KOKYN Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Já klasicky o víkendu makám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Já klasicky o víkendu makám!!! aaaa sakra ...no tak to je na pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? Uvidime, jak to bude (zatim nic nemame), takze bychom se stavili na otocku nebo byste mohli se stavit vy...zatim to nechavam otevrene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? Uvidime, jak to bude (zatim nic nemame), takze bychom se stavili na otocku nebo byste mohli se stavit vy...zatim to nechavam otevrene... No já bych to viděl někdy někde na kulečníku u skleničky pita Editováno: 29. Říjen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? Uvidime, jak to bude (zatim nic nemame), takze bychom se stavili na otocku nebo byste mohli se stavit vy...zatim to nechavam otevrene... No já bych to viděl někdy někde na kulečníku u skleničky pita Treba u Kokyna v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? Uvidime, jak to bude (zatim nic nemame), takze bychom se stavili na otocku nebo byste mohli se stavit vy...zatim to nechavam otevrene... No já bych to viděl někdy někde na kulečníku u skleničky pita Treba u Kokyna v praci Skra práce a já kolem budu poletovat jak papírovej drak!!! :wallbash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? Uvidime, jak to bude (zatim nic nemame), takze bychom se stavili na otocku nebo byste mohli se stavit vy...zatim to nechavam otevrene... No já bych to viděl někdy někde na kulečníku u skleničky pita Treba u Kokyna v praci Skra práce a já kolem budu poletovat jak papírovej drak!!! :wallbash: Tak v sobotu kolem 16 nemate zase takovej frmol, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak trička vypadají dobře ...kdy uděláme schvalovací akci??? Uvidime, jak to bude (zatim nic nemame), takze bychom se stavili na otocku nebo byste mohli se stavit vy...zatim to nechavam otevrene... No já bych to viděl někdy někde na kulečníku u skleničky pita Treba u Kokyna v praci Skra práce a já kolem budu poletovat jak papírovej drak!!! :wallbash: Tak v sobotu kolem 16 nemate zase takovej frmol, ne ? To by šlo! šel bych dřív do práce, začínám v 18.00! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Luďo!! řeknu ti co udělám s touto fotkou Pustil jsem outloka a dal jsem jí do přílohy ....do textu jsem napsal: Drahý švagře, v rámci dobrých vztahů si tě dovoluji upozornit na tuto fotku. Stalo se to když jsi poctivě pracoval a nebyl jsi přítomen. S přáním hezkého dne Jirka Tak ...napíši semi@blabla.uk ......send Jiříku,Jiříku PĚKNĚ KECÁŠ!!!!!! Tvůj drahý švagr u toho byl. To byla taková malá kamarádská výpomoc. Víš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak v sobotu kolem 16 nemate zase takovej frmol, ne ? My nemůžem jak jsem psal a v 16h bysme stejně nešli, to chodí děti :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 ASI TAK, trička jsou u mě doma, kdo se na ně bude chtít podívat tak se podle toho nějak zařídí. Počkám tedy s objednáním dokud to neuvidí všichni zůčastnění. HAUK domluvil jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Luďo!! řeknu ti co udělám s touto fotkou Pustil jsem outloka a dal jsem jí do přílohy ....do textu jsem napsal: Drahý švagře, v rámci dobrých vztahů si tě dovoluji upozornit na tuto fotku. Stalo se to když jsi poctivě pracoval a nebyl jsi přítomen. S přáním hezkého dne Jirka Tak ...napíši semi@blabla.uk ......send Jiříku,Jiříku PĚKNĚ KECÁŠ!!!!!! Tvůj drahý švagr u toho byl. To byla taková malá kamarádská výpomoc. Víš? Když myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Tak v sobotu kolem 16 nemate zase takovej frmol, ne ? My nemůžem jak jsem psal a v 16h bysme stejně nešli, to chodí děti :p To jsem myslel na Kokyna...Ty jsi psal, ze nemuzete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Luďo!! řeknu ti co udělám s touto fotkou Pustil jsem outloka a dal jsem jí do přílohy ....do textu jsem napsal: Drahý švagře, v rámci dobrých vztahů si tě dovoluji upozornit na tuto fotku. Stalo se to když jsi poctivě pracoval a nebyl jsi přítomen. S přáním hezkého dne Jirka Tak ...napíši semi@blabla.uk ......send Jiříku,Jiříku PĚKNĚ KECÁŠ!!!!!! Tvůj drahý švagr u toho byl. To byla taková malá kamarádská výpomoc. Víš? Když myslíš Ještě Ty dělej vlny, jak kdyby toho nebylo málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Tak v sobotu kolem 16 nemate zase takovej frmol, ne ? My nemůžem jak jsem psal a v 16h bysme stejně nešli, to chodí děti :p To jsem myslel na Kokyna...Ty jsi psal, ze nemuzete... Vím na koho jsi to směřoval, jen jsem zdůraznil náš postoj, bo jsem měl obavy, aby to nějak nezaniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Luďo!! řeknu ti co udělám s touto fotkou Pustil jsem outloka a dal jsem jí do přílohy ....do textu jsem napsal: Drahý švagře, v rámci dobrých vztahů si tě dovoluji upozornit na tuto fotku. Stalo se to když jsi poctivě pracoval a nebyl jsi přítomen. S přáním hezkého dne Jirka Tak ...napíši semi@blabla.uk ......send Jiříku,Jiříku PĚKNĚ KECÁŠ!!!!!! Tvůj drahý švagr u toho byl. To byla taková malá kamarádská výpomoc. Víš? Když myslíš Ještě Ty dělej vlny, jak kdyby toho nebylo málo Vln není nikdy dost ...když jedeš třeba serfovat nebo dělat podobné sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Vln není nikdy dost ...když jedeš třeba serfovat nebo dělat podobné sporty Jenže to my právě teď neděláme, nebo se pletu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Lehké OT, přemýšleli jste o té besídce? Vím jen, že KOKYN psal, že určitě bude moct, ale co ostatní? Ano či ne? S přespáním nebo bez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Vln není nikdy dost ...když jedeš třeba serfovat nebo dělat podobné sporty Jenže to my právě teď neděláme, nebo se pletu ? No ...tak se to vezme ...asi bych to nepitval ...mohlo by něco vypadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Lehké OT, přemýšleli jste o té besídce? Vím jen, že KOKYN psal, že určitě bude moct, ale co ostatní? Ano či ne? S přespáním nebo bez? Já nevím....mám zkouškové a fakt nevím jak to se mnou teď bude. Každopádně když pojedu tak spím na posteli z pravé strany hnedka vedle předsedy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Lehké OT, přemýšleli jste o té besídce? Vím jen, že KOKYN psal, že určitě bude moct, ale co ostatní? Ano či ne? S přespáním nebo bez? Já nevím....mám zkouškové a fakt nevím jak to se mnou teď bude. Každopádně když pojedu tak spím na posteli z pravé strany hnedka vedle předsedy!!! Odpoledne se tam na otocku stavim na pivko....podle situace se uvidi dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Luďo!! řeknu ti co udělám s touto fotkou Pustil jsem outloka a dal jsem jí do přílohy ....do textu jsem napsal: Drahý švagře, v rámci dobrých vztahů si tě dovoluji upozornit na tuto fotku. Stalo se to když jsi poctivě pracoval a nebyl jsi přítomen. S přáním hezkého dne Jirka Tak ...napíši semi@blabla.uk ......send Jiříku,Jiříku PĚKNĚ KECÁŠ!!!!!! Tvůj drahý švagr u toho byl. To byla taková malá kamarádská výpomoc. Víš? Když myslíš My "ztřýslyvý řydyčy" sme přci museli držet spolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Lehké OT, přemýšleli jste o té besídce? Vím jen, že KOKYN psal, že určitě bude moct, ale co ostatní? Ano či ne? S přespáním nebo bez? Já nevím....mám zkouškové a fakt nevím jak to se mnou teď bude. Každopádně když pojedu tak spím na posteli z pravé strany hnedka vedle předsedy!!! Odpoledne se tam na otocku stavim na pivko....podle situace se uvidi dal. Ubytování asi na místě podle situace nepořešíš...a pivko si autem taky nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Lehké OT, přemýšleli jste o té besídce? Vím jen, že KOKYN psal, že určitě bude moct, ale co ostatní? Ano či ne? S přespáním nebo bez? Já nevím....mám zkouškové a fakt nevím jak to se mnou teď bude. Každopádně když pojedu tak spím na posteli z pravé strany hnedka vedle předsedy!!! A kde je moje místo? Vlevo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Lehké OT, přemýšleli jste o té besídce? Vím jen, že KOKYN psal, že určitě bude moct, ale co ostatní? Ano či ne? S přespáním nebo bez? Já nevím....mám zkouškové a fakt nevím jak to se mnou teď bude. Každopádně když pojedu tak spím na posteli z pravé strany hnedka vedle předsedy!!! Odpoledne se tam na otocku stavim na pivko....podle situace se uvidi dal. Ubytování asi na místě podle situace nepořešíš...a pivko si autem taky nedáš Tak já to zatím neřeším a myslím že případně můžem spát u tebe a tam si třeba vezmem tágo abychom si mohli dát jedno pivko ...co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky