Facelift Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Dobrej den preju vse mam velkou prosbu a dotas na vsechny kdo tomu rozumi mam OII facelift rv.2009 a mam tam columbus a chci si pripojit telefon ale porad mi to pise ze tel.neni kompatibilní a ten stejnej tel. Jsen sparoval ve OIII V POHODE DEKUJI VSEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Nekompatibilni jednotka hf, je treba ji vymenit za novejsi model. Jednotka je pod sedadlem spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 (editace) V 3. 10. 2017 na 12:06, ferda25 napsal: Downgrade lze samozřejmě udělat i bez povolení v rns manageru, vždy záleží na typu použitého softwaru a podle toho se musí opět použít vhodný typ softwaru. Navigace s originálním software do 5xxx do 5999 rozhodně nedoporučuji downgradovat... navigace od software 6xxx se nesmí nikdy přehrát na nižší verzi než 6xxx, jinak ji můžete rovnou hodit do kopřiv. Ferdo, muzu se zeptat jde u columba C14 soft 6276 rozchodit multifunkci octavia 2 pred FL taky fixem nebo vubec??? Dik Editováno: 2. Listopad 2017, autor: bandyboss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Dokážu vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 před 1 minutou, ferda25 napsal: Dokážu vyřešit. Ok dik ono to neni promne takze pak napisu SZ a domluvime se. Zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Ahoj, budu si kupovat Columbuse do O2FL 2012 LK, original tam je Bolero. Co me vse ceka a nemine ? Pokud se nepletu, tak ramecek by mel jít pouzit ten, co tam je ted. Ale nebude treba neco kodovat nebo tak neco ? Mam MF volant a hlasove vytaceni. Bude mi vse fungovat jen prostou vymenou radia ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Může a nemusí ale hlavně se ti nebude ukazovat navi na maxidotu a v jednotkách budou chyby. pokud bude z předface O2 je nutné upravit soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Planuji koupit FL Columbus, takze tusim 2009 a vys ? Takze i tak bude potreba nakodovat , aby ukazoval navi na maxidotu ? Co parkovaky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Není řečeno, že bude mít face sw, měly by fungovat. Taky může mít nakodovaný sound systém a nebude ti hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Ja prave potrebuji, aby fungoval se soundsystemem....Takze idealne koupit Columba FL a zajet k nejakymu profikovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek0204 Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 V 11. 1. 2014 na 19:42, ferda25 napsal: Pro všechny co mají problém s mechanikou nebo prostě chtějí mít 100% jistotu, že doje k překopírování souborů(doba trvání: 30 minut). Příprava na stole: zvolím vhodnou kartu SD(doporučuji 8GB) s formátem FAT32 na SD kartě vytvořím přímo na rootu adresáře: WESTDVD WEST Do adresáře WESTDVD nakopírujte obsah celého DVD s mapou do adresáře WEST z přílohy tohoto příspěvku vložte soubor: hddfiles.log !!Upozornění tento soubor je vytvořený z dat pro verzi 8008!! Pokud chce někdo vytvořit soubor pro svojí verzi musí mi poslat soubor s výpisem souborů svého média Doporučuji příkaz: dir "označení názvu media":\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt např. (DVD s mapou vidím jako disk M): stisknu windows(vlaječka windows na klávesnici) + R napíšu: cmd -> enter napíšu dir M:\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt Pak na svém disku C najde soubor: dvd_file.txt v kterém je komplet výpis všech souborů(dle toho lze vytvořit: hddfiles.log) Ještě doporučuji na root dát soubor formátu mp3(pro ověření správného načtení v navigaci) Postup v autě: 1. vložím připravenou SD kartu a počkám zda opravdu začne přehrávat vložené mp3 soubory z rootu SD karty(sd karta zůstává do konce celého procesu vložená v navigaci) 2. na hrající navigaci stiskni na navi: SETUP + MIC + EJECT...počkej 20 sekund vlož cdčko s image(viz níže) doporučuji pálit v Alcoholu 120% co nejnižší rychlostí. Pak na konci až to napíše successfully jen počkej až vyjede CDčko. CDčko vyndej ven ze štěrbiny DVD mechaniky a navigace se sama restartuje. Po 30 minutách je vše uloženo. Odkaz na Alcohol120%:http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=5405&t=4&i=1 copy_map.zip pozdravujem dalo sa tenro postup upravit na verziu 8350? ja som taky amater...ale chcel by som si tuto verziu naistalovat do superba II Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Zdravím vás, mam Columbus a po stisknutí a podržení nějaké záhadné kombinace tlačítek přestaly fungovat parkovací senzory. Po hodině hledání jsem odpověď na svůj problém nenašel. Nedokázal by mi někdo poradit prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Zkusil jsi restartovat? Provádí se stiskem 3 tlačítek kolem CD/DVD mechaniky a to najednou "levá šipka" + "pravá šipka" + "hlasové ovládání" to je to úplně pravé tlačítko s "i" nebo hvězdičkou (podle typu Columbuse) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Zdravím, mám columbus c14 a chtěl jsem zeptat zda-li je nějáká možnost upravit hodnoty pro dab tuner tak aby už zůstaly v navi uloženy? Když hodnoty upravím ručně tím, že je snížím tak rádio dab hraje podstatně lépe, a v místech kde se signál ztratil třeba na 20 sekund se po změně ztratí pouze na 1-2 sekundy, ale jakmile se navi vypne hodnoty se vrátí opět na ty původní. Prosím o radu pokud to jde nějákým způsobem uložit, popřípadě někdo kdo by mi dokázal takto můj columbus upravit. Děkuji a v příloze posílám fotky hodnot, které bych potřeboval natrvalo snížit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 (editace) Je zájem o: Editováno: 10. Prosinec 2017, autor: Andrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Jo V15 bych taky rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Mužu nahrát i do navigace s nefunkční mechanikou.. neni potřeba ani žádné CD které muže umrtvit navigaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Mám jenom ISO obraz DVD, na SD kartu ještě nemám připravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 a to je právě to.. ty pro nahrání z SD karty potřebuješ nějaké stupidní CD z internetu které ti to zkopírování spustí s nejasným výsledkem... já to CD nepotřebuji a mapy nahraji vždy se 100% výsledkem.. dnes už jsem 2x nahrál V15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Tak my víme, že jsi šikovnej. Mě si taky do předchozího auta dával Amundsen+ a byla to rychlá profi práce za super cenu. Ale komu se chce po D1 do Humpolce a ještě si na to udělat tolik času a navíc před Vánocema. A to nemluvím o lidech co jsou např. z Olomouce apod.. Já mam mechaniku ok, tak tam jdu po třech letech hodit FW 5238 a pak už vypálený V15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Chomutov <-> Praha, taky není problém nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 V 10. 12. 2017 na 11:50, Milhausek napsal: Mužu nahrát i do navigace s nefunkční mechanikou.. neni potřeba ani žádné CD které muže umrtvit navigaci. A poradíš mi ako sa to dá spraviť? Do Čiech už nejazdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 V15 West https://www.uloz.to/!EQF5j2KqtWz4/columbus-8515-v15-west-2017-rar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Zdravím, mám v OII před FL s maxidotem bez MF volantu dodělaný columbus a stává se mi, že když dám v maxíku audio nebo navigaci, tak se již nedostanu zpět a pomůže až rádio vypnout. SW v rádiu mám 5238, HW H61. Můžete mi poradit co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.