BiGGy Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Muzu west europe v12 zaslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavallo Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) diky mam uz dva DVD WEST pretoze som podozrieval ci nie je prve nekvalitne napalene ale ked uz nejde ani dalsie a iba WEST EU tak problem bude asi inde,najnovsie to skusam cez SD kartu pomocou MAPS TOOL V2 ale tam mi nejde nahrat ani EAST EU,neviem ci to bude tym FW4024 Editováno: 29. Květen 2015, autor: cavallo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Tak pokud ti jde nahrat OST v12 tak musi jit i WEST v12 . co to dela kdyz tamj vlozis dvd west v12 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavallo Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 nahrava to dookola,ked dojde nakoniec tak znova zacne od zaciatku a takto to robi aj par hodin,,,ked vlozim EAST tak za cca 40min napise success a vsetko je OK,pozhanal som mapy WEST od dvoch nezavislych ludi a na obidvoch DVD robi to iste,mechanika je overena pomerne nova,cca pred 4mesiacmi menena,pre istotu som pozeral ci nie je zaprasena ale sosovka je super cista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ano double-layer DVD je problém a jediné spolehlivé řešení je nahrát mapu přes SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavallo Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 asi tak,skusam to pomocou maps tool ako som vyssie spominal no zatial bez uspechu.Zaciatok prebehne uspesne,display hlasi 31% upgrade a cele to trva tiez par hodin no dalej sa to nepohne. Viem ze to ide pekne aj cez RNS manager ale ten je dost drahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 To je divný, mě se u Ferdy každá instalace udělala cca do hodiny vč. celého firmware Columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Zkousel jsem maps tool 0.8b west evropa v12 8195 jde vpohode ale s 8196 jsou tam problemy ze ten image soubor nerozpozna.da se to nejak vyresit?? MT 0.9b jsem nikde nenasel .Ja mam mapy vpohode ale kamaradovi uz to nechce brat mechanika tak jediny zpusob bude asi tenhle. Edit. Uz vse ok Editováno: 2. Červen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misik Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Zdravím Vás všetkých, poprosil by som o radu. Mám O2 5/2008 a v nej Columbusa. Problém je ten, že z ničoho nič mi prosto prestalo fungovať ovládanie z volantu, Columbus sa dá zapnúť len manuálne, takisto aj vypnúť, na Maxidote sa navigácia vôbec nezobrazuje. Pôvodný FW bol 1004 HW je 04. Momentálne je flashnutý novší FW 2664. Problém sa však týmto vôbec nevyriešil. Akurát včera mal Columbus asi dobrý deň, fungovalo zapínanie s kľúčom a dokonca aj Maxidot sa pekne zobrazoval. Po treťom naštartovaní však došlo opäť k tomuto nefunkčnému stavu. Čo som si ďalej všimol, keď sa na maxidote nezobrazuje navigácia, a zadám cieľ cesty, jediné, čo sa od Krištofa dozviem je "trasa leží ve vyznačeném směru" a vôbec nenaviguje, len mapa sa hýbe. Keď má dobrý deň a funguje aj Maxi-Dot, vtedy ma aj naviguje. Neviete mi prosím niekto poradiť, v čom môže byť problém? Predpokladám, žeby to mohla byť nefunkčná gateway a začínam sa pozerať po novej. Pri tej gateway mám tiež jednu otázku, myslíte, že 7N0907530AJ by fungovala korektne? Vopred vďaka za rady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 odchází gateway,ale né v autě ale na základní desce columbusu,cena desky okolo 4000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misik Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 A kde by som mohol novú dosku zohnať? Som z BA, neviete o nejakom mieste tu v okolí, prípadne nemáte kontakt na niekoho z okolia BA? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Zdravim koupil sem si columbuse do o2fl 2009 a chtel jsem se zeptat. Zda mi vse pujde nebo budu muset to nejak zprovoznit pres pocitac? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 minimálně je třeba nakódovat, pokud byl v autě se SS nepůjde ti zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ano presne tak. Najdi si nekoho kdo ma vag diagnostiku ten ti to nakoduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Nene ss nemam. A pujdou po nakodovabi i zadni park senzory a klimatizace? A pujde aspon radio ja to asi budu delat az v patek tak aby mi aspon o vikendu hralo radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 pokud nakoduješ mělo by vše jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Jeste zalezi jestli mas v aute dvě anteny na radio nebo jednu.. jinak budes muset koupit nejakou antenni redukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Mam jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ja kupoval neco takoveho od ferda25 tak mu kdyztak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 A k cemu to presne je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jelikož ma columbus ze zadu dva vyvody na dve anteny a ty mas jen jednu tak abys tu jednu pres tu redukci - spojeni zapojil a mel dobry signal radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 A kolik stoji to se da asi sehnat skoro vsude kde prodavaj veci do aut ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 moc ne, tohle je dělaná věc a ofiko díl to není. Original je jedině frekvenční rozbočka do Seatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 redukce mám taky skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 A jaka je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.