mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ožení se indián. Nastane svatební noc. Šuká tři dny a pak > sleze z indiánky. Ta je celá hotová. Indián povídá: "Teď mě lásko dva dny neuvidíš." Ona na to: "Ty jdeš na lov?" A > indián odvětí: "Ne. Teď budeme šukat zezadu!" No ..tak to je povedené ...musím se zastat indiánky ...chuděrka To je starý, a říkalo se to o Eskymácích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ožení se indián. Nastane svatební noc. Šuká tři dny a pak > sleze z indiánky. Ta je celá hotová. Indián povídá: "Teď mě lásko dva dny neuvidíš." Ona na to: "Ty jdeš na lov?" A > indián odvětí: "Ne. Teď budeme šukat zezadu!" No ..tak to je povedené ...musím se zastat indiánky ...chuděrka To je starý, a říkalo se to o Eskymácích Njn....neznam to....asi to bude tim, ze nejsem starej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Njn....neznam to....asi to bude tim, ze nejsem starej... Hele kolik že ti přesně je a kdy máš narozeniny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Njn....neznam to....asi to bude tim, ze nejsem starej... Hele kolik že ti přesně je a kdy máš narozeniny? Odpovím si sám ...jsi mladší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Njn....neznam to....asi to bude tim, ze nejsem starej... Hele kolik že ti přesně je a kdy máš narozeniny? Odpovím si sám ...jsi mladší Byť to tak někdy nevypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Njn....neznam to....asi to bude tim, ze nejsem starej... Hele kolik že ti přesně je a kdy máš narozeniny? Odpovím si sám ...jsi mladší Byť to tak někdy nevypadá byť to máš docela i pravdu ....jsem živé stvoření no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahoj jiříku. U toho dřeva máš místo pro řidiče profesionála? Tahač nebo aspoň traktor. 1 000 000 000 km bez nehody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahoj jiříku. U toho dřeva máš místo pro řidiče profesionála? Tahač nebo aspoň traktor.1 000 000 000 km bez nehody. NO ...myslím že nic takového tam nebude .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Vidím Tě Jiříku, nazdááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Vidím Tě Jiříku, nazdááár Zkusím si otočit monitor jestli mě dál uvidíš ...jak ty to děláš Nazdárek mischo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Vidím Tě Jiříku, nazdááár Zkusím si otočit monitor jestli mě dál uvidíš ...jak ty to děláš Nazdárek mischo Spíš se schovej pod stůl, to by mohlo pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? chýýýr, kaptnnnnnn !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Vidím Tě Jiříku, nazdááár Zkusím si otočit monitor jestli mě dál uvidíš ...jak ty to děláš Nazdárek mischo Spíš se schovej pod stůl, to by mohlo pomoct No ...tam je sekretářka...tam se nevejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) A kde je předseda předsedovič ? Předseda předsedovič je tady Editováno: 19. Září 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? chýýýr, kaptnnnnnn !!! roger that soldier! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? chýýýr, kaptnnnnnn !!! roger that soldier! roger that! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? chýýýr, kaptnnnnnn !!! roger that soldier! roger that! Lock and load !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Vidím Tě Jiříku, nazdááár Zkusím si otočit monitor jestli mě dál uvidíš ...jak ty to děláš Nazdárek mischo Spíš se schovej pod stůl, to by mohlo pomoct No ...tam je sekretářka...tam se nevejdu Chudák beruška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? chýýýr, kaptnnnnnn !!! roger that soldier! roger that! You seem to me like good soldier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ta sekretářka ještě neskončila, že nepíšeš Jiříčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? chýýýr, kaptnnnnnn !!! roger that soldier! roger that! You seem to me like good soldier Thank, sir....for my country!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ta sekretářka ještě neskončila, že nepíšeš Jiříčku? Já bych psal ..jenom nevím na kterej anglickej text mám napsat odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 A kde je předseda předsedovič ? chýýýr, kaptnnnnnn !!! roger that soldier! roger that! You seem to me like good soldier Thank, sir....for my country!!! Not for your country, but for me, I'm your God soldier! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ta sekretářka ještě neskončila, že nepíšeš Jiříčku? Já bych psal ..jenom nevím na kterej anglickej text mám napsat odpověď Nous pouvons parler francais si vouz voulez monsieur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky