Holland Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 kup novou kastli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 kup novou kastli to mu pojišťovna nezaplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 tady ,ale nikdo o pojištovně nic nepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy. Ahoj než se do toho pustíš zkus kontaktovat tohoto pan klempíře http://karosar.websnadno.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy. Ahoj než se do toho pustíš zkus kontaktovat tohoto pan klempíře http://karosar.websnadno.cz/ to je podle fotek hodně dobrá práce, zajímalo by mne, jak to dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy. Ahoj než se do toho pustíš zkus kontaktovat tohoto pan klempíře http://karosar.websnadno.cz/ to je podle fotek hodně dobrá práce, zajímalo by mne, jak to dělá Se ho zeptej Třeba ti to vyzradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Pepa007: Dik za tip. Napisu mu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Nikdo nezna vyhody/nevyhody cinovani proti kytovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.