Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak ferdu musím jen a jen pochválit do mojí RNS trinax narval mapy V8.1 včetně poi bodů a nového upraveného softu. Je to celkově rychlejší a má to hezčí zobrazení parkováků. Mohu doporučit všem, ferda :kol-47: ví co a jak a vše maká na 1*.

Tak ferdu musím jen a jen pochválit do mojí RNS trinax narval mapy V8.1 včetně poi bodů a nového upraveného softu. Je to celkově rychlejší a má to hezčí zobrazení parkováků. Mohu doporučit všem, ferda :kol-47: ví co a jak a vše maká na 1*.

Zdravím ,dej foto těch parkováků...a jaký POI body tam máš , kolik to vyšlo a odkud ferda je ?

Je ze strakonic písni mu SZ. Fotky udělám ale asi až zítra a co se týká POI bodů jsou tam skoro všechny co existujou ale na přání ti tam dá co budeš chtít.

post-30138-0-08579700-1323378377_thumb.j

post-30138-0-97080800-1323378394_thumb.j

post-30138-0-51570000-1323378487_thumb.j

post-30138-0-27368700-1323378503_thumb.j

post-30138-0-18338600-1323378530_thumb.j

Upraveno od acek

Škodovkou byl vydán nový soft. nyní je rozesílaný na opravny.

Mohl by mi někdo pomoct s kódováním? Po flashnutí na nový SW 3974 včetně upgradu na předfacelift mi maxik fungoval korektně a šlo i ovládání hlasitosti na volantu. Pochopil jsem, že aby mi fungovalo přeskakování skladeb na volantu, musím nakódovat i BAP protokol. Poté, co jsem udělal změnu v kódování, sice mi funguje komplet MF volant, ale Navi ani rádio nevidím na Maxidotu.

Kódování mám tohle:

Columbus:

00000400000100830000

Gateway:

E9807F1E400602002302

V čem je chyba?

Jestli máš předface auto a předface volant, tak žádný BAP protokol nekóduj.

Stačí jen korektně upravený soft do Columba.

S upravenym softem mi sel jen maxidot a ovladani hlasitosti z volantu. Sipky-prepinani skladeb se rozjelo az po nakodovani na BAP. Auto i volant je predface. Kodovani mam teda vratit na to bez BAP? A co s tim ovladanim skladeb?

Tak dneska jsem opět odkódoval BAP protokol. Kupodivu ovládání přepínání skladeb z volantu zůstalo funkční a Maxidot zase začal fungovat. Takže vše funguje! Zvláštní, ale hlavně že to funguje. Snad už poslední otázka, jak aktivovat AV vstup? Položka aktivace AV vstupu je v menu šedivá a nelze ho tedy zapnout.

Nevím,jak jsi přišel na to,že Columbus nepřehrává filmy avi a pod.,přehrává naprosto v pohodě....mám v O2

tobě přehrává Avi jo??? tak to jsi první o který vím..

Jaký formát tedy Columbus přehrává?

pouze DVD filmy

Ahaaa :-)

No jasně a k tomu taky blu-ray s DTS HD zvukem :kol-47:

Upraveno od karel21

Potřebuju připojit parkovací kameru s převodníkem k 1Z0035680A.

Existuje FW, který toto umožňuje? Interface zde:

http://stualarm.cz/p...vw-mfd3/rns510/

post-2171-0-72678600-1324652908_thumb.jp

Upraveno od marty11

zdravim, nezna nekdo ze severnich cech nejakyho machra na columbuse,chtel bych ho propojit s parkovackama,prip. aktualizovat mapy a soft,mam RSII 07,dekuji vam za info,jinak preju vsem hezky svatky

Jakej FW by mi fungoval s V8 mapama? Mam ted mapy v7 a fw 3890, funguje mi FL MF volant (mám před FL model auto) ale nejdou mi tam POI body, když je chci projít/prohledat tak se mi RNS sekne na 20min :( Nahrat do columba ale jdou v pohode.

A nedal by mi nekdo link ke stažení?

Upraveno od RichardD

• Autor

Firmware 4020 + upravit pro předface O2 + mapy v8 :kol-47:

Ahoj potřebuji poradit v jakém formátu mám nahrát video na sd kartu,aby mi hrálo v columbusovi.Díky za rady

Jakej FW by mi fungoval s V8 mapama? Mam ted mapy v7 a fw 3890, funguje mi FL MF volant (mám před FL model auto) ale nejdou mi tam POI body, když je chci projít/prohledat tak se mi RNS sekne na 20min :( Nahrat do columba ale jdou v pohode.

A nedal by mi nekdo link ke stažení?

Jestli máš FL MF volant a funguje ti, tak máš nejspíš jen špatné mapy. Jakou verzi map máš? Myslím CD_..

Ahoj potřebuji poradit v jakém formátu mám nahrát video na sd kartu,aby mi hrálo v columbusovi.Díky za rady

Comlumbus přehrává jen DVD-Video z DVD média.

FL MF volant mam a funguje.

mapy mam ted 7334, myslis ze kdyz to prehraju na 7691 tak vse bude fungovat a pojedou i POI?

Upraveno od RichardD

Zkus mapy V8 7672 nebo 7673 nebo 7691.

No já bych to radši věděl jiště... :) 7691 mám

Jistota je kulomet. :kol-51:

Upraveno od j0ska

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.