Pavel_R. Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ahoj lidicky, tak sem si poridil Trinaxe. ale mam problem - nemnouka mi to s SSS, dale mi prestane po odpojeni puvodni Audience a zapojeni Trinaxe fachat HF, na maxiku to hlasi vlozte telefon (jakby ne, kdyz nefachci BT) Potreboval by borika kterej umi tohle naVAGovat. Dejte vedet cenu pokud nekdo umite. Praha a okoli, Benesovsko, Pribramsko enbo nekdo v okoli Brna ci Bratislavy. Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ahoj lidicky,tak sem si poridil Trinaxe. ale mam problem - nemnouka mi to s SSS, dale mi prestane po odpojeni puvodni Audience a zapojeni Trinaxe fachat HF, na maxiku to hlasi vlozte telefon (jakby ne, kdyz nefachci BT) Potreboval by borika kterej umi tohle naVAGovat. Dejte vedet cenu pokud nekdo umite. Praha a okoli, Benesovsko, Pribramsko enbo nekdo v okoli Brna ci Bratislavy. Dikec Co je SSS?? Sound System? No mozna by Ti pomohli v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 jasně.Servis VW a on-line systém :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Myslite ze pomuzou v ofiko servisu s neofiko koupenym radiem ? Sic zabalenym s folii pres display (takze mam jistotu ze to nebylo z auta nekoho z vas, spis z nejakeho skladu), ale ne ofiko prodej ... Jo SSS je Skoda Sound System (viz. %RE%). Potreboval bych doporuceni na osobu, za kterou prijedu, vyplaznu nejakeho toho Smetanu nebo Bozenku nemcovou a on to provede. Ode me muzete chtit naprogramovat neco ve Visual studiu atp. navrhnou superheterod. prijmac a pajkou sletovat dohromady, ale autak a video jde mimo me chapani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 jasně.Servis VW a on-line systém :smich: Ale prd... Copak je to nejakej zavaznej problem kterej by museli resit online!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 nepochopil No vim asi co myslis. Ale kdyz pirjedu do servisu na odblokovani (kodovani) proc by zjistovali pravost navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 nepochopil No vim asi co myslis. Ale kdyz pirjedu do servisu na odblokovani (kodovani) proc by zjistovali pravost navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Panove jsem asi dokonalej tupo !!! Jak mi Cosby vysvetlil musi se to kodovat prostrednictvim VAS. Coz chapu ze je VW obdoba VAG, nicmene ja myslel ze VW group to ma vse stejne. Dalsi, nevim co znamena ONLINE resp. vim co je anglicky vyznam slova, ale netucham co to ma co delat s Trinaxem a diagnostikou. Naposledy at tu nespamuju - je tu schopnej clovek, ktery mi naprogramuje moji Octu/Scout MR2008 vybavenou DOTEM, BT HF2, MF Volantem pro radio a tel, Soundsystemem, puvodne osazenou Audience radiem. Chci tam nacpat Trinax (PIN mam). Kdyz jsem to testoval, radio chodilo, ale nehral zvuk a nechytal se mi mobil na BT HF. Dik P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Panove jsem asi dokonalej tupo !!!Jak mi Cosby vysvetlil musi se to kodovat prostrednictvim VAS. Coz chapu ze je VW obdoba VAG, nicmene ja myslel ze VW group to ma vse stejne. Dalsi, nevim co znamena ONLINE resp. vim co je anglicky vyznam slova, ale netucham co to ma co delat s Trinaxem a diagnostikou. Naposledy at tu nespamuju - je tu schopnej clovek, ktery mi naprogramuje moji Octu/Scout MR2008 vybavenou DOTEM, BT HF2, MF Volantem pro radio a tel, Soundsystemem, puvodne osazenou Audience radiem. Chci tam nacpat Trinax (PIN mam). Kdyz jsem to testoval, radio chodilo, ale nehral zvuk a nechytal se mi mobil na BT HF. Dik P. Pokus se kontaktovat Alesia. Myslím, že potřebuješ jinou HF, která umí komunikovat s Trinaxem. Co se týká „SSS“ tak to ti neporadím,ale tvrdili, že Trinax to dokáže. Jak známo, Nexus to neuměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Samo že se starou HF trinax nepůjde. Co se týče navi,pokud půjdeš do VW,oni nebudou vedět,co mají dělat,napíchnou to pro pomoc na On-line a je po navi,pokud ji nemáš origo dodanou s autem.Funguje to podobně jako-viz obrázek.Jinak pár případů už bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Hm tak jeste mam prislibeno nekoho v Blave u VW a jestli to nebude makat, tak to vypada, ze to Radio zase prodam dal ... Nevite nekdo o nejake NAVI (dulezite je donre pokryti CZ i SK), ktere mi pojede s tim zatracenym Soundsystemem, Multif.volantem a HF ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 s SK žádná,s CZ Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Hm tak jeste mam prislibeno nekoho v Blave u VW a jestli to nebude makat, tak to vypada, ze to Radio zase prodam dal ...Nevite nekdo o nejake NAVI (dulezite je donre pokryti CZ i SK), ktere mi pojede s tim zatracenym Soundsystemem, Multif.volantem a HF ?? Jen Columbus pojede se Sound systemem... A pokryti CZ a SK nezalezi na navi, ale na mapach! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Se sound systemem jede i Trinax,jen ho nakódovat.I trinax by měl s poslední BT jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Tak jestli to dobře chápu, když si dam do auta trinaxe kterýho nemám ofiko, tak když pojedu do servisu a spojí se on line tak mi ho to zablokuje. no to je tedy blbý Samo že se starou HF trinax nepůjde.Co se týče navi,pokud půjdeš do VW,oni nebudou vedět,co mají dělat,napíchnou to pro pomoc na On-line a je po navi,pokud ji nemáš origo dodanou s autem.Funguje to podobně jako-viz obrázek.Jinak pár případů už bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 proč blbý??Tak to snad má být né??Nebo chceš,aby se pořád dokola kradly a vykrádaly auta??Ono jinak umíme toto zase dát zpět,ale je to drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jasně že je to v něčem dobrý, ale je tady na prodej spousta trinaxu, které zjevně nikomu s auta neukradli, když maj ještě folii přes TFT a jsou zjevně nové. Jen mě udivuje že to říkaš zrovna ty nedavno jsi tu prodával trinaxe, takže mi chceš říc že ten tvuj by ofiko a nebo nebil a tak mi vysvětli proč potom prodáváš věc u které nevíš puvod, nebo víš a asi není legální a sam řikáš když by stím někdo jel do servisu tak mu jí zablokujou. Jinak když říkáš že to tak má bít, tak proč to prodáváš? Nic ve zlém, ale kdyby tohlo napsal někdo kdo za něj dal 70tis s autem, neřeknu slovo. proč blbý??Tak to snad má být né??Nebo chceš,aby se pořád dokola kradly a vykrádaly auta??Ono jinak umíme toto zase dát zpět,ale je to drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Se sound systemem jede i Trinax,jen ho nakódovat.I trinax by měl s poslední BT jet Jsem cetl ze RJ blutooth ktera by zobrazovala informace na display trinaxu bude v lednu 2008! A RJ pro parkovaci assistent ktera by mela komunikovat s trinaxem az s prichodem novyho Superbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 BT sady od VW by to umět už měly,protože VW toto nabízí už delší dobu.Jinak trinax,který jsem měl k dispozici je samo offiko,koupen v novým vozem VW. Co se týče parkováků,tak máš pravdu.S novým Superbem bude zobrazovat na Columbusu. Jinak odkut jsou nebo nejsou navi s fólii na displeji se rozhodně nebudu bavit tady.Prodávají je kluci na jiných fórech,zdánlivě ve velkém a pokud se nebojí,že jim jednou někdo zaklepe na dveře,je to jen a jen jejich věc.. Jinak mě udivuje,že si někdo koupí novou navi,ví i ni prd,pak shání info jestli půjde nebo nepůjde s tím a tím. Jinak co se týše SS,tak si myslím,že na 99% bych to rozchodil,ale je tam 1%,tak to zkoušet u cizího nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 >>> COSBY ok mas cas pristi tyden ? Zajedu za tebou ;-) Co ty na to ???? Co se tyce toho, ze si koupim Navi a vim o tom prd dopredu, neni zcela pravdou VIM 100% ZE TO JDE. Jen neni nikdo kdo to realne umi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jak jsem psal.Je tam 1% neúspěchu a na takové věci jako pokus.králíka beru sebe,ale nemám SS tak to nemám kde zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Treba to pomůže. Coding Byte 00 Radio Configuration I Bit 1 External CD Changer Connection active Bit 3 Parking Aid Monitoring inactive (Standard) Byte 01 Sound System Correction 00 Sound System not installed 01 Volkswagen Sound System 02 Skoda Sound System 05 Dynaudio Sound System Byte 02 Speaker Channels 00 Sound System (active Speakers) 02 2 Speaker Channels (Front only) 04 4 Speaker Channels (Front and Rear) Byte 03 Radio Configuration II Bit 1 Microphone Diagnostics active (Japan/China only) Byte 04 Treble Speaker Monitoring 01 Monitoring inactive 02 Front Monitoring active / Rear Monitoring inactive 04 Front and Rear Monitoring active Byte 05 Vehicle Specific Frequency Response 00 Volkswagen/Skoda (all) 01 Seat Altea (5P) 02 Seat Leon (1P) 03 Seat Toledo (5P) 04 Seat Altea XL (5P) Byte 06 Radio Configuration III 00 Standard/Not Relevant Byte 07 Navigation System Configuration I Bit 0 Multifunction Steering Wheel installed Bit 1 Voice Control inactive (NOT Japan/China) Bit 2 Speed Threshold for Destination Input active Bit 3 Speed Threshold for Speech Destination Input active Bit 4+5 Display Variant Byte 08 Navigation System Configuration II 00 Standard/Not Relevant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 co jsem se dočetl, tak existují 2 verze odbloku, jedna pro vozidla s multifunkčním volantem - aktivuje se to zmáčknutím tý hvězdičky jak píse cosby a druhá bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Jo.dnes jsem měl v ruce oba.Druhý je na externí spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.