Pepa Fiala Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Praha 9, oprava do 24 hodin. Pošli SZ a domluvíme se, jestli ti vyhovuje lokalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 11. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Díky za nabídky. Již mám opravu domluvenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leri000 Vloženo 7. leden 2023 Sdílet Vloženo 7. leden 2023 Čaute, riešil niekto dopojenie antény v skle na O2 RS combi predfacelift, chcel by som aby to bola druhá anténa na columbusa, čo je k tomu potrebné aby to bolo ako origo? nechápem na čo to tam dávajú od výroby keď to nie je zapojené pri tom sú aj skla bez antény. Nejak extra som sa nikde nič nedočítal akurát že by mal pravdepodobne k tomu ísť zosilňovač 5L6 035 577 Dík za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2023 Sdílet Vloženo 7. leden 2023 zesilovač 5L6035577A, antenni kabel 1Z2035550H - ten už je vyběhlý z výroby.. takže jakýkoliv antenní kabel potřebné délky s fakra konektory 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leri000 Vloženo 7. leden 2023 Sdílet Vloženo 7. leden 2023 Tak super dík a ako je ten zosilovač od výroby prepojený so sklom? Tiež len kus anténneho káblu? Na skle som videl plochu cca 5x5mm nezalakovanu tam to asi pripajkovat ze? Len pajkovať na sklo asi nieje dobrý napad v zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2023 Sdílet Vloženo 7. leden 2023 je tam kousek kabelu originál s konektorem do zesilovače... pokud ho tam nemáš musíš vymyslet připojení https://www.ebay.co.uk/itm/112152583197 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2111 Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Zdravím, vedeli by ste mi prosím poradiť kde by som stiahol firmware na VW RNS510? 1T0 035 680H HW: H64 SW: 4020 (čo som sa dočítal môže byť až verzia firmware 5070) HW Vehicle: 0xC801 HW Radio: 0006 Ďakujem za všetky rady. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybork Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Ahoj, mám problém s rádiem Columbus, rádio se zapne, 2 - 5 vteřin funguje, pak zhasne a tak pořád dokola, při výpadku zčerná obrazovka a i nejde zvuk, občas se samo zrestartuje. Našel by se prosím někdo, kdo by mi s tím dokázal pomoc? Ideálně v okolí Klatov, ale pokud se nikdo blízko nenajde, tak si udělám výlet. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Fiala Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 mohu opravit, mrkni do soukromé zprávy. Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 opravím Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 Zdarec, umi nekdo z okolí Žďáru nad Sázavou aktualizovat FW a aktualizovat mapy pres kabel? Jak dlouho to popr. trva? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtinek Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Zdravím, potřeboval bych aktualizovat Columbus včetně map. Ví někdo kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Zkam ty seš 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 udělám Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Fiala Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Mohu Praha , Strakonice ,Stachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin888 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 (editace) Ahoj všichni, snad to tu ještě nějak funguje. Mám O2 2006 ale interiér mám komplet facelift. Koupil jsem si RNS510 (z VW kvůli červenému podsvícení), původně jsem měl RNS315 a všechno fungovalo na 1* RNS510 funguje (spojení s BT jednotkou, zobrazování na maxidotu, filmy) až na ovládání hlasitosti kolečkem z facelift O2 volantu, přepínání skladeb mi funguje, dokonce i po zmáčknutí kolečka se rádio mutne. Neví někdo, jestli se to dá vyřešit? Navi: 1T0035680L H04 Firmware 5238 Zkoušel jsem různé kódování přes VCDS ale nepomohlo. Počítám, že jestli to jde vyřešit, tak jedině úpravou firmwaru. V okolí Ostravy/Olomouce můžu přivést. Popřípadě navi zašlu přepravkou a opravu samo zaplatím (pokud to bude cenově přijatelné). Jako poslední možnost opravy mám prodej a koupě Columbuse a přeletovat LEDky. Díky za rady a zkušenosti 🙂 Editováno: 29. Říjen 2023, autor: Martin888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 RNS 510 ve svém FW nepočítá a neumí fungovat s rolerem. Navi by se musela přepnout do Columbus módu což přes diag nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin888 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 A je to možné udělat nebo se objeví jiný zádrhel? Pokud to jde udělat, tak klidně jdu do toho. Akorát počítám, že budu mít zelenou grafiku, což bych asi časem zkousnul. Ty bys to dokázal udělat? Díky 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 udělám Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 (editace) smazat Editováno: 21. Února, autor: galaher bez odpovědi a již hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekHK Vloženo 27. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 Ahoj, dokázal by mi někdo pomoct prosím? Mám RNS 510 SW version 6270 a je nějaké "kouslé" v podstatě funguje vše kromě tlačítka MEDIA. To sice přehrává muziku z pamětové karty ale vůbec to menu nenaběhne, stále to tam píše jen "systém se aktivuje" třeba hodinu. Ostatní jako rádio o telefonování přes BT funguje. Je tu někdo z východních čech, kdo by se na to dokázal podívat a přehrát třeba SW, pokud to pomůže? Někde jsem vyčetl, že to může dělat kousnutý HDD...Díky moc Marek HK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 udělám Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patas97 Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Zdravím, dnes jsem pořídil O2 RS s Columbusem. Teď v rádiu je nahraný software 6276 (3T0 035 686H). Ale když chci změnit jazyk v rádiu, jelikož v současné době je rádio v němčině, tak mi vyskočí hláška s tím, že mám vložit CD. Můj dotaz zní, dá se někde znovu stáhnout software 6276 s tím, že bych ho jen přehrál a mohl bych si tam změnit jazyk? Nebo má někdo nějaký jiný návod? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 16. Května Sdílet Vloženo 16. Května (editace) Zdravím, mam kamaráda, co má OII rok 2012 a přestal mu fungovat zvuk (nejde muzika, rádio, navigace, telefon) v Columbusu, diagnostika nic nehlásí, zkoušel reset i odpojit baterku ale nic nepomhlo. Podle mě to bude chtít přehrát firmware/software? Je z Plzeňska, uměl by mu někdo pomoci? Díky moc. Editováno: 16. Května, autor: k.o.c.i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. Května Sdílet Vloženo 16. Května Tipuji to na software. Nekdy pomohlo delsi odpojeni od baterie. Ja mel podobny problem po aktualizaci Bolera. Tak slo do sveta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.