Milhausek Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 firmware se musí upravit přímo pro daný typ navigace - ten asi neseženeš, nakodovat se musí správně diagnostikou... napiš odkud jsi a někdo z místních odborníků už ti pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 zdar lidi bude me to pasovat na columba mam ho z vyroby 2011 a dodelat chci bt -kabelaz 1Z0035729 RNS a jednotka 1Z0035729A diky za kazdy info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 obě čísla jsou BT jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulasek Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 No sem z Veselí nad Moravou tak snad se někdo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalopek Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Ahoj chlapi,vcera sem koupil Columbuse a samozrejme v me Octavce 06 skoro nic nefunguje.Je nekdo ze severnich cech,kdo by mi radio nakodoval?Popripade kam az bych musel za nekym jet. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 A čo takto, pred tým keď napíšeš nejaký dotaz, pozrieť si pár stránok naspeť ! Našiel by si tam to, že už x-krát sa kde kto pýtal a x-krát im bolo odpovedané. Sú tam spomínaní, všetci čo to robia a odkiaľ sú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalopek Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Takze misto jedny odpovedi budu procitat 166 stranek...Pokud budou vsechny odpovedi takovy,tak asi budu muset...Opravdu dik za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Nic proti tobě, ale těch 166 stránek je tu proto, protože se každej novej ptá na to, co tu bylo x-krát napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 no a to je problem napsat odpoved? nez zbytecnych X odpovedi ktere k nicemu nevedou a pak je tu 166 stranek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 No vidíš a o toto išlo. Odpoveď si dostal a nebola v nej reč o žiadnych 166 stránkach ale iba o "pár" a určite tak naximálne cca do 10. A všetko po tej odpovedi je iba balst bez informačnej hodnoty, ktorého tu takto pribúda. My hovoriť za tých čo to robia nemôžeme, pozri si predošlé príspevky, vyber si niektorého a kontaktuj ho cez PM. Myslím, že aj toto je odpoveď a celkom korektná rada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mywlan Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Prosím dá se z disku COLUMBUSE stáhnout uložená muzika, aby se dala nahrát do jiného COLUMBUSE.(např. při výměně auta).Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Já nevím lidi, ale pokud to tu tak nějak chápu. Vy co umíte něco nakódovat nebo opravit, děláte to zadarmo, či za prachy? Protože já nevím jak vy, ale zadarmo, tak to beru, ať si to najde, ale pokud za to berete prachy, tak snad pokud chci prachy vydělat, tak se tu budu snažit ulovit každou vhozenou korunu. Těch není nikdy moc. A napsat: já jsem z ...., písni SZ. Není zas tak moc i kdyby pro blbou stovku. Tak nevim. Asi jsem debil s debilním názorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Zdravím pánové, je tady někdo z okolí Třinecka, Těšínska, Frýdeku-Místku, kdo by uměl aktualizovat FW a mapy na navi Columbus? Děkuji za info. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 To cosby: píšu SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremi Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 myslim si,že nedá neni tam žádná taková nabídka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Prosím pomoc, mám OII rv2005. Vlastním Columbuse, ale bohužel mi nejde vše jak má. Nejde MF volant a nejde správně Maxidot. Getaway jsem vyměnil za novější, takže baterka je v pohodě. Poradí mi někdo jaký nahrát fw aby vše fungovalo tak jak má? Kabel mám, nakodováno také. Ale pokud mi jde mf volant tak zase nejde maxidot. Když nakóduji aby šel maxidot, na volantu jde jen hlasitost. Tady jsou fota setupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koax12 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Prosím potřeboval bych poradit. Nefunguje mi přehrávání radia, video, hudby ani z CD ani z HDD procházet seznamem hudby jde ,ale když písničku potvrdím tak nic, radio nejde ladit. Přitom navigace i hlasové povely fungují. Při zapnuti COLUMBUSE je slyšet asi dvakrát lupnutí v reproduktorech. Nevíte prosím někdo co s tím jestli by pomohlo SWL recovery CD nebo přehrát firmware. Jestli je někdo z okolí Karlových Varů nebo i dál a byl ochoten se na to podívat tak bych za ním přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
therocknr Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) Caute,, potreboval by som pomôcť.. Mám Skodu octavia 1.9 TDI a je tam NAVI.. Columbus.. Potreboval by som nahrať nový Firmware ale taký ktorý sa nemusí prekodovať.. čiže len Update.. mám tento čo je vprílohe.. a potom aby na ten firmware išli nahrať mapy East 7896 ver..nová. Poradte aký Firmware tam mám dať.. Editováno: 9. Srpen 2013, autor: therocknr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Dneska jsem zkusil udělat vlastní obrazovku na Columbusu podle toho odkazu zde ve vlákně. Udělal jsem obrázek PNG s rozlišením 800x480 a menší než 2MB, našel ho v PC, zaškrtl že se jedná o Columbus Škoda a dal vytvořit ISO. To se mi vytvořilo a stáhlo. V NERU jsem dal vypálit obraz, našel stažené ISO a dal vypálit rychlostí 16x... Vše se vypálilo v pořádku, dal jsem CD do Columbuse (při vypnutém zapalování), začalo se načítat, dojelo 99% a vyjela hláška, že se nejedná o originální CD, instalace se ukončila a najela původní obrazovka... Co jsem mohl udělat špatně? Chtěl bych dát naši malou na úvodní obrazovku a nějak se mi to nedaří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Ahoj, je tu někdo z Prahy, kdo by mi pomohl nakodovat Columbuse popřípadě nahrál jiný firmware? Měnil jsem Amundsena za Columbuse a přestalo mi fungovat ovládání na volantu a neukazuje mi na maxidotu radio,cd,navigace. Kdyžtak SZ, díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 ahoj, brouzdal jsem po ebay a našel toto, možná to někoho bude zajímat. Uzamykatelný panel na Columbus Odkaz ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 No nevím k čemu by to bylo, když vycvaknu celej rámeček i s tím krytem chtělo by to víc informací, jak je to upevněné apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 na posledni fotce jsou ukazany drzaky takze bude to prisroubovany a prekryjes celej ramecek takze by to nemuselo byt spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 toto se prodává jako originál pro Passat 3C.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.