Milhausek Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 vadná mechanika nebo špatné CD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Jo je lépe nahrávat přes SD kartu a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 A umíš to nahrát přes kartu bez vyndání navi ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Jasný...připravím CDčko s přikazy a SD kartu s daty....a už to jede...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kubica Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Zlá mechanika ? Však ostatné mi už ide načítať. A to DVD predtým šlo, tak pochybujem že je zlé. Len ako keby to nevedelo pokračovať od stopy v ktorej skončilo načítavanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 (editace) Vypal to znovu co nejmensi rychlosti a nech to nacitat klidne i na druhe kolo,pak se ti to chytne... Editováno: 25. Říjen 2012, autor: spartan67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Prosím pomoc. Potřebuji funkční software. Mám OII rv2005, nainstalovaný columbus, vyměněnou gateway, vše nakódované. Jen mi nepřepíná maxidot a nejde Multivolant. Poradí mi někdo kde bych sehnal funkční software (fw) aby mi vše fungovalo jak má? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 moměntálně je tam toto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomio3 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 není problém nahrát i 4020 zeptam se mam asi starou verzi fw koukam ze mi system ukazuje 2664 a mapy west 7690. Prave mi v mapach hodne silnic chybi =( . Mam nove mapy na dvd oznaceny V8,1. a fw 4120 jeste dodam ze mam starsiho columba 3A0035680A s H03, Muzu to aktualizovat? jak mapy tak fw aby vse fungovalo jak ma? Ktomu mi blbne hasove zadani adresy. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 pokud jsi to nikdy nedělal tak se do toho nepouštěj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomio3 Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 (editace) Mapy jsem bezne 4x aktualizoval, a fungovalo vse bez problemu , ted semi zda columb s FW 2664 cim dal pomalejsi. Jeto jako s operacnim systemem kdyz se pouziva, laguje a laguje.. a casem je potreba reinstal. Zkusim to tedy sam na novejsi fw, kdyz to zkazim, budu muset se za tebou stavit jak bude cas do Humpolce =(. Editováno: 27. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Jak jsme už tady psal...jediná cesta je tovární firmware...vše ostatní lze přirovnat k service packům...něco vylepší, ale systém vždy částečně zpomalí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladja01 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Ahoj borci.pročítám diskuze ale nic jsem nenašel. Mám v předfacu columbus, a doposud žádny problem az ted když jsem ho pustil tak naskočila jenom bíla obrazovka. Vše funguje..radio,cd,navy ale display bíly:)odpojení baterky nepomohlo.Nevíte někdo co to může byt prosím, pomůže novy fw nebo je mrtvá.Díky Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 může to být více věcí, dá se to opravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 To vypadá na bílou nemoc...3 x zdrávas a jednou otčenáš...jinak bych scháněl nový přední panel(nejspíš bude pryč deska pod LCD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladja01 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Tak už mám info..řešili jsme s cosbym a pojede k doktorovi:) vypadá to prý na tu desku pod LCD. Tak doufam, že se to dá dohromady. Nová se mi kupovat rozhodně nechce. Že prý se to stává i u půl roku starých..soudruzi ze škoda auto udělali asi někde chybu:(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Vždyť to psal ferda25 nad Tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladja01 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 vím že psal,jenom že mi to potvrdil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ahoj, koupil sem si nového Columbuse (prvního mi ukradli), ale zdá se mi, že má nějaký starší fw (nečte SDHC karty a mapy jsou celkem staré) Je tu někdo, kdo by dokázal nahrát nový fw do columbuse + nové mapy ? Případně jaký nejnovější fw bych tam mohl nahrát, abych nemusel dávat novou gateway ? Mám Octavii rv. 2007 před facelift. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 a odkut jsi? Pokud někde od Ostravska-Novojičínska tak já,Strakonicko Ferda,jinak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Jsem z okolí Chomutova, takže bohužel druhý konec republiky ..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Tak to tě asi nepotěším, já jsem z Plzeňska a nikdo jiný Kromě Ferdy - Strakonice se mi nenabídl, takže jezdím za ním a můžu jen doporučit. Zrovna před 14ti dny jsem byl s Columbusem a mám teď vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 můžu udělat v Humpolci, pokud ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Mám jednoho týpka v Praze co to dělá, ale chce za to 500,- + 500,- pro mě cesta, takže za 1000,- se mi to zase až tak nevyplatí. Sháním nejlevnější variantu Ale díky, snad na někoho narazím, kdo bude poblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 za 500 ti někdo nahraje nejnovější fw, upraví aby nevybíjelo baterku a ještě ti nahraje nejnovější mapy? můžeš mi říct kdo to je a jestli opravdu nahraje to nejnovější co lze pro danou navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.