Geoo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) Já tomu teď nějak rozumím pánové ..jsem včera od holek dostal přednášku o důležitosti balvny v tričku a ochmatal jsem si vzorky zůrných látek ..... (Pro mischu a actera ....látky nebyly na těle jo? ) Editováno: 13. Září 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Hlavně když Ti necákne na maják někdo jiný něco jiného Já sám za sebe říkám, že takhle ten znak chci. A Vy se nehádejte Se nehádáme ..já jsem jenom napsal že mi z toho za chvilku cákne na maják ...to nemá z hádáním nic společného ... No na to žes spal do devíti moc příjemnej nejseš Jsem tu za celou Technologii sám a tak krapet brutálně nestíhám. Každopádně tady mám TÜV audit a kdo to zná tak to není prdel... Ale nebojte se klucí ...mám vás rád To je málo, musíš nás milovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Já tomu teď nějak rozumím pánové ..jsem včera od holek dostal přednášku o důležitosti balvny v tričku a ochmatal jsem si vzorky zůrných látek .....(Pro mischu a actera ....látky nebyly na těle jo? ) Tak na co jsi nakonec šmátral, když tam nebyly látky, hm?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Já tomu teď nějak rozumím pánové ..jsem včera od holek dostal přednášku o důležitosti balvny v tričku a ochmatal jsem si vzorky zůrných látek .....(Pro mischu a actera ....látky nebyly na těle jo? ) Tak na co jsi nakonec šmátral, když tam nebyly látky, hm?! látky tam byly ....jenom nebyly na těle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Hlavně když Ti necákne na maják někdo jiný něco jiného Já sám za sebe říkám, že takhle ten znak chci. A Vy se nehádejte Se nehádáme ..já jsem jenom napsal že mi z toho za chvilku cákne na maják ...to nemá z hádáním nic společného ... No na to žes spal do devíti moc příjemnej nejseš Jsem tu za celou Technologii sám a tak krapet brutálně nestíhám. Každopádně tady mám TÜV audit a kdo to zná tak to není prdel... Ale nebojte se klucí ...mám vás rád To je málo, musíš nás milovat Protože,když miluješ není so řešit. ALOFOK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Já tomu teď nějak rozumím pánové ..jsem včera od holek dostal přednášku o důležitosti balvny v tričku a ochmatal jsem si vzorky zůrných látek .....(Pro mischu a actera ....látky nebyly na těle jo? ) Tak na co jsi nakonec šmátral, když tam nebyly látky, hm?! látky tam byly ....jenom nebyly na těle ... Ty jsi sporsťák. To musíš hned každou slíknout,ikdyž vybíráš látku na tričko?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Já tomu teď nějak rozumím pánové ..jsem včera od holek dostal přednášku o důležitosti balvny v tričku a ochmatal jsem si vzorky zůrných látek .....(Pro mischu a actera ....látky nebyly na těle jo? ) Tak na co jsi nakonec šmátral, když tam nebyly látky, hm?! látky tam byly ....jenom nebyly na těle ... Ty jsi sporsťák. To musíš hned každou slíknout,ikdyž vybíráš látku na tričko?! Jo hochu ..kdo umí umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Teda Jiříku ty se činíš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Teda Jiříku ty se činíš!!! Jak to že jsi se nepřijel podívat na Pyro Car? Ty jsi byl zase celý den v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Teda Jiříku ty se činíš!!! Jak to že jsi se nepřijel podívat na Pyro Car? Ty jsi byl zase celý den v práci? Ne koko mel jen strach aby ste ho neozrali jak me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Teda Jiříku ty se činíš!!! Jak to že jsi se nepřijel podívat na Pyro Car? Ty jsi byl zase celý den v práci? Ne koko mel jen strach aby ste ho neozrali jak me My jsme Tě ožírali? Přijel jsi o půl dne dýl než my, ale do půl hodiny jsi nás dohonil, svou vlastní pílí a iniciativou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Teda Jiříku ty se činíš!!! Jak to že jsi se nepřijel podívat na Pyro Car? Ty jsi byl zase celý den v práci? Ne koko mel jen strach aby ste ho neozrali jak me My jsme Tě ožírali? Přijel jsi o půl dne dýl než my, ale do půl hodiny jsi nás dohonil, svou vlastní pílí a iniciativou Tak tak...zadne svalovani viny na ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Já jsem nepil vůbec a tak mi bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jen mala vize... 1) predni znak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy pekny ale nebude to moc velky nestacilo by mensi pod blinkr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy pekny ale nebude to moc velky nestacilo by mensi pod blinkr bylo to mysleno jako legrace pro zprijemneni patecniho odpoledne...ale napad nalepky pod blinkr neni spatnej...mozna to dotahnem do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy pekny ale nebude to moc velky nestacilo by mensi pod blinkr bylo to mysleno jako legrace pro zprijemneni patecniho odpoledne...ale napad nalepky pod blinkr neni spatnej...mozna to dotahnem do konce to by slo uz jsem to kdysi nekde videl a vipadalo to dobrea dat to jeste dozadu pod svetlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy pekny ale nebude to moc velky nestacilo by mensi pod blinkr bylo to mysleno jako legrace pro zprijemneni patecniho odpoledne...ale napad nalepky pod blinkr neni spatnej...mozna to dotahnem do konce to by slo uz jsem to kdysi nekde videl a vipadalo to dobrea dat to jeste dozadu pod svetlo jeste dotaz nepribil naki clen do letky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy pekny ale nebude to moc velky nestacilo by mensi pod blinkr bylo to mysleno jako legrace pro zprijemneni patecniho odpoledne...ale napad nalepky pod blinkr neni spatnej...mozna to dotahnem do konce to by slo uz jsem to kdysi nekde videl a vipadalo to dobrea dat to jeste dozadu pod svetlo jeste dotaz nepribil naki clen do letky ? Nepřibyl žádný ani nějaký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy A jinak dobrý, jen by to chtělo ještě na střechu A velké číslo, aby i z vrtulníku bylo vidět co je to za člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2) bocni a vrchni "firemni" polepy A jinak dobrý, jen by to chtělo ještě na střechu A velké číslo, aby i z vrtulníku bylo vidět co je to za člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Teda Jiříku ty se činíš!!! Jak to že jsi se nepřijel podívat na Pyro Car? Ty jsi byl zase celý den v práci? Ne koko mel jen strach aby ste ho neozrali jak me Klasicky jsem byl víkend v práci jako tradičně když je nějaká akce....!! A z toho ožrání bych strach neměl bo znám dobře svoji míru!!! Jinak Marťas určitě ti Víťa vyprávěl jak občas zajdeme ,,lehce" pokelit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tedy, chvilku tu nejsem a tady se polepují auta .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Teda Jiříku ty se činíš!!! Jak to že jsi se nepřijel podívat na Pyro Car? Ty jsi byl zase celý den v práci? Ne koko mel jen strach aby ste ho neozrali jak me Klasicky jsem byl víkend v práci jako tradičně když je nějaká akce....!! A z toho ožrání bych strach neměl bo znám dobře svoji míru!!! Jinak Marťas určitě ti Víťa vyprávěl jak občas zajdeme ,,lehce" pokelit!!! No jo, ale taky někdy musíš jít pokalit snáma ...nám je to potom líto že je nás málo na plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky