mischicka Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 ok, mimochodem mischicka je moderátor, tak mu nic nebrání v tom to tu mírně promazat prozatím Nebrání, ale podle mě tu není co mazat, je to všechno co se točí kolem Letky, takže se připojuju k Jiříkovu původnímu návrhu, nešlo by někde na titul. straně fóra udělat téma Letka s několika podtématy dle našeho uvážení-fotky, plány na akce, atd.? Ok, pak ale neapeluj tady, ale ve správný sekci Jen jsem reagoval na to cos napsal, nejsem tu týden abych nevěděl kam a komu napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Pěkně jsme se tu sešli, ale už zase budu muset zmizet, a to jsem si nepřečetl víc než Letku... No ....v takovém hojném počtu jsme tu fakt nebyli dlouho ....hezký pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 ok, mimochodem mischicka je moderátor, tak mu nic nebrání v tom to tu mírně promazat prozatím Nebrání, ale podle mě tu není co mazat, je to všechno co se točí kolem Letky, takže se připojuju k Jiříkovu původnímu návrhu, nešlo by někde na titul. straně fóra udělat téma Letka s několika podtématy dle našeho uvážení-fotky, plány na akce, atd.? Ok, pak ale neapeluj tady, ale ve správný sekci Jen jsem reagoval na to cos napsal, nejsem tu týden abych nevěděl kam a komu napsat Nonono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Pěkně jsme se tu sešli, ale už zase budu muset zmizet, a to jsem si nepřečetl víc než Letku... No ....v takovém hojném počtu jsme tu fakt nebyli dlouho ....hezký pohled Jj, když už i P2M chce do Letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Pěkně jsme se tu sešli, ale už zase budu muset zmizet, a to jsem si nepřečetl víc než Letku... No ....v takovém hojném počtu jsme tu fakt nebyli dlouho ....hezký pohled Jj, když už i P2M chce do Letky Mam uz delam nalepky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Pěkně jsme se tu sešli, ale už zase budu muset zmizet, a to jsem si nepřečetl víc než Letku... No ....v takovém hojném počtu jsme tu fakt nebyli dlouho ....hezký pohled Jj, když už i P2M chce do Letky Hele a když si to vezmeš na litry tak ani zápisné tolik nestojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 čičinty, do vašeho společku si svoji prdelku strčit nedovolim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 čičinty, do vašeho společku si svoji prdelku strčit nedovolim ....az budes starsi...zmenis nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 čičinty, do vašeho společku si svoji prdelku strčit nedovolim ....az budes starsi...zmenis nazor přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 čičinty, do vašeho společku si svoji prdelku strčit nedovolim A hlavně Letka není o prdelkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 čičinty, do vašeho společku si svoji prdelku strčit nedovolim ....az budes starsi...zmenis nazor přesně tak. ted jen abych nedostal BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 čičinty, do vašeho společku si svoji prdelku strčit nedovolim ....az budes starsi...zmenis nazor přesně tak. ted jen abych nedostal BAN Mischicka - vymáčkni se k těm anglánům taky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Týjo ....už je takových hodin a tady ještě nikdo není ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Týjo ....už je takových hodin a tady ještě nikdo není ..... cus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 jsi tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 jsi tam nazdárek draku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 jsi tam nazdárek draku :-) zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 jsi tam nazdárek draku :-) zdar Už jsem mu psal SZ že jsme tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 cus nedostal jsem jeste v letce Acko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 jsi tam nazdárek draku :-) zdar Už jsem mu psal SZ že jsme tu nene, ty jsi tam a ja tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 a co noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 (editace) a co noveho Člověče ...nového je toho moooc. Třeba předseda si kupoval nové trenky....ale to tě asi nezajíma. Každopádně koukal jsi na znak a na ty trička ...budeš to chtít? ..Bereme si je i pro holky Editováno: 12. Září 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 nene, ty jsi tam a ja tady aha ...ale pořád jsme letka ne ? :-) a jsme tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 a co noveho Člověče ...nového je toho moooc. Třeba předseda si kupoval nové trenky....ale to tě asi nezajíma. Každopádně koukal jsi na znak a na ty trička ...budeš to chtít? ..Bereme si je i pro holky jeste jsem nic nevidel trochu jsem ted byl mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 cus nedostal jsem jeste v letce Acko Hele jaké Acko máš na mysli ...asi jsem natvrdlej ale nějak mi to nedochází (Předsedo jsem natvrdlej?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky