mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Teď zas pro změnu zmizel Martínek, ale taky budu muset pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Teď zas pro změnu zmizel Martínek, ale taky budu muset pracovat ne-e...jsem tu, kontroluji vas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Teď zas pro změnu zmizel Martínek, ale taky budu muset pracovat ne-e...jsem tu, kontroluji vas.... V pořádku Dal bych si několik těch báječných jednohoub s vlašáčkem, nešlo by to zařídit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Mizím kucí, snad kolem poledne. Mějte se tu hezky, beze mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Teď zas pro změnu zmizel Martínek, ale taky budu muset pracovat ne-e...jsem tu, kontroluji vas.... V pořádku Dal bych si několik těch báječných jednohoub s vlašáčkem, nešlo by to zařídit ? Jo hochu....to ja taky....ale za 52 minut m ceka obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Teď zas pro změnu zmizel Martínek, ale taky budu muset pracovat ne-e...jsem tu, kontroluji vas.... V pořádku Dal bych si několik těch báječných jednohoub s vlašáčkem, nešlo by to zařídit ? Sice jsem je neměl ale dal bych si taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tady ještě oslava druhého Michala ...dostal taky dort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak a tady jsem dostal hrníček na kavičku od Štefulky do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tady ještě oslava druhého Michala ...dostal taky dort Tyyyy kraaaavo....ten je taky libovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tady ještě oslava druhého Michala ...dostal taky dort Tyyyy kraaaavo....ten je taky libovej Jj, nádhernej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak a tady jsem dostal hrníček na kavičku od Štefulky do práce Jako že jsi želva ? Ne, vážně, krásný a navíc zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak a tady jsem dostal hrníček na kavičku od Štefulky do práce Jako že jsi želva ? Ne, vážně, krásný a navíc zelený Když jsem Štefi říkal že o mě v práci budou říkat že jsem pomalej jako za želva tak říkala že musím říkat že jsem tvrdej jako ten krunýř co ta želva má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Tak pánové, dle naší dohody Vám sem přikládám konečnou verzi triček ....souhlasíte jestli tedy můžou být tyto???? A zůstanem tedy u té bílé barvy. Jinak vrchní pro pány a spodní pro dámy. (mischo, hoď to prosím do vývěsky a udělej tomu nějakou brutální reklamu aby to bylo zkonzultované co nejdříve.) (Acter, ...napiš prosím sms Marťasovi ať to taky s kamčou schválí) Děkuji děkuji děkuji. PS: mischo, neboj se tobě ten límeček bude taky slušet JO...a jinak cena se dle mého předpokladu bude pohybovat kolem 500 korun + - 50 kč sakum prdum....Je to problém?? Jak jste na tom všichni??? názory si nechte pro sebe a kdo sem napíše něco negativního na ty trička tak mu utrhne REX hlavu!!! jasné? :-) Editováno: 1. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak pánové, dle naší dohody Vám sem přikládám konečnou verzi triček ....souhlasíte jestli tedy můžou být tyto???? A zůstanem tedy u té bílé barvy. Jinak vrchní pro pány a spodní pro dámy. (mischo, hoď to prosím do vývěsky a udělej tomu nějakou brutální reklamu aby to bylo zkonzultované co nejdříve.) (Acter, ...napiš prosím sms Marťasovi ať to taky s kamčou schválí) Děkuji děkuji děkuji. PS: mischo, neboj se tobě ten límeček bude taky slušet JO...a jinak cena se dle mého předpokladu bude pohybovat kolem 500 korun + - 50 kč sakum prdum....Je to problém?? Jak jste na tom všichni??? názory si nechte pro sebe a kdo sem napíše něco negativního na ty trička tak mu utrhne REX hlavu!!! jasné? :-) Jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak pánové, dle naší dohody Vám sem přikládám konečnou verzi triček ....souhlasíte jestli tedy můžou být tyto???? A zůstanem tedy u té bílé barvy. Jinak vrchní pro pány a spodní pro dámy. (mischo, hoď to prosím do vývěsky a udělej tomu nějakou brutální reklamu aby to bylo zkonzultované co nejdříve.) (Acter, ...napiš prosím sms Marťasovi ať to taky s kamčou schválí) Děkuji děkuji děkuji. PS: mischo, neboj se tobě ten límeček bude taky slušet JO...a jinak cena se dle mého předpokladu bude pohybovat kolem 500 korun + - 50 kč sakum prdum....Je to problém?? Jak jste na tom všichni??? názory si nechte pro sebe a kdo sem napíše něco negativního na ty trička tak mu utrhne REX hlavu!!! jasné? :-) Nemám problém=SOUHLAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak pánové, dle naší dohody Vám sem přikládám konečnou verzi triček ....souhlasíte jestli tedy můžou být tyto???? A zůstanem tedy u té bílé barvy. Jinak vrchní pro pány a spodní pro dámy. (mischo, hoď to prosím do vývěsky a udělej tomu nějakou brutální reklamu aby to bylo zkonzultované co nejdříve.) (Acter, ...napiš prosím sms Marťasovi ať to taky s kamčou schválí) Děkuji děkuji děkuji. PS: mischo, neboj se tobě ten límeček bude taky slušet JO...a jinak cena se dle mého předpokladu bude pohybovat kolem 500 korun + - 50 kč sakum prdum....Je to problém?? Jak jste na tom všichni??? názory si nechte pro sebe a kdo sem napíše něco negativního na ty trička tak mu utrhne REX hlavu!!! jasné? :-) Já taky. Ps. REXíček hlavy netrhá,ale ukusuje. A to pěkně pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A vsadím se o co chceš že víc než ty Ja myslel, ze mas jen nas Tohle jsou jen kamarádi, my jsme vůbec nejvíc nejlepší Jiříkovic kamarádi Ochraňuj mě, Bože, před přáteli, před nepřáteli se ochráním sám! Židovské přísloví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Pár foteček, sice ujetých, ale slušných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Co tam mají??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jiřík líčí moooc zajímavou historku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 No comment...nebo že by ano? Kdo se to na Tebe sápe Jiříčku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Rodinka Že pozdravuju jmenovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 tricka v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Co tam mají??? Nikdo mu to neříkejte....je to něco co nemůžeš vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jinak celkově hezké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky