vittorio Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 no takze nedorazila kdyz to bylo v sobotu...jedinej radek je spolehlivej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba Nějak to letos nevyšlo ...ale polepšíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba No musím teda souhlasit! Domorodci a nejslabší účast!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba No musím teda souhlasit! Domorodci a nejslabší účast!! No ...jak se z toho vykecat :-) Už vím ....jsme poslali KOKYNA jako špeha a on nám o všem poreferuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba No musím teda souhlasit! Domorodci a nejslabší účast!! No ...jak se z toho vykecat :-) Už vím ....jsme poslali KOKYNA jako špeha a on nám o všem poreferuje Já jsem tam všem říkal že jste plánovali že dorazíte a pak nic... Říkal jsem že jsem zdejší delegace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba No musím teda souhlasit! Domorodci a nejslabší účast!! No ...jak se z toho vykecat :-) Už vím ....jsme poslali KOKYNA jako špeha a on nám o všem poreferuje Já jsem tam všem říkal že jste plánovali že dorazíte a pak nic... Říkal jsem že jsem zdejší delegace! Ocekavame samozrejme od Tebe, alepson 2 stranny referat o deni na besidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba No musím teda souhlasit! Domorodci a nejslabší účast!! No ...jak se z toho vykecat :-) Už vím ....jsme poslali KOKYNA jako špeha a on nám o všem poreferuje Já jsem tam všem říkal že jste plánovali že dorazíte a pak nic... Říkal jsem že jsem zdejší delegace! Ocekavame samozrejme od Tebe, alepson 2 stranny referat o deni na besidce O besídce se tu zrovna deska referuje v dalších dvou tématech takže netřeba.... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Fotky z Jiříkových narozek jsou tady, sem dám jen tu jednu.... PS: Chyběli předsedovi, KOKYNovi, divxovi... nas nikdo nezval :t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo jiriku vsechno nejlepsi hodne zdravi sexu a hodne kamaradu ti preje Martas a Kamca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo jiriku vsechno nejlepsi hodne zdravi sexu a hodne kamaradu ti preje Martas a Kamca Děkuji děkuji děkuji. Ona to nebyla vůbec plánovaná akce ....za to můžou mischickovi :-) (Tímto jim ještě jednou děkuji....už jsem ukazoval dárek doma a líbil se) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 O besídce se tu zrovna deska referuje v dalších dvou tématech takže netřeba.... :smich: Hele KOKYNe, z toho se nevykroutíš ...prostě sem napiš co a jak a nevymlouvej se že je to jinde. Musíš napsat taky nějakou zprávu ze služební cesty jinak ti neproplatíme cesťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba Třeba to byl cílenej bojkot - tady na fóru jste se na nás taky všichni vykašlali, když pan P2M řešil přesun... :p Ale byl tam Kokyn, vyšly mu směny, ten stačí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Fotky z Jiříkových narozek jsou tady, sem dám jen tu jednu....PS: Chyběli předsedovi, KOKYNovi, divxovi... nas nikdo nezval :t No my mysleli, že už ani nežiješ, vždyť jsi tady měsíc nebyl...jinak to nebyla žádná plánovaná akce, jsme se mrkli do diáře, zjistili, že je Jiříkův den s velkým D a prostě vyrazili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Fotky z Jiříkových narozek jsou tady, sem dám jen tu jednu....PS: Chyběli předsedovi, KOKYNovi, divxovi... nas nikdo nezval :t Nás taky ne. Správnej kamarád se neptá a mile překvapí svou účastí a hlavně ÚTRATOU!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Vzdyt jsme se na tom domlouvali pred tydnem...Psal jsem, ze jsem se domlouval s Michalem a ty se zeptas, jak budou souhlasit ostatni V poho..... Takze az budes vedet, dej vedet Jak říkala Janinka a ukázaly včerejší zkušenosti, neděle pozdní odpo nejsou moc ideální, takže asi tak...navíc asi budu v neděli odjíždět na Libavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 A co mas v merku ? Nedoporucuji Osram SilverStar, mam je v mlhovkach H3 a vubec nejsou bily... Hlavně bílé světlo do mlhy není obecně vůbec vhodné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 bojkot...haaaa no vas problem no...ale na to jak jste tady ukecany a aktivni sem cekal ze se stavite aspon na vecer kdyz teda jako bydlite hned vedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) bojkot...haaaa no vas problem no...ale na to jak jste tady ukecany a aktivni sem cekal ze se stavite aspon na vecer kdyz teda jako bydlite hned vedle... tak to jsi fak jen čekal, já si zase řikal, kolik těch Žďárů je a z kterýho jsou, že tam z letky nikdo nebyl Editováno: 26. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 bojkot...haaaa no vas problem no...ale na to jak jste tady ukecany a aktivni sem cekal ze se stavite aspon na vecer kdyz teda jako bydlite hned vedle... tak to jsi fak jen čekal, já si zase řikal, kolik těch Žďárů je a z kterýho jsou, že tam z letky nikdo nebyl No jo no ...ne vždy se to prostě hodí no :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba Dorazila, ale az Garny a spol zahrivali motory k odjezdu jo tak už vím kdo na mě blikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jak říkala Janinka a ukázaly včerejší zkušenosti, neděle pozdní odpo nejsou moc ideální, takže asi tak...navíc asi budu v neděli odjíždět na Libavou. No jo, ale tato neděle to nebyla neděle ...to byla normálně páteční kalba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 A co mas v merku ? Nedoporucuji Osram SilverStar, mam je v mlhovkach H3 a vubec nejsou bily... Hlavně bílé světlo do mlhy není obecně vůbec vhodné... No ....tak já už nevím čééče ...to je normmálně co člověk to názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 bojkot...haaaa no vas problem no...ale na to jak jste tady ukecany a aktivni sem cekal ze se stavite aspon na vecer kdyz teda jako bydlite hned vedle... Prd bojkot, ale prostě to nevyšlo, resp. se sešlo několik jiných akcí, takže se nám to nikomu krom Kokyna nehodilo...a to jsme původně měli v úmyslu takové velké uvítání:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Geoo, vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Geoo, vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam!!! Taky se připojuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky