acter Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 co ze letka, nejkativnejsi z aktivnich nedorazila na besidku?hanba Dorazila, ale az Garny a spol zahrivali motory k odjezdu jo tak už vím kdo na mě blikal No kdyz vidim peknou Octu....a navic kdyz jela odtud....ja jsem slusne vychovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Geoo, vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam!!! Děkuji děkuji děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Geoo, vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam!!! Taky se připojuju. I tobě děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Tak sem byl vcera v Brne....a tak spinava RoSinka snad nikdy jeste nebyla na fotkach to tak nevynikne...ale pro osobnim pohledu to vazne bylo sileny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No tedy předsedo ...ty jsi ale čunátko ...to já ho mám čisté :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ty jo ...tady je něěějak mrtvo poslední dobou. Mischo, copak je s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ty jo ...tady je něěějak mrtvo poslední dobou.Mischo, copak je s tebou Vcera se mi nejak rozpadly wokna (zacaly se delat uplne novy profily, neslo se prihlasit do domeny,apod), tak to jenom urychlilo moji myslenku cely notes preinstalovat Michal neco rikal, ze ma problemy s pristupem na net v praci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 noooo...tak to je na pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ty jo ...tady je něěějak mrtvo poslední dobou.Mischo, copak je s tebou Vcera se mi nejak rozpadly wokna (zacaly se delat uplne novy profily, neslo se prihlasit do domeny,apod), tak to jenom urychlilo moji myslenku cely notes preinstalovat Michal neco rikal, ze ma problemy s pristupem na net v praci.... noooo...tak to je na pytel Je vam tady beze me hodně smutno? Už si zvykejte, bude hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ty jo ...tady je něěějak mrtvo poslední dobou.Mischo, copak je s tebou Vcera se mi nejak rozpadly wokna (zacaly se delat uplne novy profily, neslo se prihlasit do domeny,apod), tak to jenom urychlilo moji myslenku cely notes preinstalovat Michal neco rikal, ze ma problemy s pristupem na net v praci.... noooo...tak to je na pytel Je vam tady beze me hodně smutno? Už si zvykejte, bude hůř Copak ? Armada Vam v ramci uspor necha pouze jeden pocitac na utvar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 No ...to je hezké ....prej bude hůř. No to si to tady s tím monologem tedy budu užívat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ty jo ...tady je něěějak mrtvo poslední dobou.Mischo, copak je s tebou Vcera se mi nejak rozpadly wokna (zacaly se delat uplne novy profily, neslo se prihlasit do domeny,apod), tak to jenom urychlilo moji myslenku cely notes preinstalovat Michal neco rikal, ze ma problemy s pristupem na net v praci.... noooo...tak to je na pytel Je vam tady beze me hodně smutno? Už si zvykejte, bude hůř Copak ? Armada Vam v ramci uspor necha pouze jeden pocitac na utvar ? Prd velebnisti. Brůdr jede na vejlet na 6 něsíců a bude mít málo internetu-tak pul hoďky/den a moc práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Citát na zítra pro pana GEOO,aby tu nebyl tak sám. :-) Co vlastně děláš? Bojuješ abys zvítězil nebo prohrál? Mezi tím je velký rozdíl. Pepper de Callier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 A Michala s Lenkou aby jim to nebylo líto. :-D Ne nedostatek lásky, ale nedostatek přátelství zaviňuje nešťastná manželství. Friedrich Nietzsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Citát na zítra pro pana GEOO,aby tu nebyl tak sám. :-)Co vlastně děláš? Bojuješ abys zvítězil nebo prohrál? Mezi tím je velký rozdíl. Pepper de Callier Odpověď pro pana Luďu. Já nebojuju abych vahrával ale když začnu válku tak vždy zvítězím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Pro Acterovi: Mládí se živí sněním, stáří vzpomínkami. Židovské přísloví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) A pro mého drahého BRŮDRA: "I cesta může být cíl... " Mňága a Žďorp Ale to je asi tak na 6 měsíců. "Je-li cesta daleká, poznáš sílu koně. Trvá-li něco dlouho poznáš srdce člověka." Čínské přísloví Editováno: 29. Listopad 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Teda brudře, Ty seš hotovej básník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Uvidíme jak to bude, s netem, délkou pobytu, atd., ale za 10900 USD měsíčně udělám leccos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Uvidíme jak to bude, s netem, délkou pobytu, atd., ale za 10900 USD měsíčně udělám leccos kuwa že já tam nezůstal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Uvidíme jak to bude, s netem, délkou pobytu, atd., ale za 10900 USD měsíčně udělám leccos kuwa že já tam nezůstal. 8. si o tom pokecáme, není všechno zlato co se třpytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Uvidíme jak to bude, s netem, délkou pobytu, atd., ale za 10900 USD měsíčně udělám leccos kuwa že já tam nezůstal. 8. si o tom pokecáme, není všechno zlato co se třpytí Já vím, však ti vůbec nezávidím. Občas jsem rád že jsem už z toho vypad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Tady jedna fotečka, abyste na mě nezapomněli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tady jedna fotečka, abyste na mě nezapomněli Certi se blizi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tady jedna fotečka, abyste na mě nezapomněli Certi se blizi... ...už se schovej, celý rok si zlobil Lúcu, navíc sis koupil naftové rodinné auto vhodné an nákupy do Liedlu, budeš první koho si odnesou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky