznamenali...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zdarec dnes v sedum ranno jsem dorazil k mé Fabii RS a odvrtanej zámek, airbag řidiče a radio fuč...... Poškrabaná střecha a narazník.... Zloději se vyznamenali...... Tak to je To by mě nikdy nenapadlo, celkem s klidem téměř kdekoliv nechávám auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Mne kradli postupne po jednej chromovanej čiapočke a tu poslednu som si dal dole sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 zatim nastesti nic, ale ocividne to meli minuly tyden v planu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tohle po nich zbylo + skrably dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 klop, klop, klop zatial nic a dufam ze to tak aj ostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Tak moji sestře vykradli auto přímo před domem,měla v platu udělaný výborný repráky,nějakej šmejd to otevřel,a ani se nenamáhal plato vysunout,prostě ho vyrval,takže se museli měnit ty boční plasty.No a ještě ta kurva nechala celou noc dokořán otevřenej kufr.Ty bláho já ho chytit,tak ho snad zabiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 naší rodině odcizeno 1993 - Favorit ... 14 dni starej najeto 250 km 2000 - vyčovaná Felicia - rádio, rozsekaný okno 2001 - pokus o krádež felície, rozsekaný okno a zkurvený plasty uvnitř 2003 - vykradená Fabia - symphony, palubka rozsekana, rozbite okno 2004 (jaro) pokus o kradež Fabie 2004 (podzim) Fabia sedan ukradeno, rok a půl starej 2006 mě na Bobíkovi odřeny a promáčknuty zadní dveře, ale fešně 2006 poklice z otcovejch zimáků z octavie 2006 bratrovi odřen bok Octavie - klíčem 2007 otcovi odřen C sloupek u Octavie - klíčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Tak moji sestře vykradli auto přímo před domem,měla v platu udělaný výborný repráky,nějakej šmejd to otevřel,a ani se nenamáhal plato vysunout,prostě ho vyrval,takže se museli měnit ty boční plasty.No a ještě ta kurva nechala celou noc dokořán otevřenej kufr.Ty bláho já ho chytit,tak ho snad zabiju Zabijet ne ... to by mel moc lehky a ty dost tezky ... to chce chytit a zlamat pokud mozno vsechny hnaty a rozmlatit xicht tak, ze bude jist 3 mesice pres brcko. Na takovy proste nic jinyho neplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 naší rodině odcizeno1993 - Favorit ... 14 dni starej najeto 250 km 2000 - vyčovaná Felicia - rádio, rozsekaný okno 2001 - pokus o krádež felície, rozsekaný okno a zkurvený plasty uvnitř 2003 - vykradená Fabia - symphony, palubka rozsekana, rozbite okno 2004 (jaro) pokus o kradež Fabie 2004 (podzim) Fabia sedan ukradeno, rok a půl starej 2006 mě na Bobíkovi odřeny a promáčknuty zadní dveře, ale fešně 2006 poklice z otcovejch zimáků z octavie 2006 bratrovi odřen bok Octavie - klíčem 2007 otcovi odřen C sloupek u Octavie - klíčem A co pojišťovna, ještě Bobíkovi pojišťuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 To snad není možný,asi před hodinkou jsem se vracel z Plzně a před Prahou jsem zastavil na tý Benzině,co je ještě na dálnici,abych si koupil něco k pití.Hned jak jsem vystoupil,přišel ke mně kluk a ptal se jestli ho vemu do Prahy,od pohledu nějaká smažka,tak jsem mu řekl,že stopaře neberu.No tak asi 10 metrů popošel a postával tam a koukal na moje auto,bylo mi to divný,tak jak jsem zašel za roh benzinky,schválně jsem se přes roh mrknul,jestli tam něco nedělá,no a ten čurák už měl v ruce šroubovák a chystal se na zámek u kufru.Ihned jsem vylít,zařval a vyběhlo jsem za ním.Měl ale sto metrů náskok a zmizel tam někde v poli ve tmě,tak jsem se na něj vysral.Ale můžu vám říct,že jsem měl černo před očima,kdybych ho chytil,tak ho vážně snad umlátím.A nejlepší bylo,že jsem měl v kufru staženou roletku,takže tam bylo vidět no a já tam nic neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 To snad není možný,asi před hodinkou jsem se vracel z Plzně a před Prahou jsem zastavil na tý Benzině,co je ještě na dálnici,abych si koupil něco k pití.Hned jak jsem vystoupil,přišel ke mně kluk a ptal se jestli ho vemu do Prahy,od pohledu nějaká smažka,tak jsem mu řekl,že stopaře neberu.No tak asi 10 metrů popošel a postával tam a koukal na moje auto,bylo mi to divný,tak jak jsem zašel za roh benzinky,schválně jsem se přes roh mrknul,jestli tam něco nedělá,no a ten čurák už měl v ruce šroubovák a chystal se na zámek u kufru.Ihned jsem vylít,zařval a vyběhlo jsem za ním.Měl ale sto metrů náskok a zmizel tam někde v poli ve tmě,tak jsem se na něj vysral.Ale můžu vám říct,že jsem měl černo před očima,kdybych ho chytil,tak ho vážně snad umlátím.A nejlepší bylo,že jsem měl v kufru staženou roletku,takže tam bylo vidět no a já tam nic neměl Tak to je docela hustý, škoda že si ho nechytil mohlo bejt o jednu smažku míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 naší rodině odcizeno1993 - Favorit ... 14 dni starej najeto 250 km 2000 - vyčovaná Felicia - rádio, rozsekaný okno 2001 - pokus o krádež felície, rozsekaný okno a zkurvený plasty uvnitř 2003 - vykradená Fabia - symphony, palubka rozsekana, rozbite okno 2004 (jaro) pokus o kradež Fabie 2004 (podzim) Fabia sedan ukradeno, rok a půl starej 2006 mě na Bobíkovi odřeny a promáčknuty zadní dveře, ale fešně 2006 poklice z otcovejch zimáků z octavie 2006 bratrovi odřen bok Octavie - klíčem 2007 otcovi odřen C sloupek u Octavie - klíčem A co pojišťovna, ještě Bobíkovi pojišťuje ? jj ještě nám pojišťujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 To snad není možný,asi před hodinkou jsem se vracel z Plzně a před Prahou jsem zastavil na tý Benzině,co je ještě na dálnici,abych si koupil něco k pití.Hned jak jsem vystoupil,přišel ke mně kluk a ptal se jestli ho vemu do Prahy,od pohledu nějaká smažka,tak jsem mu řekl,že stopaře neberu.No tak asi 10 metrů popošel a postával tam a koukal na moje auto,bylo mi to divný,tak jak jsem zašel za roh benzinky,schválně jsem se přes roh mrknul,jestli tam něco nedělá,no a ten čurák už měl v ruce šroubovák a chystal se na zámek u kufru.Ihned jsem vylít,zařval a vyběhlo jsem za ním.Měl ale sto metrů náskok a zmizel tam někde v poli ve tmě,tak jsem se na něj vysral.Ale můžu vám říct,že jsem měl černo před očima,kdybych ho chytil,tak ho vážně snad umlátím.A nejlepší bylo,že jsem měl v kufru staženou roletku,takže tam bylo vidět no a já tam nic neměl Tak to je docela hustý, škoda že si ho nechytil mohlo bejt o jednu smažku míň. svině zasraný, škoda, že sis nemohl bouchnout za nás za všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak sem mezi vama lidi,dneska nám někdo vzal sterače pul roku starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 To já si odběhl do obchodu a nechal na zadnim sedadle batoh. Když jsem se vrátil, rozbité zadní okýnko a batoh pryč. Naštěstí v něm byla jen houska se salámem, svačinka, co mi zbyla, takže jestli to ty hajzle čteš, tak doufam, že sis pochutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 srandek: he doufám že ten salam byl aspon prošlej a hezky se posral po něm! Zajimavé .. Tam kde bydlíš si teda davat bacha .. Tady u nás zatim nic nechaš telefon na palubce,deš do kramu a furt tam je .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.