Leden 27, 20178 r Jeste odbočím dokáže mi nekdo říct proč na kolumbusu mam tlačítko PHONE ale tel tam proste nejde při zmáčknutí se pouze vypne na rádiu zvuk
Leden 27, 20178 r V 19.1.2017 at 17:22, ferda25 napsal: Zkus zapnout skryté menu a podívat se do CAN jestli to vidí, když dáš zpátečku...dle mého to nevidí tuhle zprávu. Ahoj, tak jsem konečně vyzkoušel a po zařazení zpátečky se v položce CAN mění hodnota CAN reversing z off na on.
Leden 31, 20178 r V 22. 11. 2016 at 15:13, Stringo napsal: Pro ty, co jim nejdou mapy nahrát přes DVD, jsem uložil už převedenou variantu pro instalaci přes SD kartu a CD. https://uloz.to/!q6Aw5J8VXMl3/v14-west-rns-510-810-europe-west-version-sdcard-and-cd-rar - Stačí obsah složky SD nakopírovat na SD kartu a z .iso souboru udělat obraz na CD. - Je jedno jestli budete pálit v programu NERO, Alcohol120% nebo CDBurnerXP atd. - Je nejlepší pálit co nejpomaleji, já pálil na 10x a všechno v pohodě. Pak už jen stačí vložit SD kartu, stisknout SETUP + EJECT + hlasové ovládání (tlačítko vedle eject) a po vyzvání vložit CD a postupovat dle instrukcí - velice jednoduše, pouze odklikat zelená tlačítka. Potom se rozjede instalace a od 31% se ukazatel zasekne, ale vyčkejte až instalace dojede a vyjede CD. Instalace trvala cca 40min. Ať se daří Potvrzuji funkčnost tohoto odkazu a návodu, včera přesně podle návodu a úspěšně prošlo. CD vypáleno rychl. 8x, nešla mi po 2 letech nepoužívání optika v navi, nebrala ani CD tak jsem ji rozebral a čočku omyl lihem, pak jsem zkusil CD vypálit na mém PC rychl. 10x a to neprošlo a pak jiné PC a super. Díky
Únor 1, 20178 r Ahoj tak podle tvého návodu jsem přesně dělal. Když vložím SD kartu přehraje testovací zvuk, zmáčkl jsem trojkombinaci , vyplo se a vyskočil boot abych vložil instalační CD. To jsem udělal, znovu se restartovala a nakočilo jako že nabíhá ten instalační proces (viz obrázek) Po tom až doběhlo dokonce mělo vyskočit právě hlaška o instalaci kterou na displeji máš potvrdit - jenže zde je to u mě právě jinak ta hláška nevyskočila a navi se pouze zrestartovala a naběhla po chvíli normálně jako když ji obyčejně zapneš. Nějaká rada kde by mohl být zakopaný pes? Mohl by být problém, že mapy mam na DVD a ne CD? vypalováno přes imgburn rychlostí nejmenší
Únor 1, 20178 r Mapy mají být na kartě a na CD je jen spouštěcí soubor. Dáš kartu do nabídky, dáš trojhmat a po vyzvání vložíš cd. Pak se instaluje.
Únor 2, 20178 r Mám teď Columbus 3T0035680B HW: H71 SW: 4120 Map 8195 Mohu provést ten update přes tu SD kartu, nebo musím ještě přehrát nějak SW?
Únor 2, 20178 r Mě se taky do dneska V14 nainstalovat ??? Vubec nevim kde je problem delam vse podle navodu ... nebo aspon doufam
Únor 7, 20178 r pokud mas odpovidajici Columbus pro 5238 soft tak nainstaluj a obraz se odblokuje ;-)
Únor 9, 20178 r V 4.2.2017 na 19:47, ferda25 napsal: Celkem zajímavý odkaz: https://www.drive2.ru/l/464915298739290148 Tak jsem je vyzkoušel, pro mě ČR absolutně nepoužitelná, chybí "páteřní" silnice.
Únor 9, 20178 r Volume: CD_8473Date: 23.6.2016db: EEU(2016Q1)Area: East EuropeBulgaria, Belarus, Croatia, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Norway, Poland, Romania, Russia, Sweden, Slovakia, Ukraine
Únor 12, 20178 r Zdar! včera jsem úspěšně vyzkoušel BMW mapy v RNS510, v Superbu II mýho táty. Fungujou perfektně! Oproti VW mapám mají výhodu v tom, že je tam aktuálnější východ, než u VW. Další výhoda je, že jsou rozdělěné na tři oblasti WEST - MID - EAST . Díky tomu se oblast vejde na obyčejné DVD a nemusí být na DL DVD, u kterých bývá problém s vypálením a taky čtením v některých navigacích.
Únor 12, 20178 r V 9. 2. 2017 na 23:03, karel21 napsal: Tak jsem je vyzkoušel, pro mě ČR absolutně nepoužitelná, chybí "páteřní" silnice. A použil jsi správnou oblast? BMW mapy jsou rozdělené do tří oblastí : DVD1: Western Europe Andorra, Belgien, Frankreich, Gibraltar, Irland, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal (incl. Madeira), Spanien (incl. Kanaren) und Großbritannien Major Roads West- and Easteurope DVD2: Middle Europe / Central Europe Belgien, Dänemark, Deutschland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Kroatien, San Marino, Slowenien, Schweiz, Tschechische Republik und Vatikanstadt Major Roads West- and Easteurope DVD3: Eastern Europe Bulgarien, Estland, Finnland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Norwegen, Polen, Russland, Rumänien, Slowakische Republik, Schweden, Weißrussland und Ungarn Major Roads West- and Easteurope
Únor 12, 20178 r Vyzkoušel jsem ty, co sem dal Ferda25. Ty jsou asi East Upraveno Únor 12, 20178 r od karel21
Únor 13, 20178 r A v Eastu chyběly páteřní silnice? Jelikož v něm není Česká republika tak by tam spíš mělo chybět podrobné pokrytí a ne hlavní cesty. Hlavní cesty by tam naopak měli být ( Major Roads West- and Easteurope ). Můžeš na to mrknout ještě jednou? Dík.
Únor 13, 20178 r No zkoušel jsem to jen v HK, ale byl tam jen okruh a odbočky ven do sídlišť jen cca 100 m, pak jsem jel po poli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.