Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak dnes sem mel moznost videt a vyzkouset si novou navi s dotykovym displayem ktera se bude do OII montovat od kvetna 07, je fakt vonava, hezky design (chromove lemovani tlacitek a obou kolecek) a celkove jiny design nez stavajici barevna navi, zatim nemela cestinu ale myslim ze to je otazka casu nez skutecne nabehne do vyroby, krom dotykovyho displaye, na ktery spousta lidi ceka, jsem u navigace videl i ctecku karet, a taky uz umi i MP3, takze je na co se tesit :)

Vloženo

skodovka by mela mit novou navigaci ??? a co bude umet ??? uvazoval jsem o NEXUS, ale kdyz jsem zjistil ze to neumi prehrat ani MP3 natoz DVD, tak jsem to hned zavrhnul...

Vloženo

Mam info, ze bude mit integrovany hardisk (kolik nevim) pro MP3ky (vc. ctecky karet nebo USB portu) a DVD mechaniku i pro video atd. neco podrobnejsiho jsem napsal nekam do threadu o MR2008...

Vloženo (editace)

tiguan2.jpg

no je i taková navi do našich miláčků, jen kolik bude stát :unsure:

protože jakmile to vyjde ve VW , tak ve škodovce to předělaj na zelený podsvícení a máte to taky.... DVD a mp3 uáá

Editováno: , autor: Martin IV.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...