Duben 19, 200817 r pro ty co nemaj návod http://new.skoda-auto.com/CZE/service/docu...es/Octavia.aspx předem říkám neni zač
Duben 19, 200817 r Tak jsem dnes konečně zjistil verzi té mé mapy. Je to verze East Europe 6161. Neví někdo, jestli je to nejaktuálnější.
Duben 23, 200817 r Stáhnul jsem ten nový návod k navi Columbus (3/08). Oproti návodu co jsem dostal k navi s autem (11/07), tak už je tam psáno, že podporuje zobrazování údajů z climatronicu a parkovacích senzorů. Poměrně často se tady mnozí vyjadřovali ve smyslu, že to bude možné až s novou jednotkou parkovacích senzorů. Tak v tom mám zmatek. A co ty údaje z climatronicu? Bude také nějaká nová jednotka? Víte o tom někdo něco?
Duben 23, 200817 r Stáhnul jsem ten nový návod k navi Columbus (3/08). Oproti návodu co jsem dostal k navi s autem (11/07), tak už je tam psáno, že podporuje zobrazování údajů z climatronicu a parkovacích senzorů. Poměrně často se tady mnozí vyjadřovali ve smyslu, že to bude možné až s novou jednotkou parkovacích senzorů. Tak v tom mám zmatek. A co ty údaje z climatronicu? Bude také nějaká nová jednotka? Víte o tom někdo něco? Hmm, ohledne toho climatronicu to je dobra otazka, taky by me to zajimalo. Jinak na park. senzory se musi dat RJ ze SUPII.
Duben 23, 200817 r A netušíš jestli už je ta nová jednotka dostupná? Zítra budu dobělávat přední senzory a s tím souvisí i výměna řídící jednotky. Tak bych kdyžtak počkal na tu jednotku ze Superba II.
Duben 23, 200817 r A netušíš jestli už je ta nová jednotka dostupná? Zítra budu dobělávat přední senzory a s tím souvisí i výměna řídící jednotky. Tak bych kdyžtak počkal na tu jednotku ze Superba II. To taky resim. Ale urcite bude az v cervnu az se zacne novy Superb prodavat. Ale porad si myslim ze uz to musi davat i do OII...a kdyz to pisou tady v manualu, tak si myslim ze by to meli nove jednotky ktere se davaji do OII zvladnout. Zitra zkusim zjistit cislo dilu a software. Upraveno Duben 23, 200817 r od Doli
Duben 23, 200817 r Ale porad si myslim ze uz to musi davat i do OII...a kdyz to pisou tady v manualu, tak si myslim ze by to meli nove jednotky ktere se davaji do OII zvladnout. Zitra zkusim zjistit cislo dilu a software. Moje OII. vyjela z továrny na konci prosince 2007 a ani parkáče ani climatronic na tom nechodí. Firmware mám snad poslední verzi a že by od té doby měnili jednotku parkáčů u OII. nevím. Jen se bojím, že autor návodu byl rychlejší než jeho kolegové. A budeme vážně čekat až na ten Sup.
Duben 23, 200817 r Ale porad si myslim ze uz to musi davat i do OII...a kdyz to pisou tady v manualu, tak si myslim ze by to meli nove jednotky ktere se davaji do OII zvladnout. Zitra zkusim zjistit cislo dilu a software.Moje OII. vyjela z továrny na konci prosince 2007 a ani parkáče ani climatronic na tom nechodí. Firmware mám snad poslední verzi a že by od té doby měnili jednotku parkáčů u OII. nevím. Jen se bojím, že autor návodu byl rychlejší než jeho kolegové. A budeme vážně čekat až na ten Sup. Kde si cetl v tom navodu o zobrazovani te teploty apod.? No, zkusim zjistit to cislo a software. Nejsem si jist jestli nejde dokonce prehrat pres VAS soft na RJ parkovaku-to by bylo dobry. (pokud by slo jen o software) Nebo zkusit zjistit vyrobce, pry by to mel byt Siemens VDO Upraveno Duben 23, 200817 r od Doli
Duben 23, 200817 r Jo a jen tak pro zajímavost. Když jsem cestou přes Prahu zastavil v šesti salónech Škodovky a zkusil se zeptat, tak ve všech čuměli na Columbus jako tele na nový vrata.
Duben 23, 200817 r Strana 9: Speciální funkce* Pomoc při parkování Je-li Vaše vozidlo vybaveno „pomocí při parkování“ zobrazí se při její aktivaci na obrazovce vzdálenost od překážky. Climatronic Je-li Vaše vozidlo vybaveno jednotkou Climatronic zobrazí se při její aktivaci na obrazovce změna nastavení. Zobrazení hodin V nabídce System-nastavení můžete vypnout nebo zapnout zobrazení času na obrazovce.
Duben 23, 200817 r V nastavení systému možnost nastavení času na obrazovce také nemám. V návodu píší: Zobrazení času * – V nabídce System-nastavení stiskněte funkční tlačítko . – Možnost zobrazení hodin v režimech rádio, média a mapa. Nastavení „Čas“ a „Datum“ se musí nastavit manuálně jen v některých případech. Normálně se čas a datum do přístroje přebíraj z vozidlaí automaticky. Upraveno Duben 23, 200817 r od Roxy
Duben 23, 200817 r Hmm, je to zajimavy. Ted navi nemam. Ale ten cas taky myslim ze tam nebyl. Dnes jsem si s ní hrál skoro hodinu, projel jsem všechny možný nastavení, zjistil, že je to připravený na digitální signál rádia, ale o možnosti zobrazit hodiny nikde nic. Ten starý návod to také neuváděl. Vypadá to na existenci nového SW.
Duben 23, 200817 r Dnes jsem si s ní hrál skoro hodinu, projel jsem všechny možný nastavení, zjistil, že je to připravený na digitální signál rádia, ale o možnosti zobrazit hodiny nikde nic. Ten starý návod to také neuváděl. Vypadá to na existenci nového SW. jaky mas cislo SW?
Duben 23, 200817 r SW : 1020Na nic novějšího jsem zatím nenarazil. Hmm, tak to mas aktualni. Ja taky nic. Navic jsem ted drzel navi pro VW (primo od lidi z Continentalu) s HW04 a SW1020. Takze to vyvraci ze by bylo neco aktualniho protoze navigace byla vyrobena 8.4.2008
Duben 23, 200817 r Až někde potkám novýho Superba s Columbusem, tak ho stopnu, navážu kontakt a nechám si to ukázat na vlastní oči.
Duben 23, 200817 r Až někde potkám novýho Superba s Columbusem, tak ho stopnu, navážu kontakt a nechám si to ukázat na vlastní oči. Dobrej napad! Se jeste zeptam v servise tam rikali ze jednoho Scouta s navi uz prodali... Upraveno Duben 23, 200817 r od Doli
Duben 23, 200817 r Dobrej napad! Se jeste zeptam v servise tam rikali ze jednoho Scouta s navi uz prodali... Mám pocit, že jediný Scout s Columbusem jsem bral já.
Duben 23, 200817 r Dobrej napad! Se jeste zeptam v servise tam rikali ze jednoho Scouta s navi uz prodali...Mám pocit, že jediný Scout s Columbusem jsem bral já. Ty mas Columbus z vyroby?
Duben 23, 200817 r Já ho mám ve Scoutu z výroby, kamarádce jsem ho do jejího dodělal místo origo Streamu. Auta jsme kupovali současně a šlape/nešlape nám to stejně.
Duben 23, 200817 r Já ho mám ve Scoutu z výroby, kamarádce jsem ho do jejího dodělal místo origo Streamu. Auta jsme kupovali současně a šlape/nešlape nám to stejně. zajimavy, tak jedine jestli to treba neni nejaka soucast noveho MR.
Duben 24, 200817 r Vratili mi auto ze servisu a nejede zvuk, ani při restartu, DVD se nenačte a ani stanice se nenaladi... Help
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.