pepiktdi Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 tak i ve verzi vw Funguje hlasove ovladani super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 To jsem to dobře nainstaloval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 To jsem to dobře nainstaloval.... Jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Jasny funguje nekomu na columbusu funkce mix (nahodne prehravani) tak, jak by to clovek cekal? mam v Columbusu adresar hudba a do nej prekopirovano hafo mp3 (v ruznych adresarich). ve "vyberu" kliknu nad adresarem "hudba" na "prehrat" a pak na prehravaci na Extra/Mix. no, ale ... nema zadny efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 (editace) Aká je ta najnovšia verzia FW, prosím? (myslím číslo verzie, nie že či je dobrá) Link žobrať nebudem, pokúsim vygoogliť alebo zohnať ináč. Editováno: 4. Srpen 2009, autor: IgorB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Aká je ta najnovšia verzia FW, prosím? (myslím číslo verzie, nie že či je dobrá) Link žobrať nebudem, pokúsim vygoogliť alebo zohnať ináč. Hlasové ovládání super,taky mám hotovo díky ferdovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mára5 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 To jo, ale on mě poslouchá na slovo....přepíná mezi volbami: rádio(pásmo AM, FM, seznam stanic), media, telefone..., lze dát navigování.....start zadání země, města. Jo mohl jsi být první, komu to naviguje...tak jen rychle sehnat stropní lampičku pro 2 microfony...a už to jede...už to jede...Fakt navi je změněná k nepoznání. Lze vypnout displej, stanice se ukládají podržením tlačítka, a obsluha je stejně komfortní jako na HF sadě, při zapnutí klíčku a stisknutí tlačítka pro vypnutí se objeví na displeji čas a jinak je dispej tmavý...po vysunutí klíčku teprve navi zhasne...A už je i firmware pro starý Maxi-Dot a starý multifunkční volant... Nemluvím o nastavení času pro zobrazení face climatroniku, návodu na ovládání hlasem, který se zároveň zobrazuje. S tímhle firmwarem je navi o třídu výš. Ahoj, předem se omlouvám za jistou nervozitu při psaní tohoto příspěvku. Navigaci Columbus vlastním cca rok a půl a přiznám, že jsem registraci na tento portál provedl se záměrem upradovat mojí Navi na hlasové ovládání, prosím tedy kdo by mi mohl pomoci aby mě kontaktoval nebo přímo poradil jak na to.Děkuji Mára. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Hlasové ovládání super,taky mám hotovo díky ferdovi. Tak tejto odpovedi na moju otazku fakt nerozumiem ani za mak. Prosil som o cislo TEJ verzie FW a nic ine. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 (editace) 2 mara5 Napiš SZ na ferda25 - je ze Strakonic a určitě se domluvíte. Je moc šikovnej, můžu potvrdit z osobní zkušenosti. Editováno: 4. Srpen 2009, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Tak tejto odpovedi na moju otazku fakt nerozumiem ani za mak. Prosil som o cislo TEJ verzie FW a nic ine. Dakujem. zkus třeba verzi 1164 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Tak jsem dneska na základě nových info zastrčil do navi 4 GB SDHC.... a frčí jako po másle jen to chce ten nový soft... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 A rychlostně je to to samé jako u SDček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) Tak jsem dneska na základě nových info zastrčil do navi 4 GB SDHC.... a frčí jako po másle jen to chce ten nový soft... To mě zajímá! Který soft? 1164? Editováno: 9. Srpen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Tak jsem dneska na základě nových info zastrčil do navi 4 GB SDHC.... a frčí jako po másle jen to chce ten nový soft... tak ted sem skousela i 8gb sdhc karta jede ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 a na jaké verzi softu jsi to zkousela? asi by meli jit do 32GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 a na jaké verzi softu jsi to zkousela? asi by meli jit do 32GB. skousel sem to na posledni s hlasovym ovladanim a vetsi kartu na skouseni doma nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Aktuálne najnovší FW pre Columbusa? Odkedy som nahral mapy V4, mám už iba VW servisy. Inak som s mapami spokojný. Neviete, ako tam zase dostať servisy Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) Ahoj mam dotaz. Kamarad ma tudle bestii. Ale urcite starej FW. Muze mi nekdo prosim sdelit ci pouze nalinkovat postup na FW up ? Dekuji vrele. Editováno: 13. Srpen 2009, autor: KRYSIMLADE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Aktuálne najnovší FW pre Columbusa?Odkedy som nahral mapy V4, mám už iba VW servisy. Inak som s mapami spokojný. Neviete, ako tam zase dostať servisy Škoda? 2260/2262 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tady litaj cisla jak v stastnych 10. Mas to v 010100010101010101 na disku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wackey Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ma nekdo stejne zkusenosti? Mam dodelaneho Columbuse nejaky ten tyden a cas od casu mi zacne blikat displej...nevi nekdo cim to je? slysel jsem nazor ze si to nerozumi s jednotkami v aute (Columbus byl pry urcen od MR2007). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 2660/2662/2664/2666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 na TRINAXu mam problem s AF (alternativní frekvence). Musim ji vzdy zapinat pres servisni menu RADIO -> SETUP -> AF - ON. Po vypnuti a zapnuti TRINAXe se opet nastavi na AF - OFF. Jde nekde nastavit napr. pres VAG aby zustalo trvale ON ? fw mam 904. tj. predelavka na Columba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Chci se zeptat proč zapínáš AF ve skrytém menu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 to wackey: Máš v autě odblok obrazu za jízdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.