acter Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Za tím bylo něco jiného než OT, i kdyby jsme to promazali a zůstalo třeba jen 5 stránek, stejně by to někoho sralo...podívej se na Jihočechy nebo sraz Morava, tam je OT víc než příspěvků a nikomu to nevadí... No teď sem koukal na další nové příspěvky ...všude OT a plnou hubu keců na letku Jaky kecy na Letku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 dneska tu je celej den nejak mrtvo co se deje?nejste nemocny Asi jo, jsou nejspíš nějak zažraní do práce I když já včera ani dnes taky nemohl Ale Jiřík žije, s tím jsem mluvil, předseda teelfony nebere, ale on je silný jedinec, on si poradí A co Ty? Ještě jsi definitivně nedezertoval do jiných clubů ? Jaky telefony ??? Mobilní Nejsem si vedomej, ze by jsi mi volal... To že si nejsi vědomej, ještě neznamená, že nevolal Volal i Tobě i Jiříkovi, zeptej se ho A nevolal jsi nahodou na firemni GSM branu ? Ja jsem tam od Tebe vazne zadnej hovor nemel... Nene, soukromý mobil pana Actera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Nene, soukromý mobil pana Actera Jak říkám ....chyba v Metrixu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Nene, soukromý mobil pana Actera Jak říkám ....chyba v Metrixu Tak tak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Co tady děláš lumpe? Nebo už tady zase nejseš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 dneska tu je celej den nejak mrtvo co se deje?nejste nemocny Asi jo, jsou nejspíš nějak zažraní do práce I když já včera ani dnes taky nemohl Ale Jiřík žije, s tím jsem mluvil, předseda teelfony nebere, ale on je silný jedinec, on si poradí A co Ty? Ještě jsi definitivně nedezertoval do jiných clubů ? Jaky telefony ??? Mobilní Nejsem si vedomej, ze by jsi mi volal... To že si nejsi vědomej, ještě neznamená, že nevolal Volal i Tobě i Jiříkovi, zeptej se ho A nevolal jsi nahodou na firemni GSM branu ? Ja jsem tam od Tebe vazne zadnej hovor nemel... Nene, soukromý mobil pana Actera Nebylo to nahodou 17.10. 9:36 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 dneska tu je celej den nejak mrtvo co se deje?nejste nemocny Asi jo, jsou nejspíš nějak zažraní do práce I když já včera ani dnes taky nemohl Ale Jiřík žije, s tím jsem mluvil, předseda teelfony nebere, ale on je silný jedinec, on si poradí A co Ty? Ještě jsi definitivně nedezertoval do jiných clubů ? Jaky telefony ??? Mobilní Nejsem si vedomej, ze by jsi mi volal... To že si nejsi vědomej, ještě neznamená, že nevolal Volal i Tobě i Jiříkovi, zeptej se ho A nevolal jsi nahodou na firemni GSM branu ? Ja jsem tam od Tebe vazne zadnej hovor nemel... Nene, soukromý mobil pana Actera Nebylo to nahodou 17.10. 9:36 ? Ten čas na minutu nevím, ale ano, bylo to 17.10. dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 dneska tu je celej den nejak mrtvo co se deje?nejste nemocny Asi jo, jsou nejspíš nějak zažraní do práce I když já včera ani dnes taky nemohl Ale Jiřík žije, s tím jsem mluvil, předseda teelfony nebere, ale on je silný jedinec, on si poradí A co Ty? Ještě jsi definitivně nedezertoval do jiných clubů ? Jaky telefony ??? Mobilní Nejsem si vedomej, ze by jsi mi volal... To že si nejsi vědomej, ještě neznamená, že nevolal Volal i Tobě i Jiříkovi, zeptej se ho A nevolal jsi nahodou na firemni GSM branu ? Ja jsem tam od Tebe vazne zadnej hovor nemel... Nene, soukromý mobil pana Actera Nebylo to nahodou 17.10. 9:36 ? Ten čas na minutu nevím, ale ano, bylo to 17.10. dopoledne No tak to jsi volal z prace....ja vzdycky volam zpet, ovsem kdyz je tam skryte cislo, tak tezko zavolam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Co tady děláš lumpe? Nebo už tady zase nejseš? Hele ten Lump byl na mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Co tady děláš lumpe? Nebo už tady zase nejseš? Hele ten Lump byl na mě? Jasně, lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Co kdo děláte? My od včerejška přípravu techniky na sezónní - zimní - provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Janince jsem připravil zimní kolečka, zítra až dojede, přezouváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Taky do chladiče musíme zítra nalít něco lepšího než vodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Okinka má už ode dneška jiná kolečka a natřené náboje - víc tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 A bruder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) Pozor na to co říkáte. Někdy se vám to splní ani nevíte jak. Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na euthanázii. K tomuto sensibilnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal: "Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl závislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu. Ona vstala, vypnula televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu... Editováno: 20. Říjen 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Teď jsem byl u brudera a koukám co to tam je za růžové fusakle, už jsem se lekl, že je na holčičky a ony jsou Kamčy, ještě od Příby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak pane Jiřík, jste tvrdil, že ráno budete na netu a ono nic...jdu pracovat a budu kolem poledne, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Dnešní pokračování přechodů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kola aut Letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kola aut Letky Ale copak panáček už přezul...??? včera byla paprička ještě na letních! Jsem na tebe v ZR mával ale ty nevidíš!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kola aut Letky Ale copak panáček už přezul...??? včera byla paprička ještě na letních! Jsem na tebe v ZR mával ale ty nevidíš!!!! Včera byla, ale dnes není A po stříbrných OI moc nekoukám Kde jsme se potkali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Ale jinak nám ta Letka nějak pomřela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Nic, koukám, že si tu povídám sám, kde jste všichni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Dovolím si z tohohle příspěvku udělat vývěsku, kde budou srazy a akce Letky.Zatím čekáme na trička, ale co se v So někde sejít, už jsme se týdny neviděli... Co takhle nějaká akce? Už jsme se týdny nesešli...navrhuju chlebíčky s vlašákem u předsedů a pak můžem někam ven na pivo, disco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky