acek Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Tak ferdu musím jen a jen pochválit do mojí RNS trinax narval mapy V8.1 včetně poi bodů a nového upraveného softu. Je to celkově rychlejší a má to hezčí zobrazení parkováků. Mohu doporučit všem, ferda ví co a jak a vše maká na 1*. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Tak ferdu musím jen a jen pochválit do mojí RNS trinax narval mapy V8.1 včetně poi bodů a nového upraveného softu. Je to celkově rychlejší a má to hezčí zobrazení parkováků. Mohu doporučit všem, ferda ví co a jak a vše maká na 1*. Zdravím ,dej foto těch parkováků...a jaký POI body tam máš , kolik to vyšlo a odkud ferda je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Je ze strakonic písni mu SZ. Fotky udělám ale asi až zítra a co se týká POI bodů jsou tam skoro všechny co existujou ale na přání ti tam dá co budeš chtít. Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Škodovkou byl vydán nový soft. nyní je rozesílaný na opravny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Mohl by mi někdo pomoct s kódováním? Po flashnutí na nový SW 3974 včetně upgradu na předfacelift mi maxik fungoval korektně a šlo i ovládání hlasitosti na volantu. Pochopil jsem, že aby mi fungovalo přeskakování skladeb na volantu, musím nakódovat i BAP protokol. Poté, co jsem udělal změnu v kódování, sice mi funguje komplet MF volant, ale Navi ani rádio nevidím na Maxidotu. Kódování mám tohle: Columbus: 00000400000100830000 Gateway: E9807F1E400602002302 V čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Jestli máš předface auto a předface volant, tak žádný BAP protokol nekóduj. Stačí jen korektně upravený soft do Columba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 S upravenym softem mi sel jen maxidot a ovladani hlasitosti z volantu. Sipky-prepinani skladeb se rozjelo az po nakodovani na BAP. Auto i volant je predface. Kodovani mam teda vratit na to bez BAP? A co s tim ovladanim skladeb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Tak dneska jsem opět odkódoval BAP protokol. Kupodivu ovládání přepínání skladeb z volantu zůstalo funkční a Maxidot zase začal fungovat. Takže vše funguje! Zvláštní, ale hlavně že to funguje. Snad už poslední otázka, jak aktivovat AV vstup? Položka aktivace AV vstupu je v menu šedivá a nelze ho tedy zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šíma Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Nevím,jak jsi přišel na to,že Columbus nepřehrává filmy avi a pod.,přehrává naprosto v pohodě....mám v O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 tobě přehrává Avi jo??? tak to jsi první o který vím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Jaký formát tedy Columbus přehrává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 pouze DVD filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Ahaaa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 (editace) No jasně a k tomu taky blu-ray s DTS HD zvukem Editováno: 17. Prosinec 2011, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty11 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 (editace) Potřebuju připojit parkovací kameru s převodníkem k 1Z0035680A. Existuje FW, který toto umožňuje? Interface zde: http://stualarm.cz/p...vw-mfd3/rns510/ Editováno: 23. Prosinec 2011, autor: marty11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cipozip Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 zdravim, nezna nekdo ze severnich cech nejakyho machra na columbuse,chtel bych ho propojit s parkovackama,prip. aktualizovat mapy a soft,mam RSII 07,dekuji vam za info,jinak preju vsem hezky svatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 (editace) Jakej FW by mi fungoval s V8 mapama? Mam ted mapy v7 a fw 3890, funguje mi FL MF volant (mám před FL model auto) ale nejdou mi tam POI body, když je chci projít/prohledat tak se mi RNS sekne na 20min Nahrat do columba ale jdou v pohode. A nedal by mi nekdo link ke stažení? Editováno: 26. Prosinec 2011, autor: RichardD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Firmware 4020 + upravit pro předface O2 + mapy v8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Ahoj potřebuji poradit v jakém formátu mám nahrát video na sd kartu,aby mi hrálo v columbusovi.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Jakej FW by mi fungoval s V8 mapama? Mam ted mapy v7 a fw 3890, funguje mi FL MF volant (mám před FL model auto) ale nejdou mi tam POI body, když je chci projít/prohledat tak se mi RNS sekne na 20min Nahrat do columba ale jdou v pohode. A nedal by mi nekdo link ke stažení? Jestli máš FL MF volant a funguje ti, tak máš nejspíš jen špatné mapy. Jakou verzi map máš? Myslím CD_.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Ahoj potřebuji poradit v jakém formátu mám nahrát video na sd kartu,aby mi hrálo v columbusovi.Díky za rady Comlumbus přehrává jen DVD-Video z DVD média. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 (editace) FL MF volant mam a funguje. mapy mam ted 7334, myslis ze kdyz to prehraju na 7691 tak vse bude fungovat a pojedou i POI? Editováno: 26. Prosinec 2011, autor: RichardD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Zkus mapy V8 7672 nebo 7673 nebo 7691. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 No já bych to radši věděl jiště... 7691 mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 (editace) Jistota je kulomet. Editováno: 26. Prosinec 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.