Prosinec 7, 201212 r To normálně nechápu. A proč ji jednoduše nedá mezi sedáky, a vůbec nebude vědět, že tam je. Ale ať teda udělá radost Pepovi A Pepo, určitě tě bude doslova sr*t to vrzání, tak ty určitě na něco přííjdeš
Prosinec 7, 201212 r Otec v nové Fábii Champion 1.2tsi ji nechce.. Já to chápu. Můžete mě prozradit jak zalamujete ruku když chcete zabrzdit ruč. brzdou? Mám ji sklopenou do zadu a používám jen jako schránku. Blbé je ale když mě někdo zmáčkne západku a obsah se vysype dozadu.
Prosinec 8, 201212 r Co to je rucni brzda ? jinak ta loketka , nabidni cenu a pokud bude solidni tak beru vrzani nevrzani Ac/Dc to vytlumi jedna basen
Prosinec 9, 201212 r opěrka se v případě,když neřídím já dává mezi opěradla..jinak já s ní nemám problém..ručku používám tak,že se k ní dostanu obejmutím loketky rukou z prava..
Prosinec 10, 201212 r ahoj taky mě prasklo to otvírátko. Byl jsem si ho ve škodovce koupit cena 185Kč. Ale nevím jak to otvírátko tam namontovat. Zkoušel jsem to tam nějak vsunout a nešloto. Mám strach, aby nepraskl ten plastovej kloubek. Prosím poraď te jak to mám namontovat. Díky
Prosinec 10, 201212 r U loketky mi vadí, že se mi blbě zapíná pás, ručka je vpohodě. Ale nedovedu si představit ji tam nemít :-)
Prosinec 20, 201212 r Kluci , hlavně ti co dodělavali loketku , nutně potřebuju navod ,at neco při jednom nerozsekam
Prosinec 20, 201212 r jozzi návod jsem měl ale po montáži jsem ho vyhodil ... na tím nic není ... v kastlíku vyndáš gumu na dně a je tam torx, odšroubuj a vyndej kastlík. pod nim jsou myslím další šrouby co drží tunel.dej ručku nahoru co to půjde a tu základnu podstrč pod tunelem,který půjde nadzvednout.přišroubuj základnu do připravených závitů a pak už to zvládneš.
Prosinec 22, 201212 r Torx je až pod tím zadním kulatým!!! Kastlíček je jen nacvaknutý. Torx musí taky ven,nadzvednout tunnel strčit držák přišroubovat 4torxy-dotáhnout na fest a pak ten vrch,to už je banalita.
Prosinec 22, 201212 r Marku a to fakt staci vysroubovat jen ten zadni torx ? Zeeebych se na to vrhnul kdyz venku je tak hezky
Prosinec 22, 201212 r V pohodě. Dělal jsem to tak na staré. Nadzvednout tunnel a pdsunout tam ten držák spodem. Malou ráčnu dlouhý nástavec tunnel pustit a porát tam máš dost místa na dotahování. Nou problém.
Prosinec 22, 201212 r ano, je to tak, stačí jen ten zadní torx, montoval to tak i mechanik v autorizovaném servise, byl jsem přitom
Prosinec 27, 201212 r kluci a je tam potvora akorat že je krapanek nak nakřivo HjM vyřešils to vyhyleni ? mě už se v tom nechce moc kopat
Prosinec 27, 201212 r Tak máš něco blbě? Zapadlo ti to do těch zubů? Myslim ten velký torx co je na tom hlavním držáku?
Prosinec 27, 201212 r no nakonec jsem to neřešil, jak říkám, montoval to mechanik servise a co jsem tak zkoumal návod, tak mi přijde, že to bude spíš křivě ten tunel v autě, kde to drží
Prosinec 27, 201212 r Mam stejnej nazor jelikor nahore to je spasovane pefektne ... dole a do tunelu to krasne dosedlo tudiz jedine krivej tunel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.