Září 21, 20195 r tak to by snad meli umet v skoro kazdym servise ne?? zkusim naky v okoli obvolat a uvidim:-)
Říjen 7, 20195 r Kluci chci se optat.Vyměnil jsem Amundsena+ za Columbuse 3T0 035 680 a mám Gateway 1K0 907 530 S .... nebude to vybíjet baterii ?
Říjen 10, 20195 r V 11. 3. 2019 na 15:54, Stringo napsal: Zkus ty mapy konvertované z BMW, tam je obyčejné DVD a starší mechaniky s ním nemají takový problém jako s dvouvrstvým DVD. Tohle sice není poslední verze, ale mám ji a nenašel jsem zatím nic neaktuálního. https://uloz.to//!iCVsIiPsvDU4/bmw-middle-europe-2017-for-columbus-iso Soubor byl smazán :-( nešel by znovu nahodit? Díky. Upraveno Říjen 10, 20195 r od karel21
Říjen 24, 20195 r Tak jsem zkoušel nahrát mapy V16 přes SD kartu,ale nic po skončení celého procesu se na HDD nic nenahrálo :-( A to jsem zkoušel 2x
Říjen 24, 20195 r To iste sa stalo aj mne. Nahodil som tam cd s aktualnou verziou firmwaru, prepisalo firmware a aktualne mapy boli uz v radiu.
Říjen 24, 20195 r podle my-gti.com kde je i VERSION.TXT bych právě měl poslední firmware,ale nevím nahrával jsem mapu přes redukci micro sd na SD,ale to by snad němělo vadit.
Říjen 25, 20195 r tak hotovo..nahrán zpět firmware z verze 5274 na 4120 přes CD s my-gti.com ....sice obavy zda to půjde byly,ale co šel jsem do toho.Nahrány poslední mapy Západní Evropa 2019(V16) přes SD kartu.Vše funguje jak má a stálo mě to jen 4 CD **mou chybou :-)** a podpora přes internet lidí co se o to zajímají a rádi bezúplatně pomůžou.Teď jen zajedu nakodovat multifunkční volant atd. za guru fora dieselpower.cz do Orlové za Paskalem někteří ví o koho jde***mimo jiné zlatý člověk co rád poradí i když nemá čas.Na rozdíl od některých co sice naznačí jak na to,ale dovez,přijeď a hlavně měj prachy a není problém**....jsem si pořád říkal,že tyto diskuze na www forech o autech jsou o pomoci dalším členům...no,ale je to jinak.Nic méně mě vše funguje jak má a děkuji všem co rádi pomohly a pokud budu moci někomu já poradit,tak není problém a stačí se ozvat.Ještě pokud je někdo z Ostravska tak mám kontakt na chlapíka co o navigacích v autech a odblokování či vyčtení kodu...atd za pár kaček a ještě poradí co a jak stačí napsat a dám kontakt.
Říjen 26, 20195 r bandyboss tobě jsem chtěl taky poděkovat za podporu přes internet.Už jsem počítal,že ti ji pošlu,ale vše se podařilo.....nevím zda ten Fix pomůže,ten jsem nezkoušel,ale zda by i pomohl tomu když přepnu na páčce menu v maxidotu,tak už se nedostanu zpět na jinou položku,až do vypnutí klíčku. Upraveno Říjen 26, 20195 r od galaher
Listopad 13, 20195 r Ještě tam nahrát POI body a bude to komplet.Nevím proč,ale na té mapě jsou POI ale v navigaci se nezobrazují :-(
Listopad 19, 20195 r V 25. 10. 2019 na 19:44, galaher napsal: tak hotovo..nahrán zpět firmware z verze 5274 na 4120 přes CD s my-gti.com ....sice obavy zda to půjde byly,ale co šel jsem do toho.Nahrány poslední mapy Západní Evropa 2019(V16) přes SD kartu.Vše funguje jak má a stálo mě to jen 4 CD **mou chybou :-)** a podpora přes internet lidí co se o to zajímají a rádi bezúplatně pomůžou.Teď jen zajedu nakodovat multifunkční volant atd. za guru fora dieselpower.cz do Orlové za Paskalem někteří ví o koho jde***mimo jiné zlatý člověk co rád poradí i když nemá čas.Na rozdíl od některých co sice naznačí jak na to,ale dovez,přijeď a hlavně měj prachy a není problém**....jsem si pořád říkal,že tyto diskuze na www forech o autech jsou o pomoci dalším členům...no,ale je to jinak.Nic méně mě vše funguje jak má a děkuji všem co rádi pomohly a pokud budu moci někomu já poradit,tak není problém a stačí se ozvat.Ještě pokud je někdo z Ostravska tak mám kontakt na chlapíka co o navigacích v autech a odblokování či vyčtení kodu...atd za pár kaček a ještě poradí co a jak stačí napsat a dám kontakt. A proč jsi nepoužil 5274 ? A nemáš někde všechny potřebné soubory co byli zapotřebí k instalaci ? Děkuji.
Prosinec 9, 20195 r Ahoj, chtěl bych se zeptat. Nahrával jsem nový firmware a mapy do RNS 510. Ale po upgrade firmware mi zmizelo menu s TV. Nevíte kde se stala chyba? Případně jak ho tam znovu dostat?
Prosinec 14, 20195 r Cus, takovej dotaz Mám rádio Columbus 2009. Chci to spárovat s telefonem (Huawei) a hlásí to, že zařízení je nekompatibilní. Tip Bluetooth jednotky : 5N0 035 730 B Setkal se s tim někdy někdo? Dikes za rady ?
Prosinec 18, 20195 r Ahoj, neválí se někomu náhodou doma rámeček pro columbus pro O2 FL s climatronicem ve stříbrno/karbonovém dekoru? Jinak bych se chtěl zeptat, vím, že to jde, jen nevím jak. Prodal jsem kdysi Columbuse a dal do auta Bolero, auto jsem prodal kamarádovi a dal si tam Columbuse, FW jsme aktualizovali na 5238 (nyní je HW i SW verze stejná jako u předchozího Columbusu), jak se prosím dá přes VCDS změnit boot logo ze starého na nové? Přes boot image to nechci dělat, když ten FW už by to měl mít v sobě a stačilo by to přepnout přes tu diagnostiku. Možná plácám nesmysly, ale myslím, že jsme to tak kdysi dělali. Děkuji za případné odpovědi.
Prosinec 22, 20195 r Zdar borci, najde se tu nějaký sebevrah, který by mi udělal downgrade (5274 -> 2xxx) na Columbusu + nahrál mapy? Laboroval jsem nad tím několik večerů s nulovým výsledkem. Ideálně Brno o okolí, ale zvládám cokoliv po trase Brno - Praha ;) Díky předem! Vojta
Prosinec 23, 20195 r Ahoj a díky moc. @Alessi za reakci! Domluvím se s @Milhausek. Hezké svátky! Vojta
Prosinec 23, 20195 r před 13 hodinami, Milhausek napsal: není problém Humpolec Díky moc, rád využiji Tvé nabídky! Akorát se mi nedaří Ti odeslat soukromou zprávu. Kdy se Ti to hodí, abych se zastavil? Dík Vojta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.