Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak ji vymontuj a posli mi ;)

stačí poslat prachy na konto.. :kol-47:

To normálně nechápu. A proč ji jednoduše nedá mezi sedáky, a vůbec nebude vědět, že tam je. Ale ať teda udělá radost Pepovi :) A Pepo, určitě tě bude doslova sr*t to vrzání, tak ty určitě na něco přííjdeš :D:)

Otec v nové Fábii Champion 1.2tsi ji nechce.. :kol-44:

Já to chápu. Můžete mě prozradit jak zalamujete ruku když chcete zabrzdit ruč. brzdou?

Mám ji sklopenou do zadu a používám jen jako schránku. Blbé je ale když mě někdo zmáčkne západku a obsah se vysype dozadu.

Co to je rucni brzda ? ;) jinak ta loketka , nabidni cenu a pokud bude solidni tak beru ;) vrzani nevrzani Ac/Dc to vytlumi jedna basen ;)

To je paaaaaradicka ;)

Klasika mého mládí.

Mi opěrka vůbec nevadí, ani když zatahuju ručku.

opěrka se v případě,když neřídím já dává mezi opěradla..jinak já s ní nemám problém..ručku používám tak,že se k ní dostanu obejmutím loketky rukou z prava..

ahoj taky mě prasklo to otvírátko. Byl jsem si ho ve škodovce koupit cena 185Kč. Ale nevím jak to otvírátko tam namontovat. Zkoušel jsem to tam nějak vsunout a nešloto. Mám strach, aby nepraskl ten plastovej kloubek. Prosím poraď te jak to mám namontovat. Díky

U loketky mi vadí, že se mi blbě zapíná pás, ručka je vpohodě. Ale nedovedu si představit ji tam nemít :-)

• 2 týdny později...

Kluci , hlavně ti co dodělavali loketku , nutně potřebuju navod ,at neco při jednom nerozsekam :D

zkus dotáhnout šrouby na noze a nebo namazat kloub vazelínou

jozzi návod jsem měl ale po montáži jsem ho vyhodil ... na tím nic není ... v kastlíku vyndáš gumu na dně a je tam torx, odšroubuj a vyndej kastlík. pod nim jsou myslím další šrouby co drží tunel.dej ručku nahoru co to půjde a tu základnu podstrč pod tunelem,který půjde nadzvednout.přišroubuj základnu do připravených závitů a pak už to zvládneš.

Diky ;)

Torx je až pod tím zadním kulatým!!! Kastlíček je jen nacvaknutý. Torx musí taky ven,nadzvednout tunnel strčit držák přišroubovat 4torxy-dotáhnout na fest a pak ten vrch,to už je banalita.

Marku a to fakt staci vysroubovat jen ten zadni torx ? Zeeebych se na to vrhnul kdyz venku je tak hezky :D

V pohodě. Dělal jsem to tak na staré. Nadzvednout tunnel a pdsunout tam ten držák spodem. Malou ráčnu dlouhý nástavec tunnel pustit a porát tam máš dost místa na dotahování. Nou problém.

ano, je to tak, stačí jen ten zadní torx, montoval to tak i mechanik v autorizovaném servise, byl jsem přitom

kluci a je tam potvora :D

akorat že je krapanek nak nakřivo :D

HjM vyřešils to vyhyleni ? mě už se v tom nechce moc kopat :D

Tak máš něco blbě? Zapadlo ti to do těch zubů? Myslim ten velký torx co je na tom hlavním držáku?

no nakonec jsem to neřešil, jak říkám, montoval to mechanik servise a co jsem tak zkoumal návod, tak mi přijde, že to bude spíš křivě ten tunel v autě, kde to drží

Mam stejnej nazor :D jelikor nahore to je spasovane pefektne ... dole a do tunelu to krasne dosedlo ;) tudiz jedine krivej tunel :D

A domlouvátko jsi zkoušel??? Nebo spíš nějak s tím poverglovat a srovnat to?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.