p.o.d.r.y Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Jeste odbočím dokáže mi nekdo říct proč na kolumbusu mam tlačítko PHONE ale tel tam proste nejde při zmáčknutí se pouze vypne na rádiu zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 lebo nemas v aute original blutut HF :-( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 V 19.1.2017 at 17:22, ferda25 napsal: Zkus zapnout skryté menu a podívat se do CAN jestli to vidí, když dáš zpátečku...dle mého to nevidí tuhle zprávu. Ahoj, tak jsem konečně vyzkoušel a po zařazení zpátečky se v položce CAN mění hodnota CAN reversing z off na on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Tak je chyba v zapojení nebo v kameře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Spíš bych to viděl na ten převodník. Díkes za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 V 22. 11. 2016 at 15:13, Stringo napsal: Pro ty, co jim nejdou mapy nahrát přes DVD, jsem uložil už převedenou variantu pro instalaci přes SD kartu a CD. https://uloz.to/!q6Aw5J8VXMl3/v14-west-rns-510-810-europe-west-version-sdcard-and-cd-rar - Stačí obsah složky SD nakopírovat na SD kartu a z .iso souboru udělat obraz na CD. - Je jedno jestli budete pálit v programu NERO, Alcohol120% nebo CDBurnerXP atd. - Je nejlepší pálit co nejpomaleji, já pálil na 10x a všechno v pohodě. Pak už jen stačí vložit SD kartu, stisknout SETUP + EJECT + hlasové ovládání (tlačítko vedle eject) a po vyzvání vložit CD a postupovat dle instrukcí - velice jednoduše, pouze odklikat zelená tlačítka. Potom se rozjede instalace a od 31% se ukazatel zasekne, ale vyčkejte až instalace dojede a vyjede CD. Instalace trvala cca 40min. Ať se daří Potvrzuji funkčnost tohoto odkazu a návodu, včera přesně podle návodu a úspěšně prošlo. CD vypáleno rychl. 8x, nešla mi po 2 letech nepoužívání optika v navi, nebrala ani CD tak jsem ji rozebral a čočku omyl lihem, pak jsem zkusil CD vypálit na mém PC rychl. 10x a to neprošlo a pak jiné PC a super. Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Ahoj tak podle tvého návodu jsem přesně dělal. Když vložím SD kartu přehraje testovací zvuk, zmáčkl jsem trojkombinaci , vyplo se a vyskočil boot abych vložil instalační CD. To jsem udělal, znovu se restartovala a nakočilo jako že nabíhá ten instalační proces (viz obrázek) Po tom až doběhlo dokonce mělo vyskočit právě hlaška o instalaci kterou na displeji máš potvrdit - jenže zde je to u mě právě jinak ta hláška nevyskočila a navi se pouze zrestartovala a naběhla po chvíli normálně jako když ji obyčejně zapneš. Nějaká rada kde by mohl být zakopaný pes? Mohl by být problém, že mapy mam na DVD a ne CD? vypalováno přes imgburn rychlostí nejmenší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Mapy mají být na kartě a na CD je jen spouštěcí soubor. Dáš kartu do nabídky, dáš trojhmat a po vyzvání vložíš cd. Pak se instaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Mám teď Columbus 3T0035680B HW: H71 SW: 4120 Map 8195 Mohu provést ten update přes tu SD kartu, nebo musím ještě přehrát nějak SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Mě se taky do dneska V14 nainstalovat ??? Vubec nevim kde je problem delam vse podle navodu ... nebo aspon doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Pujde mi to kdyz mam toto v radiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Celkem zajímavý odkaz: https://www.drive2.ru/l/464915298739290148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Zkoušels to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Vůbec jsem nepochopil o co v tom odkazu jde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 BMW mapy prekompilovane pro pouziti v rns 510. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Podle obrázků mi to přijde stejné, v čem se to liší? V mapových podkladech jenom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Je někdo poblíž Brna na odblokování obrazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 pokud mas odpovidajici Columbus pro 5238 soft tak nainstaluj a obraz se odblokuje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 V 4.2.2017 na 19:47, ferda25 napsal: Celkem zajímavý odkaz: https://www.drive2.ru/l/464915298739290148 Tak jsem je vyzkoušel, pro mě ČR absolutně nepoužitelná, chybí "páteřní" silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Volume: CD_8473Date: 23.6.2016db: EEU(2016Q1)Area: East EuropeBulgaria, Belarus, Croatia, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Norway, Poland, Romania, Russia, Sweden, Slovakia, Ukraine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Zdar! včera jsem úspěšně vyzkoušel BMW mapy v RNS510, v Superbu II mýho táty. Fungujou perfektně! Oproti VW mapám mají výhodu v tom, že je tam aktuálnější východ, než u VW. Další výhoda je, že jsou rozdělěné na tři oblasti WEST - MID - EAST . Díky tomu se oblast vejde na obyčejné DVD a nemusí být na DL DVD, u kterých bývá problém s vypálením a taky čtením v některých navigacích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 V 9. 2. 2017 na 23:03, karel21 napsal: Tak jsem je vyzkoušel, pro mě ČR absolutně nepoužitelná, chybí "páteřní" silnice. A použil jsi správnou oblast? BMW mapy jsou rozdělené do tří oblastí : DVD1: Western Europe Andorra, Belgien, Frankreich, Gibraltar, Irland, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal (incl. Madeira), Spanien (incl. Kanaren) und Großbritannien Major Roads West- and Easteurope DVD2: Middle Europe / Central Europe Belgien, Dänemark, Deutschland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Kroatien, San Marino, Slowenien, Schweiz, Tschechische Republik und Vatikanstadt Major Roads West- and Easteurope DVD3: Eastern Europe Bulgarien, Estland, Finnland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Norwegen, Polen, Russland, Rumänien, Slowakische Republik, Schweden, Weißrussland und Ungarn Major Roads West- and Easteurope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 (editace) Vyzkoušel jsem ty, co sem dal Ferda25. Ty jsou asi East Editováno: 12. Únor 2017, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 A v Eastu chyběly páteřní silnice? Jelikož v něm není Česká republika tak by tam spíš mělo chybět podrobné pokrytí a ne hlavní cesty. Hlavní cesty by tam naopak měli být ( Major Roads West- and Easteurope ). Můžeš na to mrknout ještě jednou? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 No zkoušel jsem to jen v HK, ale byl tam jen okruh a odbočky ven do sídlišť jen cca 100 m, pak jsem jel po poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.