Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Je na ní napsáno přesně tohle..

6Q0 594 433E

KSG 4 - tuerig RdW 5DK 008 129 - 01 I 33604 :H02/S0002

Spíš 6Q0 959 433E...

Přikládám přehled předfaceliftových komfortek.

jj máš samo pravdu, špatně jsem to napsal ...

• o 1 rok později...
Vloženo

asi nebude fungovat dalka klicu, jinak na nic jineho to asi nema vliv. Mam 2001, kde jsem mel klice tusim ze 433Mhz a menil jsem komfortku 433E + klice 434Mhz a vse funguje OK.

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Zdravím páni, dnes som chcel vymeniť komfortku na DO 433E do Fabie rok výroby 2006, mám originál centrál, el.okná, zrkadlá. Vybral som pôvodnú komfortku a tá má len dva konektory, komfortka je označená 6Q0 959 433H. Komfortka s DO 433E má tri konektory. Je to v poriadku? pôjde mi tá 433E nakódovať s trojtlačítkovými kľúčami na DO? Zapojil som ju teda na dva konektory, všetko funguja ako predtým. Len musím nakódovať s VAG?

Editováno: , autor: touareg3
Vloženo (editace)

No podľa toho som ju vymenil správne, 433E má DO a 433H nemá DO. Ale ja som sa pýtal na počet zapojených konektorov u týchto komfortiek. 433H má dva, 433E má tri konektory.

Editováno: , autor: touareg3
Vloženo

Ty si si asi neprečítal poriadne moju otázku. Mám v aute pôvodnú komfortku 433H. Mením ju na 433E,a kúpil som dva trojtlačítkové ovládače s kľúčom, aby som mal otváranie a zatváranie plus kufor na DO. Tak sa pýtam, prečo mám len dva konektory v aute a nová komfortka 433E ,ktorú som zohnal má tri konektory. Alebo je niekde ten tretí konektor v aute schovaný? Tu na fóre sa píše, že stačí vymeniť komfortku za 433E a Kľúče s DO na tri talčítka.

Vloženo

Alarm mám samostatný, to je v pohode. Tak som sa dozvedel, čo som chcel. Tie konektory 12 pin. sa nedajú medzi sebou predpokladám zameniť na tej komfortke, či som sa náhodou nesekol a nezapojil som ho do toho druhého protikusu na komfortke. ale predpokladám, že to je mechanicky istené nejakou drážkou,aby sa nedali zameniť:) Dík. Okná na DO mi pôjdu, či nie? Otravujem asi, čo:)

Vloženo (editace)

S tím dojezdem oken bych to neviděl, tak slibně, protože nestačí flešnout jen komfortku,ale i dveřní jednotky. A od faceliftu jdou dveřní jednotky po LIN a dojezdy jdou aktivovat přeflešnutím pouze u jednotek přes CAN.

Editováno: , autor: Kubenec
Vloženo

komfortku přepíšeš vždycky, v ní problém není, problém jsou dveřní mozky, které jsou dva druhy, canové - ty jdou přepsat a lin-busové - ty přepsat nejdou, takže záleží na dveřních jednotkách, komfortka je stejná pro obě a 433E je v poho, ale není to sranda přepsat, hlavně soft a kabel

Vloženo (editace)
S tím dojezdem oken bych to neviděl, tak slibně, protože nestačí flešnout jen komfortku,ale i dveřní jednotky. A od faceliftu jdou dveřní jednotky po LIN a dojezdy jdou aktivovat přeflešnutím pouze u jednotek přes CAN.

Jestli to sleduješ od začátku tak šlo o DO ne okna to už byl jen dotaz jestli to jde.

Editováno: , autor: Volvak
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Chci se zeptat na odemykání/zamykání samotného kufru pomocí DO. Mám Fabii r.v.2006 1.2 HTP 47 kW Elegance a asi originál DO s 3 tlačítky. Ovladač je původní, ale jelikož už bývalý majitel auta neměl 2. klíč (zámky už se jednou měnily - bourané dveře a kód ze štítku byl jiný), dal sem raději nové zámky (jen spínačka a zámek dveří u řidiče) - s jedním klíčem už neriskuju. Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta. Ptám se tedy, když zjistím, že v autě náhodou mám komfortku 433E, stačí už jen třeba v servise "nakódovat" ten ovladač pro 3. tlačítko nebo se ještě něco musí úplně předělat? Ještě upřesním, že sem tady nováček a tak i ve fabii. Čerpám z toho co sem se tady dočet. Komfortku bych tedy podle návodu možná našel a zjistil typ. Zatím sem zjistil, že když zamknu auto DO a jako poslední zavřu kufr, je zamčený, ale to je asi normální u všech. Děkuju

Vloženo
Chci se zeptat na odemykání/zamykání samotného kufru pomocí DO. Mám Fabii r.v.2006 1.2 HTP 47 kW Elegance a asi originál DO s 3 tlačítky. Ovladač je původní, ale jelikož už bývalý majitel auta neměl 2. klíč (zámky už se jednou měnily - bourané dveře a kód ze štítku byl jiný), dal sem raději nové zámky (jen spínačka a zámek dveří u řidiče) - s jedním klíčem už neriskuju. Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta. Ptám se tedy, když zjistím, že v autě náhodou mám komfortku 433E, stačí už jen třeba v servise "nakódovat" ten ovladač pro 3. tlačítko nebo se ještě něco musí úplně předělat? Ještě upřesním, že sem tady nováček a tak i ve fabii. Čerpám z toho co sem se tady dočet. Komfortku bych tedy podle návodu možná našel a zjistil typ. Zatím sem zjistil, že když zamknu auto DO a jako poslední zavřu kufr, je zamčený, ale to je asi normální u všech. Děkuju

Zkoušel jsi podržet tlač. na kufr minimálně po dobu 1s?Tláčítko se totíš musí podržet déle.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...