Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

u zesilovače jsou 3 vstupy na napájení, jeden je spínačí plus ten se vyvede z rádia a při sepnutí spínačky a oživení rádia se aktivuje i zesilovač pak tvrdý plus od baterky a mínus také od baterky,ale kde se z navi vyvádí výstup pro buzení zesilovače jsem zatím neskoumal ale nic jiného mi brzo nezbyde pak dám info

Vloženo (editace)

Zdravim, potreboval bych poradit. Mam OII rok 2004 s byvalym Nexusem a nyni jsem namontoval Columbus. Vsecko zda se ze slape jak ma krome nekterych tlacitek na multif. volantu. Sipky na prepinani stanic a dvojitesipky na ladeni stanic nefunguji.

Chci se tedy zeptat zda se da tento maly problem nejako resit a jestli ano jak razantni je to zakrok a kolik financi spolyka?

Dale bych se chtel zeptat na dvojity konektor pro antenu. Jestli je jedno na ktery vstup pripojim antenu pokud mam jen jeden konektor od anteny a jakou presne ma vyhodu/funkci ten dvojity vstup na radionavigaci?

predem diky za odpovedi

Editováno: , autor: kimik
Vloženo

Taky mám dotaz. Dá se už Columbus sehnat legálně, například jako náhradní díl v servisu? Na webu Škodovky je v katalogu pořád jen Nexus. A můj autoservis zatím stále neví. Díky.

Vloženo
Pokud ti nejde MF volant,sežeň si podvolantovku z 07

Mam tomu rozumet ze si mam sehnat cely volant s tlacitky z OII rok 07 akorat bez airbagu??

Pokud to chapu spatne, co je to podvolantovka??

Vloženo
K cemu to?

Presne tak, nechapu jak muzes srovnavat hranatou tuaregovou/T5 navi a kulatou do golfV,passata atd, i kdyz se stale jedna o RNS510.

Jinak to stribrne je oblozeni,dekor pristrojove desky, mam to okolo navi ve svem passatu stejne. Neni to stribrna navigace. ;) ;)

Vloženo
K cemu to?

neptam se za sebe, ale kolega si koupil RNS510 do noveho pasatu a doma samoinstalaci si jej vymenil za predesle radio, ale pri prohlidce na servise mu zjistili ze radio (RNS510) hazi chyby do RJ a museli mu novou navigacku nakodovat do RJ. Puvodne mel na navigacce stribne talcitka nez prijel na servis, ale pri kodovani se mu to nejako nastavilo do asi defaultniho nastaveni a nyni ma vsecko cerne s cervenymi ramecky jak jsem postoval v predesle zprave (byl to jen priklad aby bylo jasne o co jde). Ted by to chtel nejako vratit na tu stribrnou variantu zobrazeni, ale v servise si stim nejak nevedi rady.

Presne tak, nechapu jak muzes srovnavat hranatou tuaregovou/T5 navi a kulatou do golfV,passata atd, i kdyz se stale jedna o RNS510.

Jinak to stribrne je oblozeni,dekor pristrojove desky, mam to okolo navi ve svem passatu stejne. Neni to stribrna navigace. ;) ;)

nejako si me nepochopil, nic jsem nesrovnaval :o:)

Vloženo

Aha, tak uz to chapu ale odpoved neznam. Mam navi obe, jak tuareg tak passat a obe jsou jak na obrazcich. Stribrna a cerna tlacitka. Popravde by se mi ale taky libily v passatu ty all´a tuareg

neptam se za sebe, ale kolega si koupil RNS510 do noveho pasatu a doma samoinstalaci si jej vymenil za predesle radio, ale pri prohlidce na servise mu zjistili ze radio (RNS510) hazi chyby do RJ a museli mu novou navigacku nakodovat do RJ. Puvodne mel na navigacce stribne talcitka nez prijel na servis, ale pri kodovani se mu to nejako nastavilo do asi defaultniho nastaveni a nyni ma vsecko cerne s cervenymi ramecky jak jsem postoval v predesle zprave (byl to jen priklad aby bylo jasne o co jde). Ted by to chtel nejako vratit na tu stribrnou variantu zobrazeni, ale v servise si stim nejak nevedi rady.

nejako si me nepochopil, nic jsem nesrovnaval :o:)

Vloženo

To není tak moc,nato,že se říkalože bude okolo 90.000.Jen nevímproč je stejně drahá,jak Nexus.Kámošovi ukradli nexus,má to v offic.servisu,má to pojištěné,tak dostal nového a naúčtováni pojiš´tovně 58000

Vloženo
To není tak moc,nato,že se říkalože bude okolo 90.000.Jen nevímproč je stejně drahá,jak Nexus.Kámošovi ukradli nexus,má to v offic.servisu,má to pojištěné,tak dostal nového a naúčtováni pojiš´tovně 58000

už aby mi jí taky ukradli..

lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...