Publikováno Únor 26, 200718 r Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy.
Únor 26, 200718 r Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy. Ahoj než se do toho pustíš zkus kontaktovat tohoto pan klempíře http://karosar.websnadno.cz/
Únor 26, 200718 r Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy. Ahoj než se do toho pustíš zkus kontaktovat tohoto pan klempíře http://karosar.websnadno.cz/ to je podle fotek hodně dobrá práce, zajímalo by mne, jak to dělá
Únor 26, 200718 r Ahoj. Mam auto (OII) ponicene od krup a budu si ho nechavat skoro cele strikat. Chtel jsem se zeptat na nekolik veci, ktere se toho tykaji. Byl jsem uz s autem ve trech lakovnach a vsude mi nabizeji jinou technologii a jine laky. Nejvetsi problem je samozrejme strecha a sloupky. Nekde mi nabizeni klasicke vyklepani a vykytovani, jinde vyklepani a nasledne cinovani. Co je lepsi? Je lepsi doliky vyklepat zespodu, nebo nechat vytahnout zvrchu? A posledni otazka se tyka smlouvy. Bojim se, aby nebylo auto ponicene /uspinene ve vnitr. Jak to mam smluvne osetrit? Staci si jen vse poradne nafotit? Dik za vase nazory a dalsi tipy. Ahoj než se do toho pustíš zkus kontaktovat tohoto pan klempíře http://karosar.websnadno.cz/ to je podle fotek hodně dobrá práce, zajímalo by mne, jak to dělá Se ho zeptej Třeba ti to vyzradí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.