Aritma0266 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Zdravím, sehnal jsem mapy v8,1. Budou mi fungovat (FW mám 2764 a mapy 7334). Jak mám postupovat, abych si pro jistotu uchoval mapy co mám v navigaci, kdyby ty nové byly nějaké špatné? Mám to nejprve zkusit načíst z DVD. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubocko Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 zdravím vás,nenašiel by sa tu niekto,kto by vedel odblokovať obraz columbusu z košického v respektíve prešovského kraja?Skúšal som to inštalovaním SW dostupnými na fóre,ale nepomohlo to.Vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 (editace) Zdravím, sehnal jsem mapy v8,1. Budou mi fungovat (FW mám 2764 a mapy 7334). Jak mám postupovat, abych si pro jistotu uchoval mapy co mám v navigaci, kdyby ty nové byly nějaké špatné? Mám to nejprve zkusit načíst z DVD. Díky Nactenim z DVD (docasne pouziti map) nic nezkazis, protoze ti stare mapy stale zustanou na HDD v pristroji. Mel jsem ve vlaknu s mapama obdobny dotaz, ale bohuzel nikdo asi nevedel odpoved. Ja mam verzi fw 1164 a na foru bylo psano, ze prehranim na novejsi verzi map prestane fungovat POI a TMC a nekde dokonce, ze mapy vubec nemusi fungovat. Zkusil jsem docasnym nactenim z DVD vse testnout a behalo to bez sebemensiho problemu. Riskl jsem nahrat mapy na HDD a vse slape jak hodinky Jinak pokud si chces zachovat puvodni mapy, tak si musis sehnat DVD se stejnou verzi map. Z Columbuse si myslim vytahnout nejdout. Editováno: 28. Únor 2012, autor: OctaviaLUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Díky za radu, přesně tak jsem to udělal, vložil jsem DVD a teď budu chvíli jezdit s těmito pouze načtenými mapami a uvidím jestli vše šlape ja má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 MALÝ PROBLÉM Dnes zničeho nic navigace hlásí MĚSTA NENALEZENA ale mapy normálně běží, jen to nenaviguje ???????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Zas je tu něco nového..... Jsem zvědavý na Vaše reakce: Případné dotazy přes sz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 SMS??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Netrefil...bych hledal něco jiného zajímavého.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 barvy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Jasný...jen bílý menu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 MALÝ PROBLÉM Dnes zničeho nic navigace hlásí MĚSTA NENALEZENA ale mapy normálně běží, jen to nenaviguje ???????????????? Takhle to vypadá-navi jede(poslední cíle) , ale město prostě nezadám??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knizek Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Zdravím, dotáhl jsem si z Německa Octavii II před face rok 2008, je v něm Columbus ale mám problém kterej je tu řešenej už milionkrát. Columbus mi nekomunikuje jak s maxidotem, multifunkčním volantem a ani s předníma a zadníma senzorama. vše funguje samostatně bez problému krom volantu (svítí nic víc). bohužel nevím jakou mám verzi columbuse ani nic kolem (auto mám pár dní). nenašel by se někdo z okolí Ústí nad Orlicí (Pardubice) a dal mi vše dokupy??? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 (editace) Jak chranite Columbus pred zlodeji? Editováno: 10. Březen 2012, autor: yasm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 KOlem "Pro Zdravím, dotáhl jsem si z Německa Octavii II před face rok 2008, je v něm Columbus ale mám problém kterej je tu řešenej už milionkrát. Columbus mi nekomunikuje jak s maxidotem, multifunkčním volantem a ani s předníma a zadníma senzorama. vše funguje samostatně bez problému krom volantu (svítí nic víc). bohužel nevím jakou mám verzi columbuse ani nic kolem (auto mám pár dní). nenašel by se někdo z okolí Ústí nad Orlicí (Pardubice) a dal mi vše dokupy??? díky moc Od Prostějova Vaša, z Humpolce Milhausek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Zdravím, dotáhl jsem si z Německa Octavii II před face rok 2008, je v něm Columbus ale mám problém kterej je tu řešenej už milionkrát. Columbus mi nekomunikuje jak s maxidotem, multifunkčním volantem a ani s předníma a zadníma senzorama. vše funguje samostatně bez problému krom volantu (svítí nic víc). bohužel nevím jakou mám verzi columbuse ani nic kolem (auto mám pár dní). nenašel by se někdo z okolí Ústí nad Orlicí (Pardubice) a dal mi vše dokupy??? díky moc není problém v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 V Praze umím vše také....... gateway, BT jednotky konfigurace,.update sw , odbliky a PINY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Takhle to vypadá-navi jede(poslední cíle) , ale město prostě nezadám??? Nikdo se s tím nesetkal????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Zkus reset, a odkud jsi ??? V Praze přijeď, nebo Humpolec Milhousek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Zkus reset, a odkud jsi ??? V Praze přijeď, nebo Humpolec Milhousek.. Reset už proběhl a nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Zřejmě došlo k poškození souboru: eu.rd - ten obsahuje tyto údaje. Doporučuji pro tebe nejsnažší cestu: nahrát nějakou starší mapu a pak znovu přehrát touto novou. Ta stará mapa se nemusí ani nahrát celá. Stačí zvolit instalovat a počkat cca . minutu a pak vyjmout DVD. Tím smázneš současně nahranou a jen znovu vložíš nejaktuálnější mapu co máš a dáš instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Dík zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sninja Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Dobry den, mam RNS 510 Columbus original ve svem aute vyroby 9/2009 s aktualizaci softu a ted jsem si koupil novy telefon Sony Xperia S a nejde mi sparovat s Columbem. Nevite co mam udela, co kde mam aktualizovat nahrat nebo najit? Dekuji Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 jakou máš jednotku HF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sninja Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 jak to zjistím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 diagnostikou nebo se podívat pod sedačku spolujezdce pod černý plastový kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.