jozzi Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Tak hlavně ať nemáš tenisový loket... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.martin Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Máte všichni ten díl který se přidělává ke středovému tunelu kovový nebo ho má někdo stejně jako já plastový (u origo opěrky). Ten plast sice vypadá docela masivně, ale kov je kov. Nevíte někdo jestli se to dá koupit jako samostatný díl a kolik to případně stojí. Třeba to vydrží, ale rád bych věděl co mě čeká kdyby to třeba prasklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Mam loketku z mr 2011 a ten dil je kovovy ... muzes to vyfotit ? Nechce se mi verit zeby skodovka az tak skudlila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.martin Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Už to mám namontovaný, ale ještě to budu rozebírat.. Ještě před montáží jsem stihnul ztratit jeden šroubek tak ho musim dokoupit. Až to rozeberu tak to nafotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 tak ten se mi taky zakutalel , ale naštěsti pomoci magnetu jsem ho nakonec našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.martin Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Přidávám foto dílu.. Fakt je to celý z plastu, jenom část ke které se přidělává vrchní část opěrky je lehce vyztužená kouskem plechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Omluv prosim me vyrazy , ale to je mega husty zahul jak už dokaže škodovka ošulit normalni lidi .. to už je pro mnš vrchol .... hele kouknu se do auta jestli neni na tom nake čislo dilu , jelikož mam dojem že toto houby vydrži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.martin Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Uvidim jak dlouho to vydrží.. Nejslabší místo mi přijde okolo uchycení ke středovému tunelu, zbytek si myslim že by mohl něco vydržet. Jinak opěrka je super, ani při řazení mi nepřekáží, takže si na ni asi rychle zvyknu Ještě přemýšlím že bych vyměnil celý středový panel za černý. Mám totiž světlý interier (který se mi mimochodem moc nelíbí ) a loketní opěrku mám tmavou, takže bych to alespoň v tomhle místě chtěl sjednotit do tmavý barvy. Netušíte někdo kolik ve škodovce za tenhle díl budou chtít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Vidis a ja mam zas tmavej a radeji bych ten sedivej .... no uchyceni tech 4 sroubu se mi zda ponekud nesrastne , tam to je tenke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Tak ta operka je prasarna, nic ve zlem...ale to je sila vymenit kov za plast... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Uvidim jak dlouho to vydrží.. Nejslabší místo mi přijde okolo uchycení ke středovému tunelu, zbytek si myslim že by mohl něco vydržet. Jinak opěrka je super, ani při řazení mi nepřekáží, takže si na ni asi rychle zvyknu Ještě přemýšlím že bych vyměnil celý středový panel za černý. Mám totiž světlý interier (který se mi mimochodem moc nelíbí ) a loketní opěrku mám tmavou, takže bych to alespoň v tomhle místě chtěl sjednotit do tmavý barvy. Netušíte někdo kolik ve škodovce za tenhle díl budou chtít? ona i ta loketka je ve světlé, a měl bys to v jedné barvě, ale teď už tě s tím nebudu trápit, máš hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Pokud si dobře pamatuji, tak mám taky plastovej ten díl, ale je to tvrdej plast, nebál bych se toho, mě to drží dokonce jen na 3 šroubech a pevné jako skála, však je to jen na opření, nebudeme na tom skákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Od včera mám problém s opierkou. Potreboval som vyklopiť hore a zasekla sa mi v hornej polohe. Zaseknutím myslím že ju nedokážem dať späť do normálnej polohy, skúšal som jemne, skúšal aj silnejšie. Tlačítko pocitovo funguje dobre, len jednoducho nedokážem tú opierku sklopiť späť. Stalo sa Vám už niečo podobné, viete ako to dať späť? Ak sa nebude dať inak, tak zajtra s tým pôjdem do servisu, lebo aj tak sa chystám na výmenu oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 (editace) není se čemu divit..loketka není z těch nejkvalitnějších,po roku občasného užívání mám pocit,že musím kontrolovat upevnění,začíná se to hejbat..je tak (široká) že je jen pro řidiče a spolujezdci vlastně překáží.. Editováno: 16. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Tak ja neviem, tiez mam origo laktovu opierku uz par mesiacov namontovanu. zatial ale drzi, nic nevrzga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Dnes som sedel v novom (ešte nepredanom) Rapide a zarazila ma jedna vec. Lakťovú opierku mala koženú! Vyzerala naozaj dobre, časom by som chcel rovnakú.P.s.: Môj problém pred 3/4 rokom s lakťovkou sa nakoniec vyriešil výmenou celej opierky vrámci záruky. Nejaká malá, pár milimetrová kovová blbosť sa zlomila/uvoľnila v kĺbe a blokovala sklopenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Neměl by někdo autentické fotky loketky od fa Armster ideálně už dojkové řady namontované v autě? https://www.youtube.com/watch?v=EfE21SlTEik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Tak když ji tedy nikdo nemá, nebo se za to stydí. Armster 2, ve stříbrném provedení. Provedení hodně solidní,uchycení taky adaptér na uchycení taky bez problémů . Ohledně toho uchycení ten způsob má jednu nevýhodu a škodovka je si toho vědoma a proto dělá takové šílené Al,nebo plastové mohutné držáky,které jsou ukotveny přímo do karoserie. Ostatní ,včetně této jsou ukotveny jen na plastový "tunel", který je měkký a sám o sobě vzadu chytlý jedním šroubkem. Takže pokud na loketku budete tlačit z boku ,hýbe se trochu celý plastový tunel. Není to však nic hrozného.Jen to nepůsobí přesvědčivě. Šlo by to však pěkně zpevnit kdyby to někomu vadilo moc. Orginál je orginál, ale za novou ty peníze prostě nedám a nějak jsem nenašel nikoho kdo by je prodával. Případné zájemce o loketku originál škoda chci upozornit, že jsem našel pár lidí, kteří při prodeji tvrdí, že je to origo díl, ale není a poznáte to hlavně v tom způsobu uchycení do karoserie. Ale horní část vypadá skoro jako originální díl. Já jsem spokojený jak se vzhledem tak s funkcí. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Po pár dnech používání maximální spokojenost. Jen mne štvalo to kroucení tunelu. Dnes jsem to zpevnil plechem uchyceným do děr M6 kde se kotví origo opěrka a teď je všechno jako přivařené. Takže pokud by někdo šel do téhle varianty opěrky tak doporučuji to udělat hned. Editováno: 6. Duben 2014, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Čaute, tak po x letech používání i mně prasklo tlačítko vrchního víka loketní opěrky. Dá se to koupit samostatně, nebo aspoň s horním víkem? Nechce se mi věřit, že bych musel kupovat celou novou loketní opěrku za 4tis. Díky za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 To otvírací tlačítko se dá koupit samostatně, kupoval jsem ho kdysi do O1. Zajdi do škoda dílů a řekni co chceš, buď budou mít, nebo objednají, číslo dílu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 dick> díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Loketní opěrky DAO 700001 Roomster a FII skladem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) aku mas cenu laktovej opierky? Je to origo? Lebo podla foto tak vyzera. A hlavne, posielas aj na Slovensko? Platit mozem cez Paypal ak pomoze... -- Z mobilu Editováno: 11. Září 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Sada loketní opěrky DAO 700001 pro dodatečnou montáž je 100% originální příslušenctví škoda. Sada se skládá z: 1x loketní opěrka 3B0864209 AC VVG onyx/antracit 1x krytka pravá 5J0864280 47H onyx 1x krytka levá 5J0864279 47H onyx 1x adaptér 1J0864079 1x držák lok.opěrky 5J0864273A 1x šroub M6GFx35 N90691502 1x šroub Torx M8x22 N90940004 4x šroub Totx M6x12 N10285504 1x návod na montáž cena loketní opěrky pro ČR 1950,- včetně pošty cena loketní opěrky pro SR 2100,- včetně pošty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.