jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Tak ji vymontuj a posli mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 stačí poslat prachy na konto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 To normálně nechápu. A proč ji jednoduše nedá mezi sedáky, a vůbec nebude vědět, že tam je. Ale ať teda udělá radost Pepovi A Pepo, určitě tě bude doslova sr*t to vrzání, tak ty určitě na něco přííjdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Otec v nové Fábii Champion 1.2tsi ji nechce.. Já to chápu. Můžete mě prozradit jak zalamujete ruku když chcete zabrzdit ruč. brzdou? Mám ji sklopenou do zadu a používám jen jako schránku. Blbé je ale když mě někdo zmáčkne západku a obsah se vysype dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Co to je rucni brzda ? jinak ta loketka , nabidni cenu a pokud bude solidni tak beru vrzani nevrzani Ac/Dc to vytlumi jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 To je paaaaaradicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Klasika mého mládí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Mi opěrka vůbec nevadí, ani když zatahuju ručku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 opěrka se v případě,když neřídím já dává mezi opěradla..jinak já s ní nemám problém..ručku používám tak,že se k ní dostanu obejmutím loketky rukou z prava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vipaleus Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 ahoj taky mě prasklo to otvírátko. Byl jsem si ho ve škodovce koupit cena 185Kč. Ale nevím jak to otvírátko tam namontovat. Zkoušel jsem to tam nějak vsunout a nešloto. Mám strach, aby nepraskl ten plastovej kloubek. Prosím poraď te jak to mám namontovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 U loketky mi vadí, že se mi blbě zapíná pás, ručka je vpohodě. Ale nedovedu si představit ji tam nemít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Kluci , hlavně ti co dodělavali loketku , nutně potřebuju navod ,at neco při jednom nerozsekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 zkus dotáhnout šrouby na noze a nebo namazat kloub vazelínou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 jozzi návod jsem měl ale po montáži jsem ho vyhodil ... na tím nic není ... v kastlíku vyndáš gumu na dně a je tam torx, odšroubuj a vyndej kastlík. pod nim jsou myslím další šrouby co drží tunel.dej ručku nahoru co to půjde a tu základnu podstrč pod tunelem,který půjde nadzvednout.přišroubuj základnu do připravených závitů a pak už to zvládneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Torx je až pod tím zadním kulatým!!! Kastlíček je jen nacvaknutý. Torx musí taky ven,nadzvednout tunnel strčit držák přišroubovat 4torxy-dotáhnout na fest a pak ten vrch,to už je banalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Marku a to fakt staci vysroubovat jen ten zadni torx ? Zeeebych se na to vrhnul kdyz venku je tak hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 V pohodě. Dělal jsem to tak na staré. Nadzvednout tunnel a pdsunout tam ten držák spodem. Malou ráčnu dlouhý nástavec tunnel pustit a porát tam máš dost místa na dotahování. Nou problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 ano, je to tak, stačí jen ten zadní torx, montoval to tak i mechanik v autorizovaném servise, byl jsem přitom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 kluci a je tam potvora akorat že je krapanek nak nakřivo HjM vyřešils to vyhyleni ? mě už se v tom nechce moc kopat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Tak máš něco blbě? Zapadlo ti to do těch zubů? Myslim ten velký torx co je na tom hlavním držáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 no nakonec jsem to neřešil, jak říkám, montoval to mechanik servise a co jsem tak zkoumal návod, tak mi přijde, že to bude spíš křivě ten tunel v autě, kde to drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Mam stejnej nazor jelikor nahore to je spasovane pefektne ... dole a do tunelu to krasne dosedlo tudiz jedine krivej tunel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 A domlouvátko jsi zkoušel??? Nebo spíš nějak s tím poverglovat a srovnat to? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.