nota Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 do pkla , minulu zimu ked bolo hektare snehu celu som odjazdil na letnych s velkymy tazkostamy , lebo som mal biznis vselide na okoli , a tuto som kupil zimne s prvym snehom a uz som to 10 krat obanoval , uz bude len teplo a teplejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak este davat letne je asi risk. dnes boli zamrznute okna bolo kusok pod nulou a aj cez den sa teplota splhala tak 5-7 stupnov nad nulu a aj co som pozeral predpoved za zaciatok tyzdna tak bude takto podobne. p.s.: pocasie sice pekne ale teplotne klame zda sa ze je teplejsie a ono az tak teplo zas nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 dnes rano situacia v trencine snezi, je dobre este zimne nechat predsa len februar a zaciatok marca moze este nieco nasnezit. takze definitivne este tak mesiac neprezuvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jj dnes tu tiez mame krasne bielucko.....Myjava....Tiez este pockam minimalne mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 po dva roky za sebou se mi stalo, že do týdne po přezutí nasněžilo, takže na to ještě bobkuju jááák bobkuješ ještě zůstanou zimáky, nějakej ten ušetřenej milimetr na zimních a pak jet jako připosranej, nebo nedej bože udělat průser.... za to mi to nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 .. koukám na dálnici a u Humpulce svítí sluníčko a u Jihlavy už ne a u silnice sníh ! Týý jóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 .. tady je link na ty kamery, pro ty co neznají. Tom http://www.jsdi.cz/jsdi/map2.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Taky jsem chtěl přezout a dnes sněžííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ať nepatříte mezi ty inteligenty , kteří se diví, že v únoru sněží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ve čtvrtek bude už březen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1patak1 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 tak ja som prezul v piatok a prezuval som v kratkom tricku lebo bolo v Bratislave 18 stupnou a dneska rano som vstal a kukal jak . . . , ked som mal na aute 10 centi snehu, no bol to zazitok dneska odsoferovat do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ojojoj divocina, ale topi sa topi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Vcera sem prezul obe auta , bylo krasne pocasi .-))dneska po ranu trasa FM - Praha me ale pocasi vyvedlo z omylo nastesti bylo dobre posoleno .))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) Jo jo taky už uvažuju o přezutí nějaký ten den, bratr má pezuto už 2 týdny a pohoda. Fakt je, že on když nasněží, tak prostě nikam nejede, já musím každé ráno do práce... Ale o víkendu přede mnou dálková ke známým a to už mě fakt neba hoblovat zimáky, takže jestli nenasněží, v pátek do toho prásknu Editováno: 27. Únor 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) Myslím,že je to trochu predčasné prezúvanie-veď v zimákoch sa nejazdí len v snehu! Editováno: 27. Únor 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Mě už to taky láká a asi se přikloním k tomu, že jestli nebude nějaké sněžení do konce příštího tejdne tak na to seru a taky přezouvám. Nemá to cenu ty zimáky kurvit a elektrony už chtěj zase na auto, takže nenadělám nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Rosnicky hlasi 15 stupnu na pristi tyden .))tak hura do toho .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 prezujem ,ked zozeniem elektrony , kua aj zo snehom p-------m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 prezujem ,ked zozeniem elektrony , kua aj zo snehom p-------m No až se začneš chovat jako normální člověk a ne v každým inzerátu žebrat slevu, že jsi chudobný slovák tak je budeš mít do druhého dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Mě se zdá brzo už přezouvat, když člověk neví, jak bude ráno - ale na technickou s těmahle zimákama už moct asi nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 este moze byt chvilu zima, nemozem prezuvat, nemam elektronky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Před hodinou jsem přijel z práce a je tady bílo asi 2 cm sněhu, to je ještě brzo na přezouvání Chotěboř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) dnes chvílema pršelo, chvíli padaly kroupy a chvíli svítilo sluníčko - Praha přezouvat budu až se mi sejdou doma nový gumy a nový disky Editováno: 27. Únor 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ještě musím počkat za 14 dní jedu do alp a potom uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 prezujem ,ked zozeniem elektrony , kua aj zo snehom p-------m No až se začneš chovat jako normální člověk a ne v každým inzerátu žebrat slevu, že jsi chudobný slovák tak je budeš mít do druhého dne daju za zohnat disky za dobre ceny.....daj si inzerat do aviza.....ja som zohnal za dobru cenu 15" z O1 sa mi najviac pacia......Som mal aj ponuku na nove v krabici za 10t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.