Přejít na obsah

Opět new car

TomasB

Doporučené příspěvky

jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu?

nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? :angry: Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti.

TAk tak. A ty potrebujes ve voze popelnik? Ja tam kourim jen kdyz stojim v kolone s otevrenym okne a ventilatorem na plno.

no, představa, že někde pojedu x km a bez popelníku, tak to ne. Normálně v autě čudím, a to celkem dost. Ale jde tam ten popelník zas normálně hodit, nebo ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak mi dorazila specifikace toho auta a je tam napsanej nějakej nekuřáckej paket, co to proboha je za pi*ovinu?

nechtěj tím snad naznačit něco o absenci popelníku? :angry: Bez prdele, to by pro mně byla velká vada na funkčnosti.

TAk tak. A ty potrebujes ve voze popelnik? Ja tam kourim jen kdyz stojim v kolone s otevrenym okne a ventilatorem na plno.

takže to bych to musel z té přihrádky asi dostávat vysavačem :o

Odkaz ke komentáři

takže to bych to musel z té přihrádky asi dostávat vysavačem :o

Vysavacem nic nedostanes, je tam prilepena nejaka latka, aby v tom nemlatili drobne.

A je to plastove, predpokladam, ze kdyz je tam popelnik, je tam kus kovu.

V konfiguratoru je za predstavu na nekuraka 0 kc, takze kazde auto je kuracke, kdyz nereknes jinak.

H.

Odkaz ke komentáři

tady mám tu nabídku:

Konkrétní nabídka referentských vozů:

Škoda Octavia Laurin a Klement 2.0 TDi / 103 kW

Cena modelu 839.900,-

Černá Magická s perleťovým efektem 0,-

Elektricky ovl. sedadlo řidiče s pamětí 12.000,-

TPM ( kontrola tlaku v pneumatikách ) 1.800,-

Parkovací senzory vpředu a vzadu 17.000,-

Nekuřácký paket 0,-

Vyhřívané trysky ostřikovačů 700,-

Dvojitá sluneční clona 650,-

Multifunkční kožený volant 4.000,-

Construct 7.500,-

Mezisoučet 876.050,-

Sleva „referentský vůz“ -141.050,-

Konečná cena 735.000,-

(najeto cca 6000 km – není přihlášeno do evidence)

Najeté kilometry jsou pouze orientační. Vozy jsou používány jako předváděcí.

Pekna cena ;;;;;; preci bys v takovyhle kare, urcite v kuzi nechtel pokurovat ;)

Odkaz ke komentáři

No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací

No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě ;) Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně.

Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- :palec2:

...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi...

O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka.

a kde ? Nova je tusim za 780tis,- zaklad.

Odkaz ke komentáři

tady mám tu nabídku:

Konkrétní nabídka referentských vozů:

Škoda Octavia Laurin a Klement 2.0 TDi / 103 kW

Cena modelu      839.900,-

Černá Magická s perleťovým efektem  0,-

Elektricky ovl. sedadlo řidiče s pamětí  12.000,-

TPM ( kontrola tlaku v pneumatikách )  1.800,-

Parkovací senzory vpředu a vzadu    17.000,-

Nekuřácký paket      0,-

Vyhřívané trysky ostřikovačů    700,-

Dvojitá sluneční clona    650,-

Multifunkční kožený volant    4.000,-

Construct      7.500,-

Mezisoučet      876.050,-

Sleva „referentský vůz“    -141.050,-

Konečná cena      735.000,-

(najeto cca 6000 km – není přihlášeno do evidence)

Najeté kilometry jsou pouze orientační. Vozy jsou používány jako předváděcí.

Pekna cena ;;;;;; preci bys v takovyhle kare, urcite v kuzi nechtel pokurovat ;)

ano je to v bílé kůži a určitě bych tam kouřil. Čmudit budu v každém autě. :D

Odkaz ke komentáři

No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě ;) Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně.

Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- :palec2:

Třeba tady:

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=98229

Odkaz ke komentáři

Třeba tady:

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=98229

ta je taky sexy, ale koukám až někde v Těšíně.

Odkaz ke komentáři

V autosalonu škoda - bez nějakých známých. více SZ

Odkaz ke komentáři

:D Musis vystihnout stoupajici trend :D

ne,ne, on prej je fakt strašně náladový a když má dobrou náladu, tak je jak mílius a schválí skoro všecko a když ho vystihneš v blbé náladě, tak je prej hodně nepříjemnej. Do Prahy prej už moc nejezdí, což jsou celkem rádi, zato na Slovensko prej teď jezdí hodně často. Frekvence jeho návštěv prej souvisí s jeho důvěrou. Čím míň jezdí, tím větší má důvěru k těm lidem.

Odkaz ke komentáři

Jinak jsem po prvním dni v práci utahanej jak hovado a hlavu jak pátrací balón. Nj, nezvyk :D A ta dálnice HK-Pha je super. Od obutí bot doma po usednutí do křesla v kanclu to mám cca necelou hodinku. 101km, z toho asi 3/4 dálnice, takže 180 a jedem :D Akorát ta spotřeba :disgust: ráno 6,5 a odpoledne 6,9/100. Ale cestuje se fakt dobře.

Odkaz ke komentáři

dodělávka N1 nejde do aut s hlavovejma pytlema a svyhřejvenejma zadníma sitzama, to je možná příčina, proč ti to neudělají do skladovek, ale hlavně do referenček, který zejména bývaj nabušený výbavou vč. max pytlů ;)

Jinak ležák ze skladu většinou moc vybavenej nebejvá - je to horší průměr určenej pro normální cesťáky (2 pytle + ABS a možnáý a/c), nebo lidi co moc nechtějí/nemůžou si dovolit...a který nechtějí čekat. My brali OII Combi v kůži s DSG a spoustou pičovinek bratru za skoro mega bez slev a odpočtu a čekalo se 4 týdny, což mi přijde oki. ;)

edit: Takže Ann Arbor se nekonal? :unsure:

Odkaz ke komentáři

U odbocky na Cesky Brod stavaji nahore na poli v obou smerech, a kdyz jedes domu, tak za odbockou na Kolin jsou schovany za mostem. To si pamatuju, kdyz jsem tam jezdil. Chytali u zpomaleni, kde dalnice koncila. Ted po tom prodlouzeni jsem tam nejel.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...