bandyboss Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Jsem z MB a neni problem ti to zapojit jen si musis koupit prevodníky sam. Odkazy ti pošlu kde co koupit pokud mas zajem 736480807 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Mužu namontovat a nakodovat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 2 hodinami, ferda25 napsal: Jednotka navigace je nakódovaná dobře, pokud to nemá PDC, tak je chybný software v navigaci. Není problém u mě vyřešit. Ahoj, zadní parkovací senzory jsou, auto je OII r.v. 12/08. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2017 A zobrazují se na navigaci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 2 hodinami, ferda25 napsal: A zobrazují se na navigaci?? Nezobrazují, na to když jsem tu vznesl dotaz proč nevidím autíčko na columbusu, když ho zobrazí obyčejné radio, mi bylo řečeno, že bych musel vyměnit jednotku z faceliftové octavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2017 To je pravda, ale většinou si to lidi právě mění. Jinak stále platí co jsme psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 4 minutami, ferda25 napsal: To je pravda, ale většinou si to lidi právě mění. Jinak stále platí co jsme psal. Kdybych vyměnil jednotku, zjednodušilo by to rozchození té kamery? Akorát moc nechápu co by v tom sw bylo špatně. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Zkus zapnout skryté menu a podívat se do CAN jestli to vidí, když dáš zpátečku...dle mého to nevidí tuhle zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 ok, zatím díkes, o víkendu to vyzkouším, ale podle mého do columba signál jít musí, proč by jinak přepnul obraz, když zařadím zpátečku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 No takže obraciam sa na Vás z otázkou. Čí sa s tym už niekto stretol. Mám v Superbe Columbusa. Ale zistil som že nemam v ponuke nastavenie predných a zadných reproduktorov.... Je tam proste len Balance.. Nastavujem len pravu a ľavú stranu. Prečo to tak je??? Treba to nejako len dokodovat? (aktivovat cez VCDS?) alebo nahrat iny soft?? Soft mam 42xx ... Vo vsetkych origo autach sa to nastavovat dalo tu to v ponuke nemam ..a hlava mi to nevie pobrať. Ano repraky v zadnych dverach su a aj hraju. V druhom Columbe co mam v druhom Superbe sa pekne objavy na obrazovke Columbusa akoze obrazok interieru a nastavuje sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 By som povedal ze nemas v zadu repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Pise,ze vzadu mu to hraje,tak predpokladam ze to tedy vzadu repro ma. Navic se Superb podle me bez zadnich repro vubec nevyrabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Jj pardon ospravedlnujem sa pak jsembsi to precetl cele.. jinak jak se tady resili ty park. Senzory a zobrazovani na rns tak jeste ja musel menit i gateway tak jen pro info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Repro v zadu mam....hraje to ..... Dostal aom tip ze nakodovat ...tak budem skúšať behom týždňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Stenly,měl jsem opačný problém,když jsem koupil Columbus,byly v nabídce 4 repro a ty nemám,kodováním upraveno na 2 repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubikcz Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Ahoj všem, nevíte někdo jak to vypadá s EAST mapama V14? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Pro 310 a 315 zatím nejsou vydané a budou asi až napodzim. Pro 510 to asi bude stejné... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 (editace) Ahoj poptávam někoho kdo mi prosím pomohl s aktualizaci map a sw u škody octavia 2 a rádio columbus. Zde ze všech příspěvku moc moudrý nejsem. Stačilo by kdyby někdo zkušený poslal odkazy kde co stáhnout budu rad za každou milou duši co pomůže díky . Tak aby stále vše fungovalo info na maxidotu ovládání na volantu atd. Editováno: 26. leden 2017, autor: p.o.d.r.y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Musíš sem napsat co máš za SW aktuálně (jestli máš rozšířené menu rádia,tak držet SETUP 20s a tam to vyskočí, nebo musíš přes diag.),taky co máš za auto a MR. Potom ti tu někdo může něco poradit.Nebo zajet za někým, kdo to umí, záleží jen odkud jsi [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Jsem z Ústí nad Labem . Během chvilky vložím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Tak to máš nejblíž asi Rolbaře v Praze pokud ti sem někdo nehodí přímo odkaz na konkrétní soft. Mapy jsem dával na ulož.to o pár příspěvků zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Když držím setup tak nic nevyskoci tak jsem našel knížku od radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 před 12 minutami, Stringo napsal: Tak to máš nejblíž asi Rolbaře v Praze pokud ti sem někdo nehodí přímo odkaz na konkrétní soft. Mapy jsem dával na ulož.to o pár příspěvků zpět. Ty mapy jsou nejdůležitější pro mě soft je až na druhem místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 No ale potřebuješ vedet, jestli ti ten soft na ty nové mapy stačí.Mapy jsem dával zde:http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/20386-COLUMBUS-(TRINAX)-/-RNS-510#entry2200473Ale radši si ověř kompatibilitu se softem... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 před 14 hodinami, Stringo napsal: No ale potřebuješ vedet, jestli ti ten soft na ty nové mapy stačí. Mapy jsem dával zde:http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/20386-COLUMBUS-(TRINAX)-/-RNS-510#entry2200473 Ale radši si ověř kompatibilitu se softem... prosimte to je odkaz na prvni stranu tohoto tématu z roku 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.