Leden 21, 200817 r u zesilovače jsou 3 vstupy na napájení, jeden je spínačí plus ten se vyvede z rádia a při sepnutí spínačky a oživení rádia se aktivuje i zesilovač pak tvrdý plus od baterky a mínus také od baterky,ale kde se z navi vyvádí výstup pro buzení zesilovače jsem zatím neskoumal ale nic jiného mi brzo nezbyde pak dám info
Leden 22, 200817 r Má výstup RGB,takže monitor s RGB vstupem,což asi neexistuje nebo převodník na PAL
Leden 22, 200817 r Kdo a za kolik cca udělá monáge novýho Trinaxe do F ? Dej tam z T5, neni s tim tolik prace.
Leden 27, 200817 r Zde naleznete postup, jak dostat do nové navigace upozornění na radary, případně další POI body: http://www.bmwnavaddpoi.co.uk/imageway.htm Pokud se to někomu povede, tak dejte vědět.
Leden 28, 200817 r Zdravim, potreboval bych poradit. Mam OII rok 2004 s byvalym Nexusem a nyni jsem namontoval Columbus. Vsecko zda se ze slape jak ma krome nekterych tlacitek na multif. volantu. Sipky na prepinani stanic a dvojitesipky na ladeni stanic nefunguji. Chci se tedy zeptat zda se da tento maly problem nejako resit a jestli ano jak razantni je to zakrok a kolik financi spolyka? Dale bych se chtel zeptat na dvojity konektor pro antenu. Jestli je jedno na ktery vstup pripojim antenu pokud mam jen jeden konektor od anteny a jakou presne ma vyhodu/funkci ten dvojity vstup na radionavigaci? predem diky za odpovedi Upraveno Leden 28, 200817 r od kimik
Leden 28, 200817 r Taky mám dotaz. Dá se už Columbus sehnat legálně, například jako náhradní díl v servisu? Na webu Škodovky je v katalogu pořád jen Nexus. A můj autoservis zatím stále neví. Díky.
Leden 29, 200817 r Pokud ti nejde MF volant,sežeň si podvolantovku z 07 Mam tomu rozumet ze si mam sehnat cely volant s tlacitky z OII rok 07 akorat bez airbagu?? Pokud to chapu spatne, co je to podvolantovka??
Leden 30, 200817 r Umel by tady nekdo udelat na RNS510 zmenu displaye z barvy cerne na barvu stribrnou??? Nebo alespon nejake info k tomu? Diky provedeni cerna: http://vwnavi.com/gallery/showphoto.php?photo=681 provedeni stribrna: http://www.lutschi.biz/album/RNS510/slides/IMG_2596.html
Leden 30, 200817 r Umel by tady nekdo udelat na RNS510 zmenu displaye z barvy cerne na barvu stribrnou??? Nebo alespon nejake info k tomu? Dikyprovedeni cerna: http://vwnavi.com/gallery/showphoto.php?photo=681 provedeni stribrna: http://www.lutschi.biz/album/RNS510/slides/IMG_2596.html K cemu to? Upraveno Leden 30, 200817 r od Doli
Leden 30, 200817 r K cemu to? Presne tak, nechapu jak muzes srovnavat hranatou tuaregovou/T5 navi a kulatou do golfV,passata atd, i kdyz se stale jedna o RNS510. Jinak to stribrne je oblozeni,dekor pristrojove desky, mam to okolo navi ve svem passatu stejne. Neni to stribrna navigace. ;)
Leden 31, 200817 r K cemu to? neptam se za sebe, ale kolega si koupil RNS510 do noveho pasatu a doma samoinstalaci si jej vymenil za predesle radio, ale pri prohlidce na servise mu zjistili ze radio (RNS510) hazi chyby do RJ a museli mu novou navigacku nakodovat do RJ. Puvodne mel na navigacce stribne talcitka nez prijel na servis, ale pri kodovani se mu to nejako nastavilo do asi defaultniho nastaveni a nyni ma vsecko cerne s cervenymi ramecky jak jsem postoval v predesle zprave (byl to jen priklad aby bylo jasne o co jde). Ted by to chtel nejako vratit na tu stribrnou variantu zobrazeni, ale v servise si stim nejak nevedi rady. Presne tak, nechapu jak muzes srovnavat hranatou tuaregovou/T5 navi a kulatou do golfV,passata atd, i kdyz se stale jedna o RNS510.Jinak to stribrne je oblozeni,dekor pristrojove desky, mam to okolo navi ve svem passatu stejne. Neni to stribrna navigace. ;) nejako si me nepochopil, nic jsem nesrovnaval
Leden 31, 200817 r Podvolantová jednotka je podvolantová jednotka-elektornika sloupku řízení a jakou to ma cca cenu a jak slozite je ji vymenit ??
Leden 31, 200817 r Aha, tak uz to chapu ale odpoved neznam. Mam navi obe, jak tuareg tak passat a obe jsou jak na obrazcich. Stribrna a cerna tlacitka. Popravde by se mi ale taky libily v passatu ty all´a tuareg neptam se za sebe, ale kolega si koupil RNS510 do noveho pasatu a doma samoinstalaci si jej vymenil za predesle radio, ale pri prohlidce na servise mu zjistili ze radio (RNS510) hazi chyby do RJ a museli mu novou navigacku nakodovat do RJ. Puvodne mel na navigacce stribne talcitka nez prijel na servis, ale pri kodovani se mu to nejako nastavilo do asi defaultniho nastaveni a nyni ma vsecko cerne s cervenymi ramecky jak jsem postoval v predesle zprave (byl to jen priklad aby bylo jasne o co jde). Ted by to chtel nejako vratit na tu stribrnou variantu zobrazeni, ale v servise si stim nejak nevedi rady.nejako si me nepochopil, nic jsem nesrovnaval
Únor 5, 200817 r To není tak moc,nato,že se říkalože bude okolo 90.000.Jen nevímproč je stejně drahá,jak Nexus.Kámošovi ukradli nexus,má to v offic.servisu,má to pojištěné,tak dostal nového a naúčtováni pojiš´tovně 58000
Únor 5, 200817 r Na oficialnich strankach skody auto v polsku je uz k mani!!! Jeden kolega to ma uz ofico v Polsku pres 2 mesice=)))
Únor 5, 200817 r To není tak moc,nato,že se říkalože bude okolo 90.000.Jen nevímproč je stejně drahá,jak Nexus.Kámošovi ukradli nexus,má to v offic.servisu,má to pojištěné,tak dostal nového a naúčtováni pojiš´tovně 58000 už aby mi jí taky ukradli..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.