Leden 7, 201510 r A ešte jedna prosba či by niekto vedel pomôcť s nakódovaním do druhej octavie som kúpil starší columbus 3T0 035 860A (na štítku je SW: 2664 a HW: H05) Je to O2, predfacelift mr. 2005 s maxidotom so soundsystemom bez parkovacieho asistenta a bez MF volantu, gateway 1K0 907 530 F s SW 0120. existuje nejaký upravený sw do radia aby nevybíjalo baterku? len neviem aká verzia je v rádiu keďže nejde (alebo som manták a neviem) spustiť to servisné menu aby som sa tam dostal (VCDS mám) Veľmi ďakujem za akúkoľvek pomoc.
Leden 7, 201510 r Nestraste chlapi...strachom sa mi stiahla zadnica...a nejake rady ohladom toho sw? Da sa to tak upravit?
Leden 7, 201510 r ok, hádať sa nebudem.. asi máš nejaký upravený sw.. s repro hraje bez problémov ale s predFL SS nechcel hrať.. s face SS samozrejme hrá..
Leden 7, 201510 r http://uloz.to/xWhbG1h/rns-510-fw-381x-prerestyling-video-16-02-2012-iso ešte som našiel tento upraveny pre octaviu II pred FL myslite že to zoberie? Upraveno Leden 7, 201510 r od Midnight
Leden 7, 201510 r S tím hraním v SS záleží jaký máš Columbus a jaký máš SS, když je starší Columbus s 8.kanálem a novější SS s 10.kanálem tak to blbne, mě konkrétně to hrálo blbě a nemluvila navigace, musí se to sladit společně, aby byl columbus i SS stejný (stejný počet kanálů)...
Leden 7, 201510 r tak to by mě zajímalo, proč jsme nerozchodily hlasovou navigaci... po výměně za LEDColumbus funguje bez problému... Upraveno Leden 7, 201510 r od Stringo
Leden 7, 201510 r Columbus nebude hrať s predFL soundsystémom.. cece ja ho mam origo na predface jak ss tak columba
Leden 10, 201510 r Ahoj chlapi. Mám Columba v Superbovi, 3T0035680B, HW71, SW4120. Podařilo se mi nahrát mapy CD_8196 V12 EE přes maps tool windows pomocí komprimace na 1 vrstvé DVD (přes SD se nezadařilo) a chci dohrát POI (které vygeneroval maps tool) přes SD a za Boha to nejde. Import proběhne, ale POI nejsou. Zkoušel jsem ještě přehrát SW EU_4120_FW_60_35_5 (pro rozdělení HDD, jestli to nepomůže a nic). Už fakt nevím. Pomohl by SW_5269 nebo to na tento typ Columba nejde? Nevíte jak na import POI? Dík.
Leden 11, 201510 r lubinob: jak pise milhausek kazdej Columbus umi vsechny SS, pravdepodobne si to pletes s Bolerem, ktere neumi predFL SS.
Leden 11, 201510 r Ahoj chlapi. Mám Columba v Superbovi, 3T0035680B, HW71, SW4120. Podařilo se mi nahrát mapy CD_8196 V12 EE přes maps tool windows pomocí komprimace na 1 vrstvé DVD (přes SD se nezadařilo) a chci dohrát POI (které vygeneroval maps tool) přes SD a za Boha to nejde. Import proběhne, ale POI nejsou. Zkoušel jsem ještě přehrát SW EU_4120_FW_60_35_5 (pro rozdělení HDD, jestli to nepomůže a nic). Už fakt nevím. Pomohl by SW_5269 nebo to na tento typ Columba nejde? Nevíte jak na import POI? Dík. No ja na SD kartu udelal slozku PersonalPOI do ni dal soubor s POI body s priponou .db3 a v pohode mi to slo nahrat do Navi. mam to jako posledni polozku v nastaveni POI bodu.
Leden 11, 201510 r Autor Ne každý Columbus podporuje BAP soundsystém(tj. ten co se dává do face O2 a S2 a Yetiho). Starší typy neříkají hlasové povely.
Leden 13, 201510 r No ja na SD kartu udelal slozku PersonalPOI do ni dal soubor s POI body s priponou .db3 a v pohode mi to slo nahrat do Navi. mam to jako posledni polozku v nastaveni POI bodu. Dělám to stejně. V SETUP > navigace > Personal POI > Importovat. Tváří se, že to asi za 10min. naimportuje (cca 706MB poi.db3) Ale už nejde nic, nikde je nevidím...Detaily a smazat zůstane šedivý.... Kde se potom s POI pracuje? Dík.
Leden 19, 201510 r ahojte,pobezia mapy v11 na columbuse presne cislo neviem ale viem ze zacina fw 39xx
Únor 1, 201510 r Zdravím, jak je to s tím Columbusem? Dal jsem ho do O2 místo Amundsena, zvuk jsem rozchodil, ale navigace nemluví. Poradíte někdo, co s tím? Díky
Únor 2, 201510 r Zdravím chlapy ,potřebuji poradit už jsem prolezl snad celý internet a nemohu přijít na to jak rozjet svoji RNS 510 H74 verze VW Po několika letech úspěšného laborování s firmwary v mé OII předFL s Maxidotem a MF volantem se mi povedlo při FW 3800noru se kterým fungovala v pohodě a po updatu od Josiho (1200_gw_all) na řešení vybíjení baterie dostat navi do stavu že nejde vůbec spustit.Po upgradu tohoto fixu spořádaně vysunula CD a tím to skončilo. Zkoušel jsem samozřejmě reset < > eject a kombinaci na downgrade eject mic setup abych ji donutil sežrat znova CD s FW 3800noru ale bohužel nejsem schopen ji donutit aby se nějak probrala.V autě se po zapnutí světel ani nepodsvítí. Nevím jestli nebude nějaký problém s obsahem eeprom paměti v navi. Budu vděčný za každou radu protože fakt už neví co s ní. Díky
Únor 4, 201510 r Ahoj všem, koupil jsem auto s Columbusem, parkuji každý den venku ve městě je to hotovka že budu mít za pár dní "díru v autě" nebo to tak taky někdo máte? Už jsem trochu mimo ze všech diskuzí a článků, člověk má pocit že mu to do prvního rána nevydrží. Každý majitel Columbuse musí parkovat v garáži pod kamerama či na vlastním dvorku nebo to někdo používáte normálně a parkujete prostě venku ve městě? Není někde nějaká anketa nebo statistika která mi řekne zda mám raději vyměnit "Colomba" za jiné rádio nebo se to dá risknout?
Únor 4, 201510 r kamera taky neni zarukou, ani garaze nejsou proste si to pojisti a mas to. Pokud mas strach tak ho prodej a kup swinga v FL nebo nexuse v predFL
Únor 5, 201510 r Záleží kde parkuješ a jaký je tam pohyb v noci. Já třeba parkoval 3 roky 10km od Plzně a nic, parkoval jsme i v Plzni párkrát a taky nic (možná štěstí). Podle mě pokud parkuješ přímo v centru nějakého většího města, kde je pohyb i v noci, tak by neměl být problém. Každopádně bych udělal jednu věc a to takovou, že bych zainvestoval 4000,- a nechal si zevnitř oken nalepit bezpečnostní čirou folii, přes tu ti jen tak někdo díru do auta neudělá, rozbije sice okno (udělá pavouka), ale okno nevysklí a většinu těch fetek co to berou (zloděj většinou chce celé auto a ne nějakýho Columbuse), tak je to odradí, protože se chtějí do auta dostat rychle a nepředvídají nějakou takovouhle překážku... Já je už na předních oknech mám, není to vůbec poznat, že to je nalepené
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.