Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To normálně nechápu. A proč ji jednoduše nedá mezi sedáky, a vůbec nebude vědět, že tam je. Ale ať teda udělá radost Pepovi :) A Pepo, určitě tě bude doslova sr*t to vrzání, tak ty určitě na něco přííjdeš :D:)

Vloženo

Otec v nové Fábii Champion 1.2tsi ji nechce.. :kol-44:

Já to chápu. Můžete mě prozradit jak zalamujete ruku když chcete zabrzdit ruč. brzdou?

Mám ji sklopenou do zadu a používám jen jako schránku. Blbé je ale když mě někdo zmáčkne západku a obsah se vysype dozadu.

Vloženo

ahoj taky mě prasklo to otvírátko. Byl jsem si ho ve škodovce koupit cena 185Kč. Ale nevím jak to otvírátko tam namontovat. Zkoušel jsem to tam nějak vsunout a nešloto. Mám strach, aby nepraskl ten plastovej kloubek. Prosím poraď te jak to mám namontovat. Díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

jozzi návod jsem měl ale po montáži jsem ho vyhodil ... na tím nic není ... v kastlíku vyndáš gumu na dně a je tam torx, odšroubuj a vyndej kastlík. pod nim jsou myslím další šrouby co drží tunel.dej ručku nahoru co to půjde a tu základnu podstrč pod tunelem,který půjde nadzvednout.přišroubuj základnu do připravených závitů a pak už to zvládneš.

Vloženo

Torx je až pod tím zadním kulatým!!! Kastlíček je jen nacvaknutý. Torx musí taky ven,nadzvednout tunnel strčit držák přišroubovat 4torxy-dotáhnout na fest a pak ten vrch,to už je banalita.

Vloženo

V pohodě. Dělal jsem to tak na staré. Nadzvednout tunnel a pdsunout tam ten držák spodem. Malou ráčnu dlouhý nástavec tunnel pustit a porát tam máš dost místa na dotahování. Nou problém.

Vloženo

no nakonec jsem to neřešil, jak říkám, montoval to mechanik servise a co jsem tak zkoumal návod, tak mi přijde, že to bude spíš křivě ten tunel v autě, kde to drží

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...