Thomas Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Je na ní napsáno přesně tohle..6Q0 594 433E KSG 4 - tuerig RdW 5DK 008 129 - 01 I 33604 :H02/S0002 Spíš 6Q0 959 433E... Přikládám přehled předfaceliftových komfortek. jj máš samo pravdu, špatně jsem to napsal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TNT Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Sry, ze vytahuju tak stary tema, ale kdyz ma tahle KJ 434MHz, tak asi nepasne do Fabie 2000, coz? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daworis Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 asi nebude fungovat dalka klicu, jinak na nic jineho to asi nema vliv. Mam 2001, kde jsem mel klice tusim ze 433Mhz a menil jsem komfortku 433E + klice 434Mhz a vse funguje OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Zdravím páni, dnes som chcel vymeniť komfortku na DO 433E do Fabie rok výroby 2006, mám originál centrál, el.okná, zrkadlá. Vybral som pôvodnú komfortku a tá má len dva konektory, komfortka je označená 6Q0 959 433H. Komfortka s DO 433E má tri konektory. Je to v poriadku? pôjde mi tá 433E nakódovať s trojtlačítkovými kľúčami na DO? Zapojil som ju teda na dva konektory, všetko funguja ako predtým. Len musím nakódovať s VAG? Editováno: 15. Březen 2009, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Proč měníš 433E za 433H tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) No podľa toho som ju vymenil správne, 433E má DO a 433H nemá DO. Ale ja som sa pýtal na počet zapojených konektorov u týchto komfortiek. 433H má dva, 433E má tri konektory. Editováno: 15. Březen 2009, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Podle mě chybí hnědá 12 pinová ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Je tam tá stredná a jedna krajná, obidve sú čierne. boli nasunuté v pôvodnej 433H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 V té hnědé zásuvce je zapojený DO a siréna,snímač vnitřního prostoru. Tak nevim proč jí měníš za horší ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ty si si asi neprečítal poriadne moju otázku. Mám v aute pôvodnú komfortku 433H. Mením ju na 433E,a kúpil som dva trojtlačítkové ovládače s kľúčom, aby som mal otváranie a zatváranie plus kufor na DO. Tak sa pýtam, prečo mám len dva konektory v aute a nová komfortka 433E ,ktorú som zohnal má tri konektory. Alebo je niekde ten tretí konektor v aute schovaný? Tu na fóre sa píše, že stačí vymeniť komfortku za 433E a Kľúče s DO na tri talčítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Už chápu jde ti jenom DO vyměn komfortku a přizpůsob klíče.Hnědá zásuvka tam není. Editováno: 15. Březen 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čiže zapojiť len tie dva konektory na novú komfortku 433E a nakódovať VAGom kľúče? Doteraz som DO nemal, len originál centrál z výroby. Bude to fungovať, hej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Stačí akorát to bude bez alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Alarm mám samostatný, to je v pohode. Tak som sa dozvedel, čo som chcel. Tie konektory 12 pin. sa nedajú medzi sebou predpokladám zameniť na tej komfortke, či som sa náhodou nesekol a nezapojil som ho do toho druhého protikusu na komfortke. ale predpokladám, že to je mechanicky istené nejakou drážkou,aby sa nedali zameniť Dík. Okná na DO mi pôjdu, či nie? Otravujem asi, čo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Nejdou zaměnit zásuvky.Okna pravděpodobně nepůjdou po zmáčknutí tlačítka na DO,ale dá se to udělat. Editováno: 15. Březen 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Niekde som čítal, že po zatlačení tlačítka zamknutia sa okná automaticky zavrú. Zrejme je treba to nakódovať,alebo aj elektricky prepojiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Všechny 433E to neumí musí se komfortka přehrát jiným softwerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No v škodováckom servise mám známeho,ktorý mi to nakóduje,ale soft mi asi nebude prehadzovať, neviem ,akú mám komfortku, vraj je to s najvyššou výbavou. To uvidím. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) S tím dojezdem oken bych to neviděl, tak slibně, protože nestačí flešnout jen komfortku,ale i dveřní jednotky. A od faceliftu jdou dveřní jednotky po LIN a dojezdy jdou aktivovat přeflešnutím pouze u jednotek přes CAN. Editováno: 15. Březen 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 komfortku přepíšeš vždycky, v ní problém není, problém jsou dveřní mozky, které jsou dva druhy, canové - ty jdou přepsat a lin-busové - ty přepsat nejdou, takže záleží na dveřních jednotkách, komfortka je stejná pro obě a 433E je v poho, ale není to sranda přepsat, hlavně soft a kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) S tím dojezdem oken bych to neviděl, tak slibně, protože nestačí flešnout jen komfortku,ale i dveřní jednotky. A od faceliftu jdou dveřní jednotky po LIN a dojezdy jdou aktivovat přeflešnutím pouze u jednotek přes CAN. Jestli to sleduješ od začátku tak šlo o DO ne okna to už byl jen dotaz jestli to jde. Editováno: 15. Březen 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Vždyť já taky reagoval pouze na to co jsi psal o dojezdu oken přes DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chci se zeptat na odemykání/zamykání samotného kufru pomocí DO. Mám Fabii r.v.2006 1.2 HTP 47 kW Elegance a asi originál DO s 3 tlačítky. Ovladač je původní, ale jelikož už bývalý majitel auta neměl 2. klíč (zámky už se jednou měnily - bourané dveře a kód ze štítku byl jiný), dal sem raději nové zámky (jen spínačka a zámek dveří u řidiče) - s jedním klíčem už neriskuju. Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta. Ptám se tedy, když zjistím, že v autě náhodou mám komfortku 433E, stačí už jen třeba v servise "nakódovat" ten ovladač pro 3. tlačítko nebo se ještě něco musí úplně předělat? Ještě upřesním, že sem tady nováček a tak i ve fabii. Čerpám z toho co sem se tady dočet. Komfortku bych tedy podle návodu možná našel a zjistil typ. Zatím sem zjistil, že když zamknu auto DO a jako poslední zavřu kufr, je zamčený, ale to je asi normální u všech. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ... Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta..... no to moc samozřejmé není, tlačítku pro kufr by mělo být normálně funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chci se zeptat na odemykání/zamykání samotného kufru pomocí DO. Mám Fabii r.v.2006 1.2 HTP 47 kW Elegance a asi originál DO s 3 tlačítky. Ovladač je původní, ale jelikož už bývalý majitel auta neměl 2. klíč (zámky už se jednou měnily - bourané dveře a kód ze štítku byl jiný), dal sem raději nové zámky (jen spínačka a zámek dveří u řidiče) - s jedním klíčem už neriskuju. Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta. Ptám se tedy, když zjistím, že v autě náhodou mám komfortku 433E, stačí už jen třeba v servise "nakódovat" ten ovladač pro 3. tlačítko nebo se ještě něco musí úplně předělat? Ještě upřesním, že sem tady nováček a tak i ve fabii. Čerpám z toho co sem se tady dočet. Komfortku bych tedy podle návodu možná našel a zjistil typ. Zatím sem zjistil, že když zamknu auto DO a jako poslední zavřu kufr, je zamčený, ale to je asi normální u všech. Děkuju Zkoušel jsi podržet tlač. na kufr minimálně po dobu 1s?Tláčítko se totíš musí podržet déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.