Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Copak je s michalem ? Ze se tu uz 3 dny neukazal... Hele Michal má myslím nějaké zkoušky z AJ a tak je na nich ..mylsím si to že říkal že to bude v pondělí a uterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Copak je s michalem ? Ze se tu uz 3 dny neukazal... Hele Michal má myslím nějaké zkoušky z AJ a tak je na nich ..mylsím si to že říkal že to bude v pondělí a uterý Aha, tak to jsem nejak nezaregistroval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Copak je s michalem ? Ze se tu uz 3 dny neukazal... Hele Michal má myslím nějaké zkoušky z AJ a tak je na nich ..mylsím si to že říkal že to bude v pondělí a uterý Aha, tak to jsem nejak nezaregistroval... On to neříkal jako veřejně ....jenom to nějak prohodil...myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" Editováno: 11. Září 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... Dobrej nápad ...založíš nám Letku a mi si do ní budem vkládat témata ...to by bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" opravdu by to chtělo abychom si to mohli malinko třídit ..jako akce pokec a třeba foto ....tak to je v tom nepořádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" Do koše určitě ne Jen už to dost odbočuje a je to plný OT. Lokální kluby jsou na Tuning Fóru a je to čurbes. Problém je, že to vydím na Lampárnu, protože jste tu s různejma autama a nemůže se to dát pod jeden konkrétní typ... Navrhuju teda zatím Lampárnu, možná vyvěsit, i když vzhledem k frekvenci přispívání budete i tak stále nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" opravdu by to chtělo abychom si to mohli malinko třídit ..jako akce pokec a třeba foto ....tak to je v tom nepořádek To by asi bylo nej si udělat vlastní fórum, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" Do koše určitě ne Jen už to dost odbočuje a je to plný OT. Lokální kluby jsou na Tuning Fóru a je to čurbes. Problém je, že to vydím na Lampárnu, protože jste tu s různejma autama a nemůže se to dát pod jeden konkrétní typ... Navrhuju teda zatím Lampárnu, možná vyvěsit, i když vzhledem k frekvenci přispívání budete i tak stále nahoře. No nechci polemizovat...ale prijde mi, ze az na par OT se vetsinou bavime o srazech....ale necham to na mocnem moderatorovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" opravdu by to chtělo abychom si to mohli malinko třídit ..jako akce pokec a třeba foto ....tak to je v tom nepořádek To by asi bylo nej si udělat vlastní fórum, ne? Tak ono uz nejak jede, ale neni cas ho nastavit, apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" Do koše určitě ne Jen už to dost odbočuje a je to plný OT. Lokální kluby jsou na Tuning Fóru a je to čurbes. Problém je, že to vydím na Lampárnu, protože jste tu s různejma autama a nemůže se to dát pod jeden konkrétní typ... Navrhuju teda zatím Lampárnu, možná vyvěsit, i když vzhledem k frekvenci přispívání budete i tak stále nahoře. No nechci polemizovat...ale prijde mi, ze az na par OT se vetsinou bavime o srazech....ale necham to na mocnem moderatorovi Přiznám se, že nemám sílu ani chuť jít skrz těch 12x stran, ale je opravdu všechno o srazech??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" opravdu by to chtělo abychom si to mohli malinko třídit ..jako akce pokec a třeba foto ....tak to je v tom nepořádek To by asi bylo nej si udělat vlastní fórum, ne? No a udělat to prostě stejně jako lampárnu to by nešlo ....bylo by to fajn mít to rozdělené potom ještě do šuplíku ....Vím že problém bude v tom že to bude chtít každej ...ale myslím že tady je to fakt rozjeté moc a když potom hledáš nějakou fotku nebo se sem příjde někdo podívat tak to je katastrofa než se tím prokouše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" opravdu by to chtělo abychom si to mohli malinko třídit ..jako akce pokec a třeba foto ....tak to je v tom nepořádek To by asi bylo nej si udělat vlastní fórum, ne? No a udělat to prostě stejně jako lampárnu to by nešlo ....bylo by to fajn mít to rozdělené potom ještě do šuplíku ....Vím že problém bude v tom že to bude chtít každej ...ale myslím že tady je to fakt rozjeté moc a když potom hledáš nějakou fotku nebo se sem příjde někdo podívat tak to je katastrofa než se tím prokouše Dělat sekce není v moci modů, to musí admini Poptejte to v admin sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" Do koše určitě ne Jen už to dost odbočuje a je to plný OT. Lokální kluby jsou na Tuning Fóru a je to čurbes. Problém je, že to vydím na Lampárnu, protože jste tu s různejma autama a nemůže se to dát pod jeden konkrétní typ... Navrhuju teda zatím Lampárnu, možná vyvěsit, i když vzhledem k frekvenci přispívání budete i tak stále nahoře. No nechci polemizovat...ale prijde mi, ze az na par OT se vetsinou bavime o srazech....ale necham to na mocnem moderatorovi Přiznám se, že nemám sílu ani chuť jít skrz těch 12x stran, ale je opravdu všechno o srazech??? min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" Do koše určitě ne Jen už to dost odbočuje a je to plný OT. Lokální kluby jsou na Tuning Fóru a je to čurbes. Problém je, že to vydím na Lampárnu, protože jste tu s různejma autama a nemůže se to dát pod jeden konkrétní typ... Navrhuju teda zatím Lampárnu, možná vyvěsit, i když vzhledem k frekvenci přispívání budete i tak stále nahoře. No nechci polemizovat...ale prijde mi, ze az na par OT se vetsinou bavime o srazech....ale necham to na mocnem moderatorovi Přiznám se, že nemám sílu ani chuť jít skrz těch 12x stran, ale je opravdu všechno o srazech??? min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Ale 60% je cca 70 stran a to už je znát, víš?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Hezky řečeno ...tak nějak ...každopádně já se potom vitta zeptám až na to někdy bude dobrý okamžik ...třeba to půjde a třeba ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Hezky řečeno ...tak nějak ...každopádně já se potom vitta zeptám až na to někdy bude dobrý okamžik ...třeba to půjde a třeba ne poresime to na podzimnim OC srazu, tak bych to zatim nechal byt, OK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Hezky řečeno ...tak nějak ...každopádně já se potom vitta zeptám až na to někdy bude dobrý okamžik ...třeba to půjde a třeba ne Zeptej se ho asap, je to fakt moc, mít téma s 125+ stranama a takovou náplní v týhle sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Začínám mít cuky tohle celý téma přesunout, jenom vymyslet kam... No hlavne ne do kose Taj treba do rootu Nebo jestli by nestalo za uvahu pridelat dalsi sekci...napr: "Lokalni kluby" Do koše určitě ne Jen už to dost odbočuje a je to plný OT. Lokální kluby jsou na Tuning Fóru a je to čurbes. Problém je, že to vydím na Lampárnu, protože jste tu s různejma autama a nemůže se to dát pod jeden konkrétní typ... Navrhuju teda zatím Lampárnu, možná vyvěsit, i když vzhledem k frekvenci přispívání budete i tak stále nahoře. No nechci polemizovat...ale prijde mi, ze az na par OT se vetsinou bavime o srazech....ale necham to na mocnem moderatorovi Přiznám se, že nemám sílu ani chuť jít skrz těch 12x stran, ale je opravdu všechno o srazech??? min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Ale 60% je cca 70 stran a to už je znát, víš?! myslel jsem, ze 60% jsou veci o srazech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Hezky řečeno ...tak nějak ...každopádně já se potom vitta zeptám až na to někdy bude dobrý okamžik ...třeba to půjde a třeba ne Zeptej se ho asap, je to fakt moc, mít téma s 125+ stranama a takovou náplní v týhle sekci. Jo jo ...chystal jsem se na to že ho pozvu na pivko a zeptám se ..jenom otázka času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 min. 60% prispevku jo...zbytek dojmy, fotky, apod...obcas tam byly hlasky typu : "Predsedo, kde jsi....milujeme Te!", ale to je zase v ramci zachvatu dobre nalady akceptovatelne Hezky řečeno ...tak nějak ...každopádně já se potom vitta zeptám až na to někdy bude dobrý okamžik ...třeba to půjde a třeba ne Zeptej se ho asap, je to fakt moc, mít téma s 125+ stranama a takovou náplní v týhle sekci. Jo jo ...chystal jsem se na to že ho pozvu na pivko a zeptám se ..jenom otázka času ok, mimochodem mischicka je moderátor, tak mu nic nebrání v tom to tu mírně promazat prozatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 ok, mimochodem mischicka je moderátor, tak mu nic nebrání v tom to tu mírně promazat prozatím Nebrání, ale podle mě tu není co mazat, je to všechno co se točí kolem Letky, takže se připojuju k Jiříkovu původnímu návrhu, nešlo by někde na titul. straně fóra udělat téma Letka s několika podtématy dle našeho uvážení-fotky, plány na akce, atd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 ok, mimochodem mischicka je moderátor, tak mu nic nebrání v tom to tu mírně promazat prozatím Nebrání, ale podle mě tu není co mazat, je to všechno co se točí kolem Letky, takže se připojuju k Jiříkovu původnímu návrhu, nešlo by někde na titul. straně fóra udělat téma Letka s několika podtématy dle našeho uvážení-fotky, plány na akce, atd.? Ok, pak ale neapeluj tady, ale ve správný sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Pěkně jsme se tu sešli, ale už zase budu muset zmizet, a to jsem si nepřečetl víc než Letku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky