cosby Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jo,ale pochybuji,že ti to v Rumu pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zkus a uvidíš jestli to je na mne nemusim skoušet dělal sem to už dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nevite nahodou jestli je mozne zjistit seriove cislo ukradene navigace? Byla ve standradni vybave (L&K), da se to dohledat treba podle VIN? Pokud ano, na koho se mam obratit? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Co zkusit škoda servis ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No to jsem prave zkusil, primo dealera, ktery mi auto pred 14 dny prodal, a pry nejsou schopni to zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) To mi přijde divné. Musí to umět nějak zjistit. Vždyť na montáži museli dělat výpis. Editováno: 4. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky si myslím, že jim to usí vyjet a že se to eviduje. Tak co napsat přímo do Bolky s tím, že ten a ten prodejce Ti nepomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To mi přijde divné. Musí to umět nějak zjistit. Vždyť na montáži museli dělat výpis. Tak montaz probehla primo v Bolce (orig. vybava), takze dealer/servis mit asi vypis nebude (?). Taky si myslím, že jim to usí vyjet a že se to eviduje.Tak co napsat přímo do Bolky s tím, že ten a ten prodejce Ti nepomohl? No ja si prave taky myslim, ze by to melo jit zjistit, prekvapil mne ten dealer. Nevis na koho se v Bolce obratit? Na infolinku? Ono to asi neni zas tak dulezity, ptali se mne na to cajti pri sepisovani protokolu. Stejne i kdyz to budou mit, tak je to k prdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já to myslel tak, že by si to dealer měl umět zjistit. Přece mají nějaké kontakty do automobilky. Zkusil bych zavolat na nějakou infolinku nebo napsat mail. Moc kontaktů uvedených na stránkách nemají, ale časem se někam propracuješ. Přide mi, že to ten dealer jenom nechtěl řešit. Druhá věc je, že je to opravdu k ničemu. Zatím nevím o žádné databázi kradených rádií a navi. Je to škoda. Možná by částečně ubylo krádeží. Někdo tady psal, že i to SKZ číslo jde pořešit. Nevím jak, ale asi to někdo bude umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No ja si prave taky myslim, ze by to melo jit zjistit, prekvapil mne ten dealer. Nevis na koho se v Bolce obratit? Na infolinku? Jj, na webu si najít kontakt a přes něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak už sem na to taky s Dolim přišel jak ten novej climatronik rozchodit chodí mě na rns 510 se všim všudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kluci,jak se tak na to dívám,pomalu se mi víc líbí ten původní climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 V Superbe 2 si iný neviem predstaviť, ale ani mne moc do octavii nepasuje, možno si treba na to zviknuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ten původní je určitě hezčí, ale to menu na displeji není k zahození Dobrá práce kluci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ten původní je určitě hezčí, ale to menu na displeji není k zahození Dobrá práce kluci!!! přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Chlapi, sorry za mierny off topic - toto je Skoda Forum. Pepiktdi mi predal Premium BT. Funguje super (vdaka ) s RNS510, testoval som to len "prilozenim" kablikov zozadu na konektor (a trochu prekonfigurovanie vo VAGCOMe). Co ale chcem - aby som nemusel priletovavat ti kable priamo na konektor. Original je tam zeleny konektor, ktory je vsunuty do toho velkeho a do zvazku kablov z neho odchadza biely a cierny kabel (phone audio left) niekde do auta. Z toho predpokladam, ze jednotka ma byt niekde origo nainstalovana aj bude tam aj protikonektor. A teraz ten OT - ak mate, mohol by mi niekto poslat dielensku prirucku cast Premium BT pre Touareg 2009? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hmm a já myslel, že byl Kvaki u mě a on byl u Doliho no furt se učím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 For Kvaki a so tam dát Škoda logo jak má COlumbus...umím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jaké logo?Na display?proč?Co to má za smysl,když má VW navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No a proč ne...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jinak pokud myslíte, že jste to dali, když jste přendali Kvakiho climatronic do jiného auta tak jste pánové mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 protože je to VW.A umíš,aby tedy byl i dislay zelený?Když už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Jasně, za chvíli tady máš fotku - teď jsem zkoušel jestli to u mím vrátit a jo...umím Editováno: 5. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ok,dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hmm a já myslel, že byl Kvaki u mě a on byl u Doliho no furt se učím... to ti nikdo nebere ,ale vyzkoušeli sme to jinde seš dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.