Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy.

kup novou kastli

kup novou kastli

to mu pojišťovna nezaplatí

tady ,ale nikdo o pojištovně nic nepsal

Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy.

Ahoj než se do toho pustíš zkus kontaktovat tohoto pan klempíře

http://karosar.websnadno.cz/

Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho  nechavat  skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy.

to je podle fotek hodně dobrá práce, zajímalo by mne, jak to dělá

Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho  nechavat  skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy.

to je podle fotek hodně dobrá práce, zajímalo by mne, jak to dělá

Se ho zeptej Třeba ti to vyzradí

• Autor

Pepa007: Dik za tip. Napisu mu.

• Autor

Nikdo nezna vyhody/nevyhody cinovani proti kytovani?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.