ferda25 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Chci se jen zeptat zda ji někdo už viděl a zda náhodou by nenašel i nějakou tu fotečku....+ popis funkcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak dnes sem mel moznost videt a vyzkouset si novou navi s dotykovym displayem ktera se bude do OII montovat od kvetna 07, je fakt vonava, hezky design (chromove lemovani tlacitek a obou kolecek) a celkove jiny design nez stavajici barevna navi, zatim nemela cestinu ale myslim ze to je otazka casu nez skutecne nabehne do vyroby, krom dotykovyho displaye, na ktery spousta lidi ceka, jsem u navigace videl i ctecku karet, a taky uz umi i MP3, takze je na co se tesit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ta je v Brandýse už půl roku .A další facelift už umí i DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 A fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No odpovím si sám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Btw dle nadpisu - Fakt to bude i v R a FII? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Kdyby radsi udali odnimatelnej LCD panel nebo alespon nejake zavirani do palubky aby to tolik nelakalo zlodeje... Editováno: 14. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Btw dle nadpisu - Fakt to bude i v R a FII? jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 hej ta se mi líbí a líbí se mi i ten volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomask Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 skodovka by mela mit novou navigaci ??? a co bude umet ??? uvazoval jsem o NEXUS, ale kdyz jsem zjistil ze to neumi prehrat ani MP3 natoz DVD, tak jsem to hned zavrhnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Uz je tu vyfocena , viz. novej Sup. Mela by bejt dotykova, asi mp3 svtup dvd... Ale kdyby radsi udali odnimatelnej lcd panel aby to tak nelakalo zlodeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Me ten volant teda nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 volant nic moc ale ta navi je good skoda jen ze se nevejde do OI jinak uz bych jitam mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Mam info, ze bude mit integrovany hardisk (kolik nevim) pro MP3ky (vc. ctecky karet nebo USB portu) a DVD mechaniku i pro video atd. neco podrobnejsiho jsem napsal nekam do threadu o MR2008... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No odpovím si sám. Co je to za auto?To je novej Sup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No odpovím si sám. Co je to za auto?To je novej Sup? Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Dík,vypadá dost dobře,docela mi to připomíná Audi,hlavně ten volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Cena te navi bude okolo 90.000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 a půjde tahle navi nainstalovat i do stávajících Oct2 a golfů 5 a pod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 (editace) Doufám,že mě majitel nezabike a neukamenuje Editováno: 17. Únor 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 hezka, jenom si příště vypni blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 hned bych do ní šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 (editace) no je i taková navi do našich miláčků, jen kolik bude stát protože jakmile to vyjde ve VW , tak ve škodovce to předělaj na zelený podsvícení a máte to taky.... DVD a mp3 uáá Editováno: 18. Únor 2007, autor: Martin IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 No to je jasný, škodovka to předělá na zelený podsvícení, aby si to hnedle mohli všichni zase doma překopávat na bílé, modré, červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.