plasmo Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Takhle to mám nastavený já, dovolí mi to pálit rychlostí 1x a nemám po vyčištění mechaniky problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Ahoj, mam dve otazky. 1.Jakou DAB antenu ke Columbusu ? Chtel bych idealne neco maleho, co se da nalepit na predni okno tak, aby to bylo co nejmene videt.. 2.Jaky mirrorlink adapter ? Co je potreba k zapojeni ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 V 31. 12. 2017 na 14:21, plasmo napsal: Takhle to mám nastavený já, dovolí mi to pálit rychlostí 1x a nemám po vyčištění mechaniky problém. Tak v mém případě bude asi problém s mechanikou teď je otázka jestli by nestačilo vyměnit jen laser ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 V 1/2/2018 na 9:18, jan.machalik napsal: Ahoj, mam dve otazky. 1.Jakou DAB antenu ke Columbusu ? Chtel bych idealne neco maleho, co se da nalepit na predni okno tak, aby to bylo co nejmene videt.. 2.Jaky mirrorlink adapter ? Co je potreba k zapojeni ? Diky Nejlepší je origo na střechu Mirrorlink adapter? Na RNS 510? A to má dělat jako co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Aby ti fungoval mirrorlink je třeba převodník, který vytvoří cinch A/V vstup a pak na ni zapojit mirrorlink krabičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Origo antenu na strechu nechci, resp chtel bych ,ale je to financne mnohem narocnejsi. Ted tam je ploutev s prutem, ale bohuzel jen AM/FM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2018 To není mirrorlink...to jen zobrazuje obraz na displeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 A neni nahodou mirror link zrcadleni displeje telefonu na displeji Columbusu? Vzdyt to je prave MirrorLink, tak zni jeho definice, nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Jde o to, že klasický mirrorlink komunikuje oběma směry, čily dokážeš telefon po spárování ovládat displejem autorádia. Kdežto tenhle způsob, zrcadlí telefon na displej rádia ale vše musíš ovládat přes telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Pak teda nechápu, proč mám na televizi funkci mirror link, když telefon přes obrazovku televize nemůžu ovládat.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Každý výrobce to bere trochu jinak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 To je jedno jak se to jmenuje a jak se to musí ovládat, hlavně že to zobrazí obraz na telefonu, takže je možný sledovat nějaký avi nebo cokoliv na youtube apod.. Co je k tomu teda přesně potřeba a jak na zprovoznění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Třeba: Mirrorlink USB https://www.tssgroup.cz/univerzalni-modul-pro-zrcadleni-telefonu-mirrorlink-usb/ AV vstup https://www.stualarm.cz/z7434-adapter-a-v-vstup-pro-oem-navigaci-skoda-vw-rns-510-mfd3-bez-oem-tv-tuneru-mi092-rns510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 No dobře, 10" tablet a držák bude levnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Přesně tak a kdyby si lidi přečetli tenhle topic, tak by to zjistili, protože se to tu řeší každý půlrok. Mě tenkrát lákalo koupit hlavové opěrky s displeji pro zadní sedadla a zprovoznit sledování filmů v rádiu i na zadních sedadlech, i to je finančně dost náročné a vyřešil to 10" tablet a streamování zvuku přes BT do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Kluci, dají se mapy co instaluju do Columbuse použít i do Amundsenu v Superbu MR2008? Spolupracovník se mě ptal, jestli nevím jak je aktuallizovat, já mám doma teď V15 mapy (díky rarachu ) a nevím, jestli je můžu použít i pro jeho navi. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 (editace) Bohužel ne. Amundsen i Amundsen+ (dával jsem do předchozího auta) má jiný mapy na kartě. Před cca čtyřma rokama to byl problém aktualizovat jinak než origo zakoupenou kartou. Jestli se to nějak posunulo ale nevím. Editováno: 4. leden 2018, autor: rarach89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miiisakkk Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Ahoj, mám octavia 2 RS aktualizoval sem si firmware v columbusu a začala se mi vybíjet baterka:/ lze aktualizaci vrátit stáhnutím původního a nainstalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Jako i když tu jsem dlouho, tak se taky občas zeptám na kravinu, ale ptát se na věc co je tady na těch 247 stránkách tak 100x, to chce vážně koule. Zkusil bych tam hodit fix... https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/32206-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miiisakkk Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 (editace) před 27 minutami, rarach89 napsal: Jako i když tu jsem dlouho, tak se taky občas zeptám na kravinu, ale ptát se na věc co je tady na těch 247 stránkách tak 100x, to chce vážně koule. Zkusil bych tam hodit fix... https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/32206-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads Čau, před hodinou sem se kvůli tomu tady regnul docela sem z toho měl strach co se mi to deje:/ projel sem stránky, a nic sem nenašel, ale projíždět na mobilu všech 247 stránek bylo i na mě moc. Ale věřím že se to tady objevuje a proto děkuji za reakci a radu. vážím si toho a příště budu víc pročítat. Díky Editováno: 5. leden 2018, autor: Miiisakkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Ahoj, na me Druhe Octavii combi 2, r.v. 2/2005, dotazene z Nemecka, vybava Nexus, drzak MT, vc bluetooth jednotky, zadni senzory, multifunkcni volant, vc. Ovladani telefonu, Sunsafe Glass, comming/leaving home, vc. destoveho senzoru, udelano denni sviceni na mlhovky, vymena Gsm jednotky, dodelal jsem corner funkci, vymenil komfortku, vymenil Nexuse za Columbuse. Columbus funguje, jak ma. Koupil jsem ho od od chlapa, co ho mel v predfaceliftu Octavie bez dest. senzoru a hned fungoval bez upravy. Zjistil jsem nasledujici jevy a nejde mi to do hlavy s mojim Octavii 2 po Fl 5/2009, v temer totozne vybave: 1) kdyz jedu rychle pres Nemeckou dalnici (cca 160km/h) v lete se mi rozsviti hl. Svetlomety pres AUTO, tak jak maji, ale Columbus stale sviti jako denni. (Pozn. Columbus nastaven na AUTO co se tyka prepinani den/noc), kdyz vsak nasledne vjedu do tunelu, tak se prepne na nocni rezim. Kdyz vsak ve dne za jasneho pocasi prepnu svetlomety na sviceni stale - tak Columbus zustava stale v dennim rezimu, jako by bral informace z destoveho senzoru. U me Octavie po FL to funguje dle svetlometu, den/noc. 2) kdyz uz vsak uz Columbus je v nastaveni noc pri seru, tak po zastaveni u zavor zhasnu motor. Po chvili se ozve cvaknuti (nejspis komfortka) a Columbus problikne. Toto mi neprijde standartni. Viz. Video. U Octavie FL mi toto nedela. Diky E220B30D-CE92-49FC-83D5-55B40A8FC90A.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 V 5. 1. 2018 na 21:03, Miiisakkk napsal: Ahoj, mám octavia 2 RS aktualizoval sem si firmware v columbusu a začala se mi vybíjet baterka:/ lze aktualizaci vrátit stáhnutím původního a nainstalování? Ahoj a nebo se může ještě flashnout gateway a máš klid i na další nové rádia. Chomutov <-> Praha není problém udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Už jste někdo zkoušel změnu start loga...? Viz. http://www2.netdata.be/iso/? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Já minulý týden. Trochu jsem se bál, aby se jsem z Columbuse neudělal těžítko, ale povedlo se ;-). logo jsem si sám upravil ve photoshopu na styl RSIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.