Přejít na obsah

PLIVÁRNA

amogh

Doporučené příspěvky

Zapičená česká ubohá liga !!!!! Ta úroveň je úplně v hajzlu !!!!! Vystoupení Sparty, Slavie a Baníku je strašný !!! Sparta doma vstřelí 3 branky a nepostoupí tupani, Slavia s rumunským týmem,co hraje pralesní nebo mravenčí ligu postoupí tak tak místo aby jim doma dali bůůůůra a venku nasadili béčko.... a Baník ??? Remíza v Rusku je GOOD, ale doma se mohli polepšit....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

do psí kundy, mám nedávno zrekonstruovanej byt a ten šulín nad náma nás vyplavuje vodou. Jsem teď běhal po baráku, nad náma nikdo neotvírá a zjistil jsem, že ani jen tak neotevře, protože tam bydlí náměstek velvyslance ve Slovinsku. Nonstop telefon na ambasádu ve Slovinsku je nedostupný... Takže první krok, zastavit přívod vody. Co bude pak nevím, protože policajti jen tak byt otevřít nebudou chtít. Tak jsem alespoň poslal na ambasádu maila, ať si laskavě zajistí pan xxxxxx byt.

EDIT: tak ráno v 8 volal z amasády, že tam vyslal tchána aby zjistil o co jde a že případné škody plně uhradí. Zároveň se omluvil. Jeho tchán tam včera něco opravoval na splachovači a nějak to zmastil. Jinak pán teda opravdu velmi kultivovaný a velmi příjemný, všechna čest.

Co takhle zavolat hasiče kteří ve spolupráci s PČR otevřou byt, hasiči vodu zastaví !!!!

Odkaz ke komentáři

Zapičená česká ubohá liga !!!!! Ta úroveň je úplně v hajzlu !!!!! Vystoupení Sparty, Slavie a Baníku je strašný !!! Sparta doma vstřelí 3 branky a nepostoupí tupani, Slavia s rumunským týmem,co hraje pralesní nebo mravenčí ligu postoupí tak tak místo aby jim doma dali bůůůůra a venku nasadili béčko.... a Baník ??? Remíza v Rusku je GOOD, ale doma se mohli polepšit....

+ rozhodčí a ČMFS kol9

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

kurva do hajzlu- zas dva sklepy pod vodou :aggressive: A může za to úžasný nerezový bojler s desetiletou zárukou, který nevydržel ani 8let.

kdybych dostal do ruky toho kreténa, kterej do nerezový nádoby navařil klasickou "černou" přírubu pro topný těleso, tak ho přerazím :076

Editováno: , autor: TomášT
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zkurveny sraci zasrany, nebejt provoz zastavim a rozkopu mu drzku. Mimo vesnici kde se smi jet 90 jede 60km/h a to na silnici pro dve auta a kdyz se ho pokusim predjizdet a sem vedle nej tak vjede do protismeru! 4x zasebou, mít brokovnici tak mu to rozstrilim, takhle sem si jen troubil. Nakonec sem ho curaka vzal odbocovacim pruhem k benzince. Tmave modry Ford mondeo spz zacinajici na 6S4... Kdyz ho uvidite zasebou a pojedete s nejakou starou pleckou tak si ho nechte pustit k telu a zaslapnete mu naplno brzdu. Sice vam udela novej kufr, ale bude mit co si zaslouzi kreten!

Odkaz ke komentáři

Musím si plivnout na test nového Superbu který byl odvysílán v pořadu Autosalon na Prima TV tuto sobotu(22.11.2008). Už delší dobu pozoruju zaujatost některých redaktorů vůči určitým značkám a teď nemyslím jen Škodovku. Jenže pokud je to značka které fandíte, tak člověk obvzlášť pozorně poslouchá každé slovo. Nejvíc jsem si všimnul, že při srovnání s Citroenem C5 byl nepřímo doporučený "citrón", zatímco ve všech časopisech, kde tyto dvě auta srovnávali, co jsem četl, vždy zvítězil Superb.No to jsem ještě bral, ale na konci při vyučtování ceny která byla nějak kolem 850tis za testované auto řeknou, že si lidi mají koupit radši BMW 5 řady za cenu přes 1 150 000,-, nebo E-klasse za 1 050 000,-. No tak to je gól. O "profesionalitě" redaktorů vypovídá i to že porovnávají auta rozdílné třídy a taky ten cenový rozdíl 300tis, jim nepřipadá nijak divný, když za ty prachy můžu mít k Supu ještě Fabii ve Sportu pro manželku na nákupy. Po tomto jsem pak už bednu radši vypnul a Autosalon už nechci vidět. Ještě, že existují pořady, které tomu rozumí. Např Roadlook TV. Jejich 20-ti minutový test Fabie, i když ji tam nijak velice nevychvalovali byl jednoduše SUPER.

Odkaz ke komentáři

Ja Autosalon nemel nikdy rad. AMR uz taky davno neni, co byvalo, taktez uz nesleduju. Ale suverenne nejlepsi a nejobjektivnejsi, je http://www.publictv.cz/cz/menu/3/videoarch...nek-85-automag/ Doporucuju... Ac to vypada neprofesionalne a delany na kolene, je to nejlepsi. Nepotrebuju 3 prdele grafiky a podobne. Doporucuju, mozna na to udelam tema :)

Odkaz ke komentáři

Musím si plivnout na test nového Superbu který byl odvysílán v pořadu Autosalon na Prima TV tuto sobotu(22.11.2008). Už ....

Tiez som to pozeral a este ma tak pobavilo ked testovali medved C350 a pri pohlade zozadu sa tam objavila nalepka construct...prosíííím? na automate to si asi delaju prdel nie? (vsak sponzor je sponzor) a este ako bola kurevsky nalepena uplne krivo. A najviac ma dorazil zaber na motor peugeota co tam testuju, zasraty bol ako hnoj a oni si ho nasnimaju su uz lenivy aj utriet ho. To je fakt sila aky su to suflikanti. Inac som to pozeral vcelku rad ale tato cast ma uplne dorazila.

to "krysarr" nebolo by zle zalozit tu temu aspon by som sa pozrel aj na nieco ine ako na tieto reklamne relacie.

:aggressive:

Odkaz ke komentáři

píča. Namachrovanej že jsem maturoval z matiky a že mi to nedělá problém přijdu na zápočet a během příkladů napíšu, že 6 x 1 je 7 a přijde mi normální, že 8 x 8 není 64, ale 16. Pak se divím, že mi příklady nevychází a že nedostanu zápočet ke zkoušce:( Navíc se mi do toho sere eReSo, že nevím co s tím a v servise tomu taky nepomohli a sami neví co s tím, což je fakt paráda teda. Všechno se poslední dobou jen sere a já už nevím, kde na to mám brát prachy...

ufffff.....se mi ulevilo....ono to fakt pomáhá

Editováno: , autor: dastax
Odkaz ke komentáři

Já mám trošku obrácený problém, investor na to sere a objednává na poslední chvíli. Na začátku byly dohodnuty dodací lhůty na mříže včetně montáže na čtyři týdny, jenže párkrát se nám to povedlo dřív, tak začali volat za 14 dnů je potřebujeme (to ještě jde, ale už tam není rezerva) No a poslední akce za týden se musí montovat, tak jsem říkal, že to snad klapne (už se to několikrát povedlo, ale tam fakt není vůbec žádná rezerva), no a oni to vzali jako závazné a nepovedlo se to, prostě taliáni to nestihli vyrobit, no a hned se na nás vrhli, že penále a nevím co všechno ještě... Naštěstí jsem ten týden nedal nikde písemně, takže platí standardní smlouva čtyři týdny (montovalo se za dva týdny). Prostě stavbyvedoucí na to pečou pak s hrůzou těsně před kolaudací zjistí, že nemaj vstup do prodejny, tak jim nabídnete prst a když to nevyjde tak by Vás klidně popravili jen aby nezůstala chyba na jejich straně!

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři

Mě už dost začínaj srát místní elektrický rozvody... Dementi to maj poddimenzovaný a barák plnej kanceláří to v zimě neutáhne, takže nám to vždycky kolem poledne vypne proud a nahoděj ho až druhej den - takhle to jde už týden... a to prosím v kanceláři za padesát litrů měsíčně.... HOVADA!!!

Odkaz ke komentáři

do prdele práce, taky se vám zdá, že poslední dobou všichni serou na práci, termín v prdeli, lidi vysmátý a já se nestačím divit, průser a penále, vysrat se na všechno

domky?

mi povídej, rekonstruujou nám barák a balkon už máme rozmrdanej od jara... jo, lopaty na to serou. Firma skončí taky asi s penále, protože do ledna to prostě nemůžou dodělat.

Odkaz ke komentáři

Já mám trošku obrácený problém, investor na to sere a objednává na poslední chvíli. Na začátku byly dohodnuty dodací lhůty na mříže včetně montáže na čtyři týdny, jenže párkrát se nám to povedlo dřív, tak začali volat za 14 dnů je potřebujeme (to ještě jde, ale už tam není rezerva) No a poslední akce za týden se musí montovat, tak jsem říkal, že to snad klapne (už se to několikrát povedlo, ale tam fakt není vůbec žádná rezerva), no a oni to vzali jako závazné a nepovedlo se to, prostě taliáni to nestihli vyrobit, no a hned se na nás vrhli, že penále a nevím co všechno ještě... Naštěstí jsem ten týden nedal nikde písemně, takže platí standardní smlouva čtyři týdny (montovalo se za dva týdny). Prostě stavbyvedoucí na to pečou pak s hrůzou těsně před kolaudací zjistí, že nemaj vstup do prodejny, tak jim nabídnete prst a když to nevyjde tak by Vás klidně popravili jen aby nezůstala chyba na jejich straně!

podobně mně teďka vytočil obchodní partner od výrobce. Měl jsem od něj nabídku, na základě nabídky jsem udělal smlouvu. Pak jsem ale ještě při poslední kontrole před objednáním měl takový pocit, že tam něco chybí. To se potvrdilo a ten kokot se mně zeptal, jestli to chci do nabídky přidat. Bez toho by to ale nechodilo! Takže on udělá chybu, já ji naštěstí objevím a ten kokot se z toho takto vyzouvá, mně to užere 2500 Euro a on se tváří jako by se nic nestalo. Teď už mi ale nic jiného nezbylo, protože jsem už tlačenej časem. Ale až se spolu sejdem, tak si to za klobouk nedá, co mu řeknu. A jestli mně bude srát, tak to přehodím do úrovně nejvyšší, ať si to nejvyšší šéfové vyříkají. Mohl jsem ho sice nechat v tom vykoupat a nechat ho ať si to vyžere, až by to u zákazníka nechodilo, ale tím bych nadělal problémy i náklady i sobě a navíc ostudu.

Odkaz ke komentáři

domky?

mi povídej, rekonstruujou nám barák a balkon už máme rozmrdanej od jara... jo, lopaty na to serou. Firma skončí taky asi s penále, protože do ledna to prostě nemůžou dodělat.

domky nee?

akce výtahy,

se můžu posrat jak chci, poslední dobou co si neudělám a nezařídím, tak nemám, na ostatní není spolehnutí, pořád dokola ty samé chyby a blbosti, přestože byly upozorněni z předcházejících akcí, stejně tu blbost udělají znova

chtělo by to 10%-ní nezaměstanost

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...