vikino1 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Po márnom vyhladávaní, prosim nemá niekto objednavacie čísla pinov z ETKY? Podla ETKY nevedia určiť ktorý pin kam patrí ani v atorizovanom servise-vie to niekto z vas? Mne sa jedná o pin do poistkovej skrinky na Fabiu r.v. 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 vikino hladaaaaj, už som to tu na velke poistky postoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) vikino hladaaaaj, už som to tu na velke poistky postoval.... Přesně, taky jsem našel, že piny na "velké" pojistky jsou N90 421 901, ale neměl by tady někdo číslo pinu pro "malou" pojistku, sím ?? Psal jsem uživateli STROJVŮDCE, který dodělával mlhovky a mohl by to tudíž vědět, ale asi se to nějak nechytlo... Jíra Editováno: 23. Únor 2007, autor: Jíra_82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No to je pekne čislo ale v etke take čisla vôbec niesu!Možno v starej ale v etke 7 nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ale su... jen to musis zadat jako N__90421901 (__ = dve mezery za N) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) Vďaka za radu ale aj tak neviem ktorý z nich je to v zobrazenií: 972-73 972-74 Editováno: 23. Únor 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Piny na tehle zobrazenich se prodavaj jako vodic s pinem na kazdym konci a jsou pekelne drahy cca 100,- - 150,- za jeden vodic. Zrejme se daj pouzit i tyhle samostatny z Favorita/Felicie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Piny na tehle zobrazenich se prodavaj jako vodic s pinem na kazdym konci a jsou pekelne drahy cca 100,- - 150,- za jeden vodic.Zrejme se daj pouzit i tyhle samostatny z Favorita/Felicie. myslíš teraz tie úzke? alebo tie široké, tie som kúpil 10ks asi 120SK a určite idú samostatne aj tie úzke. Ja napríklad ich kupujem u nás v mototechne za 4SK/kus, s síce na menšie zaťaženie ale pasujú skoro všade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 V stredu som pochodil 3 značkove servisy v BA, keď som si pýtal pin do poistkovej skrine na fabiu tak všetci predavači dostali z toho šok a tvrdili že takú vec od nich ešte nikto nechcel.Ak budem mať čislo tak mi to objednajú. Teraz idem skusiť naš miestny SIMPLY CLEVER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Tak takto som dopadol,dúfam,že su to tie pravé do poistkovej skrinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Co to řešíte za kraviny.Vždyť jsou to standardní ISO a mini ISO které se dostanou koupit snad všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Cosby a sadnú do tej poistkovej skrine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 a proč né???Iso pin je Iso pin.Musí být stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 TO som chcel počuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Kupoval jsem je cca před 3 dny za 4 Kč kus normálně v místních autodílech v Kopřivnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 No vidiš a u nas keď som dal č. z ETKY po dlhom patraní-NEMAME! Potom som pin vytiahol z vrecka a ukazal tak bolo :tO MAME! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Tak to si tam Cosby žijete jako páni. Já jsem před časem obešel několik prodejen autodílů Škoda v Praze, a všude mi nabízeli deseticentimetrový kablík o průřezu 0,35 mm a na každém konci byl jeden jak nazýváš mini ISO pin, a to za lidovou cenu 51 Kč. V té době jsem jich potřeboval asi 20, takže se mi do toho moc nechtělo. Nakonec jsem se chytl ve firmě Würth, ale i tam chtěli za jeden pin 12,50 Kč. Takže, pokud u vás prodávají piny po čtyřech korunách za kus, tak to vám pěkně podstrojují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Tyto piny jsou běžné proto jsou levné.Jsou na katovém kovovém pásu a ustřihnou ti z toho u nás,kolik chceš.Ale třebas nějaké spešl piny co používá Škodovka jsou drahé.Třebas jsem teď kupoval dva za 120 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak tak nekupovat ve Skodovce, ale v autoelektru, v MB cena totožná jak píše Cosby Iso za 4 mini ISO za 6.... na pásku.... však je to normalizovanej díl, tak proč to kupovat od překupníků, který přihazujou 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 V obyčajnych mototechnách o takom konektore ani nesnívájú ešte tak klasicky na Š120.Dokonca ani tie gulate čo sa nastrkujú nemajú všade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Bobika: Kde v MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Bobika: Kde v MB? u pastelky H+H elektro nebo jak je pizzerie u Bartoše, tak vedle je autoelektro Šťastný... pochodíš v obojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 u pastelky H+H elektro nebo jak je pizzerie u Bartoše, tak vedle je autoelektro Šťastný... pochodíš v obojím Dekujeme velice panu Bobikovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Nevite nekdo kde to koupit v Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.