Host bikaf Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Zdar, řešit co na svou F1 COMBI 1,4 16V 74kW právě se nemůžu rozhodnout mezi TOYO TR-1 KUMHO KU-31 PIRELLI P6000 v rozměru 195/50 R15 Info, který jsem posbíral všude po fórech se hrozně liší.... Je pravda že pirellky a kumho se rychle sjížděj? Je Kumho sračka??? A co na to Jan Tleskač? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host bikaf Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 jen dodám, že P6000 jsem našel za 1275,- na www.pneu-servis.cz (což je ) a ročně najedu cca 40tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Co slýchám já, šel bych do TOYO, taky si na ně brousím zuby... Ale 215/40-ZR17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Kumho jsou megashit, pirelli se opravdu dost sjížděj, tak ti zbývá toyo.. .osobně jdu nejspíš do uniroyalů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host bikaf Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 a máte někdo osobní zkušenost s TOYO TR-1??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mErlin21 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 BFGOODRICH g-Force Profiler som mal v tomto rozmere a maximalna spokojnost, vyborne na suchu aj na vode a dobry kilometrovy vykon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No to že by se Pirelli hodně sjížděly slyším až tady, já mám jak zimní Snowcontrol 190 cca. 3 sezóny 15 tis. km vzorek 3/4, tak i letní P6 už druhou sezónu cca 20 tis. km najeto a vzorek ještě 85 %. Příště půjdu zase do Pirelli. Záleží jak jezdíš, agresivní jízda nesedí žádné pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host bikaf Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 naopak, jezdim v klidu... 60% dálnice, nemám na ňáký vylomeniy a další náklady do auta... Pirelli P6 je ale něco jinýho než P6000, a ta je prý poměrně rychle v čudu. Supr pneu ale měkká směs, chci nějaký rozumný kompromis mezi výkonem a výdrží za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 naopak, jezdim v klidu... 60% dálnice, nemám na ňáký vylomeniy a další náklady do auta...Pirelli P6 je ale něco jinýho než P6000, a ta je prý poměrně rychle v čudu. Supr pneu ale měkká směs, chci nějaký rozumný kompromis mezi výkonem a výdrží za rozumnou cenu. Zero Nero, Zero Rosso, Bridgestone - Potenza, Turanza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 já měl na Fábii Toya vpředu 225/35/18 a vzadu 245/35/18, auto na nich perfektně sedí, na vodě taky ok, jen tím že jsem opravdu skoro každou zatačku řezal, tak předky se mi zevnitř sjeli docela rychle, ale zadky byli jak nové. Sorry za OT-gumy stále mám a jsou na prodej. Toya můžu doporučit. Hlavně tady už mají své vlastní zastoupení, takže se dají sehnat levněji než před dvěma roky. kdyžtak mám kontakt na jednoho člověka.... umí pěkné slevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host bikaf Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 dobrá........... rozumná cena je pro mě do 1500,- za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host bikaf Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Hm, asi zkusim TOYO, tak nějak jsem si o nich udělal nejlepší mínění... CZ MIKE: a dostane se pod 5252,- za T1-R? Jestli jo, beru to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 poslal jsem ti SZ a já ci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 poslal jsem ti SZ a já ci taky máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 poslal jsem ti SZ a já ci taky máš SZ Thaaaaanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Mike : 205/40 R17 ... dej vědet diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Mám TOYO T1R 195/50 15.Dobře sedí a nehučí jsem snima spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak pořád přemýšlím, jakou to značku zvolit. Psal jsem ale dvoum prodejcům, shodli se, že top pneu je Goodyear F1. Já přemýšlel spíš o Toyo T-1R, ale na ty reagovali, že se rychle sjížděj... Brácha má na OII F1 a po 8000 jsou tak max. ještě na 2 3 tisíce, to teda nis mos co? Zajimálo by mě ty BFGoodrich jak jsou dobré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 A co tak Bridgestone ER300?... je velmi kvalitna guma a potvrdzuju to aj testy.Aj tu na fore boli..... Co som pozeral testy tak o prve miesto sa vacsinou bili Pirreli a Bridgestone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Přesně tak, Bridgestone er300, nebo nějaký Micheliny, nebo Pireli P7.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Rozhoduji mezi TOYO T1-R a Bridgestone er300 - kere vydrží déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 vsetko som precital , ale zmienka o tom alebo tabulka najlepsich , najtichsich , tu nie je , myslimtym tu na fore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) Preferujete směrový dezén (šípáky) nebo nesměrový (vlnky) ? Já šípáky Editováno: 6. Březen 2007, autor: Xp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Na ty naše ďuravé cesty bych do profilu míň jak 55 nešel. Pro rodinné pohodlné ježdění zůstanu asi u klasiky, profilu 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.